|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   maslo/margarina
28.6.2007 10:37:30   
dana
Ali za peko piškotov uporabljate margarino ali maslo? Recimo če je navedeno maslo, ali uporabite maslo ali je tudi margarina dobra.

Jaz v glavnem kar margarino uporabljam, imam pa nek nov recept kjer je napisano maslo.

Ali je sploh kakšna razlika potem ko je piškot pečen?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: maslo/margarina
28.6.2007 10:48:46   
blue sky
Jaz uporabljam samo maslo, margarine nikoli, ker je ne maram.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: maslo/margarina
28.6.2007 10:51:58   
2 Sraki
maslo da ful boljši okus

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: maslo/margarina
28.6.2007 10:59:14   
Mikica
Razlika je v okusu. Raje imam maslo, če ga pa nimam, uporabim margarino.

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: maslo/margarina
28.6.2007 11:18:41   
Anonimen
Jaz pa vedno dam margarino.

(odgovor članu Mikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: maslo/margarina
28.6.2007 13:07:32   
tosja
 Z vidika ZDRAVJA je sigurno

MASLO user posted image
MARGARINA user posted image  ker je polna raznih E-jev

_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: maslo/margarina
28.6.2007 13:09:17   
orhideja75
jaz pa vedno uporabljam margarino. ampak samo zato, ker je lepše pakirana kot maslo. potem mi gre tista folija od masla na živce, ker je mastna.
a je kje tudi maslo v takem pakiranju kot margarina. vem, da je maslo bolj zdravo od margarine.


_____________________________

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: maslo/margarina
28.6.2007 13:09:28   
Strawberrie Cherrie
Maslo.

Maslo si namažem tudi na kruh, poleg medu. In paštete user posted image
Pa za peko vedno maslo.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: maslo/margarina
28.6.2007 13:40:27   
Barči78
Kaj pa, če je maslu že malo rok potekel? Ker jaz ga rabim samo za v potico, pa mi je ostal od zadnje peke, pa vidim, da je rok uporabe šel adijo.

_____________________________

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: maslo/margarina
28.6.2007 14:32:30   
jade1
Večinoma maslo, včasih za piškote pa margarino Rama.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: maslo/margarina
28.6.2007 17:47:19   
al1*
Tudi jaz maslo - tako za piškote, kot tudi za pecivo. Je zagotovo bolj okusno.
Včasih pa dam kokosovo maslo.

_____________________________

lp


(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: maslo/margarina
28.6.2007 17:59:46   
robinzon
Včasih maslo, včasih margarino, slednjo vedno tisto za peko, ki je v zavitku. Nikoli tiste iz posodice, kot piše orhideja, ker ni za peko. Vsebuje preveč vode in ti lahko skazi peko.
Maslo, katero je čez rok je še vedno  dobro, če ni žarko. Ima precej kratek rok trajanja in če ni žarko, je še zmeraj uporabno.

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: maslo/margarina
28.6.2007 18:14:19   
Anonimen
Jaz uporabim kar imam, največkrat kar une margarine za jest, k imajo še neki putra vmes ali pa jogurta. Ne vem kaj naj z njimi, ker nam od obiskov ostanejo in potem jih vedno ponucam z a peciva. Še noben ni opazil razlike, pa vsi hvalijo moja peciva. Sem pa včasih uporabljala maslo, pa nimam živcev čakat, da se segreje na sobno temperaturo. Meni v sekundi pride navdih, da bi kaj spekla in takrat mora bit vse na red, zato trdo maslo odpadeuser posted image
Na kraj pameti pa mi ne bi padlo, da bi šla v štacuno iskat maslo, ker v recept tako piše, jaz pa imam v hladilniku margarino.


< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 28.6.2007 18:17:24 >

(odgovor članu robinzon)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: maslo/margarina
28.6.2007 21:48:06   
eya
IZVIRNO SPOROČILO: blue sky

Jaz uporabljam samo maslo, margarine nikoli, ker je ne maram.


Enako. Maslo, ki mu je pa rok potekel, pa ne vem, če bi uporabila. Odv., koliko je že čez rok, če je samo par dni, potem še ni hudega.

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: maslo/margarina
28.6.2007 22:20:42   
cmokec
Večinoma maslo. Pa ne zaradi okusa. Najbolj sem si zapomnila razlago, da, če bi margarini spremenili samo en atom, bi dobili plastiko. Seveda je rečeno karikirano, ampak stavek pove vse.

_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: maslo/margarina
30.6.2007 15:37:08   
bamby





IZVIRNO SPOROČILO: tosja

Z vidika ZDRAVJA je sigurno

MASLO user posted image
MARGARINA user posted image  ker je polna raznih E-jev


Z vidika zdravja sigurno masla NE, ker je poln holesterola. Margarina pa user posted image , če ima toliko E-jev in če so še škodljivi, potem je očitno najboljše nič pečt user posted image user posted image user posted image .

Vsekakor ima pa maslo precej boljši okus, zato je za peciva primernejši, predvsem v piškotih ne sme manjkati. Lahko pa vzameš tudi vsakega pol.




(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: maslo/margarina
1.7.2007 0:12:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zvončica in Peterpan

maslo da ful boljši okus


Pa še bolj zdravo je.

(odgovor članu 2 Sraki)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: maslo/margarina
2.7.2007 1:00:42   
Anonimen
Margarino za peko (Rama)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...




Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?