Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
glivična okužba v nosečnosti 27.6.2007 10:33:37
|
|
|
|
MIA86
|
Najprej en lep pozdrav vsem mamicam in bodočim mamicam Mene nekaj zanima-me že zelo skrbi in upam da mi bo lahko katera pomagala (vsako mnenje in znanost je dobrodošlo)..in sicer, sem v 19tednu nosečnosti (1.) in sem očitno "fasala" glivično okužbo..sicer nevem kje,ker nisem bila nikjer na bazenu,ali kaj takega podobnega..ampak je pa res da tudi nisem 1. to dobila...ampak me pa sedaj toliko bolj skrbi ker nevem če s tem kaj ogrožam svojega srčka?? To se mi dogaja že kak teden,zdaj pa je očitno še moj fant to dobil,ker ga kožica peče...in sploh ne moreva sedaj imeti spolnih odnosov,ker oba boli!! Rada bi,če bi mi katera znala točno povedat,kaj naj kupim v lekarni,katero kremo-ali kaj takšnega,da se lahko oba s tem pozdraviva čimprej!! Ginekologu sem sicer povedala in mi je sam površno povedal nek ime..pa samo še "za vzpodbudo" da s tem gotovo nič ne bom nič rešila in da mi lahko za kak kratek čas izgine,pa potem spet pojavi... Zato,prosim vas če bi bila lahko katera tok dobra in mi povedala,kaj naj kupiva in če je varno za najinga . Aja pa še to? A je to ful narobe,da sem to sedaj v dobila?? Najlepša hvala za vaše nasvete....
|
|
|
|
RE: glivična okužba v nosečnosti 27.6.2007 11:23:58
|
|
|
|
pikica86
|
pozdravljena jaz sem bila včeraj pri svoji G in mi je zaradi izcedka predpisala Gyno-Daktarin(vaginalne globule) to je 7 svečk, ki si jih zvečer vstavljaš v nožnico;v navodilih sem prebrala, da srbenje, obilen izcedek in druge znake vnetja odpravi v nekaj dneh.mislim da bi te svečke bile primerne tudi zate.svečke odsvetujejo v prvih 3 mes nosečnosti-ti pa kot vidim si že več najbolje pa je, da še koga bolj izkušenega povprašaš okrog tega. pa spolne odnose mi je G tudi odsvetovala, dokler jemljem svečke oz.dokler se mi stanje ne izboljša drugače pa mislim, da to ni nevarno za , je pa neprijetno zate in za tvojega fanta,vem upam da se ti stanje čimperj popravi lepo še naprej
|
|
|
|
RE: glivična okužba v nosečnosti 27.6.2007 11:50:29
|
|
|
|
Caarmen
|
Tudi meni je G napisala recept za Canesten vaginalne tablete. Imela sem več izcedka. Mi je pa rekla naj si jih zadnji teden enkrat tedensko vstavim v nožnico kar kao prepračim okužbe in tako ne more pridt nič na ortoka ko se rodi. Jemala sem jih pa tri dni zaporedoma eno na dan zvečer in mi je takoj pomagalo. Povprašaj v lekarni ali pa pojdi kar do svojega G.
|
|
|
|
RE: glivična okužba v nosečnosti 27.6.2007 12:39:19
|
|
|
|
Ayo
|
Tud jz sm ji fasala 10 dni nazaj, prej je bil pa 2 leti mir!! Glih zdej k smo Imam pa jutri ravno pregled pri g, pa bomo se to zrihtal!
|
|
|
|
RE: glivična okužba v nosečnosti 27.6.2007 13:34:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz se bojujem z izcedkom že celo nosečnost. Ginekolog mi je predpisal Borax in je pomagal! Zdaj pa bom poskusila z jogurtom, na naslednjem pregledu pa pom prosila za recept za Vagisan.
|
|
|
|
RE: glivična okužba v nosečnosti 27.6.2007 13:35:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, Borax lahko kupiš brez recepta, za drugo pa ne vem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?