|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dnevno spanje
28.6.2007 8:28:37   
larissa78
Moj otrok, star 6 mesecev je bil do sedaj samo dojen,(do sedaj smo zamenjali en obrok) smo brez flaše in dude.Zanima me, kako se vaši otroci uspavajo čez dan.Moj se samo pri meni, vendar ga sedaj tri dni dajem čez dan kar v posteljo, pri čemer joka, da se mi srce trga, vendar vstrajam.Če mu dajem pit pred vsakim spanjem, mi potem zavrača GH ko vstane.Kaj menite ali bo uspelo oz. kakšne so vaše izkušnje.Ponoči se mi zbudi 1x, da se podojiva.Ali bi ga morala navajati na spanje brez prsi šele ko mu zamenjam vse obroke GH? 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dnevno spanje
28.6.2007 10:13:37   
aluš
Jaz bi ti predlagala, da ga poiskusiš navadit na stekleničko.  Mi je dvakrat prav prišlo, in sicer: v tej starosti-  6 mesecev je že tako velik, da je večkrat žejen (zaradi poletne vročine) kot dojenček in mu lahko ponudiš čaj ali sok po steklenički, ni treba kar naprej dojke. Tako se navadi na stekleničko za kasneje ko ne boš več dojila (daš potem tudi mleko). Tako sem jaz  sem našega navadla, da je pred spanjem dobil stekleničko grenkega čaja, sem ga lepo dala v poseljica + stekleničko , je popil in zaspal brez težav. Ker je potem zelo prav prišlo moji mami, ko ga je dobila v varstvo, ker babice ne morejo otroča podojit, če je tako navajen in je lahko "sranje".

To je moja izkušnja, če bi še 1x imela majhnega črmla bi poiskusila isto prakticirat.

(odgovor članu larissa78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.6.2007 13:44:28   
larissa78
Ponujam mu flaško vsak dan, vendar je ne sprejme,prav zaradi tega kar praviš, da bi pil.Vendar dokler je še dojen, očitno tekočine ne rabi.

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.6.2007 14:45:28   
larissa78
Ma kaj vaši tamali vsi zaspijo sami???

Neposredna povezava do sporočila: 4
28.6.2007 15:09:03   
aluš
Laris, ti mu kar še ponujaja, moraš biti vztrajna. Moja svakinja je ravno 1 mes nazaj imela problem s 7 mesečnico, ni hotela flaške. Zadnjič sem jo vprašala, če ji dam nastavek od magičnega lončka, če bo to probala, je pa rekla, a veš da že pije. Zdaj ko je bilo ful vroče, ji nisem takoj dojke dala, evo pa je začela pit. Tako, da ne obupaj, za začetek bi dala kak sok-frutek, ki je bolj sladek (ne glih grenkega čaja), ji bo mogoče prej potegnil. Čeprav naš mleka ni hotel po steklenički piti dokler se je dojil. Je že vedel da imama mami boljše, ha,ha.

Neposredna povezava do sporočila: 5
28.6.2007 15:24:58   
larissa78
Ja, imamo tudi magični lonček, ma ga ne mara.Sem mu probala dat tudi sladek sok, čaj, a nič.Bom vztrajala, vendar sem mu poizkusila dati vodo kar s kozarčka, tako da naredi par požirkov.Bomo videli.

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.6.2007 15:45:08   
lilka
Moja zvečer zaspi sama, stara je 2,5M. čez dan ni variante da spi v zibki, paše ji na babikinem trosedu, tam jo položim in se malo igra potem pa zadremlje. če ima krčke jo morem met pa na rokah, takrat mi pa na rokah zaspi. če nikakor ne gre, se tudi jaz vležem in jo dam na sebe, da na meni leži, to ponavadi deluje in se ne zbudi ko jo dam dol, če se pa jo pa malo pomigam in zaspi nazaj, tudi vmes jo samo malo potapkam po ritki če se zbudi. če so pa močni krčki pa nič ne pomaga, takrat pač ne spi, če jih pa ni pa moja zaspi čisto sama lepo na babikinem trosedu ali pri nama na sedežni.

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?