Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: neprimerno delovno mesto 24.6.2007 12:54:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Naj te premesti na drugo delovno mesto, če ti G noče dat bolniške.. Lahko pa tako narediš, da si izbereš drugega G, ki ti bo verjetno dal.. In kolikor jaz vem, če si pri njemu zaposlena in imaš pogodbo, da te ne sme dati na zavod.. Nevem točno, ampak mislim, da je tako.. Porihtaj si to
|
|
|
|
RE: neprimerno delovno mesto 24.6.2007 13:09:55
|
|
|
|
NRMM
|
Če si zaposlena in če je pogodba še veljavna (za nedoločen čas),te na zavod ne more dat.Če bo to storil,se obrni na delovno sodišče brez pardona.Vsaj nekje smo nosečnice zaščitene .Jaz sem imela podobne probleme,mi je že poslal odpoved in me moral potem zaposlit nazaj. Če imaš ginekologa takega loleka ga menjaj ozr.pejt k osebnemu zdravniku in mu povej kako in kaj,ker to je služba,ki ni za nosečnico. Ali premestitev na drugo del.mesto ali pa bolniška.
|
|
RE: neprimerno delovno mesto 24.6.2007 13:46:16
|
|
|
|
Primoza
|
Najenostavneje je dati na bolniško. Zamenjajte ginekologa, če komplicira že pri tej bolniški bo še kje in takega ginekologa ni prav dobro imeti med nosečnostjo. Poskusite se povezati z osebno zdravnico, tudi ona vam lahko da bolniško.
|
|
|
|
RE: neprimerno delovno mesto 24.6.2007 15:10:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Bolniško ti tako ali tako lahko napiše samo osebna zdravnica, G poda samo predlog, tako da se res obrni nanjo. In tudi jaz bi razmislila o morebitni menjavi G. Drugače ti je delodajalec dolžan omogočiti premestitev na drugo delovno mesto, samo vem, da je praksa drugačna.
|
|
|
|
RE: neprimerno delovno mesto 24.6.2007 15:40:17
|
|
|
|
poka1
|
JA MA NA ZAVOD PA ME NE MORE KR TAKO DAT?
|
|
|
|
RE: neprimerno delovno mesto 24.6.2007 15:46:50
|
|
|
|
Ajvy
|
Zamenjaj G, meni tudi ni htela dati bolniške ,čeprav mi je sam delodajalec rekel, da ne more najti primernega delavnega mesta za me... toliko časa me ni G poslušala, dokler se res nisem orenk poškodovala in pristala na urgenci... ne bit tako butasta kot se m bila jaz in ne vztrajat pri isti G, zamenjaj, pa ti bodo lepo napisali bolniško...
|
|
[Brisano sporočilo] 24.6.2007 17:05:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: neprimerno delovno mesto 24.6.2007 17:06:48
|
|
|
|
poka1
|
pri njemu sem ze 3 leta in imam pogodbo za nedolocen ces.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.6.2007 17:08:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: neprimerno delovno mesto 24.6.2007 21:02:25
|
|
|
|
Samoyedka
|
Če ti ne zmore zagotoviti primernega delovnega mesta, te da delodajalec kao v "bolniško"- piše nekje v Zakonu o delovnih razmerjih, ampak se mi ne da trenutno iskat, je še vroče v bajti Ti plačuje nadomestilo plače. Če je tvoj delodajalec baraba, bo našel način, da te vrže iz službe- jaz bi mu dala na znanje, da jih bo dobil nazaj Svetujem ti lahko le, da definitivno zamenjaj G, če je tak bebo, pa malo se na Zavodu in CSD pozanimaj (čeprav imajo na obeh po mojih izkušnjah bolj malo pojma). Prvih 30 dni ti lahko piše bolniško osebna zdravnica, potem pa ti na podlagi mnenja G komisija ZZZS podaljšuje bolniško. Upam, da boš poštimala, da bo najbolje zate in tvojo pikico
|
|
RE: neprimerno delovno mesto 24.6.2007 22:10:40
|
|
|
|
NRMM
|
Če si za nedoločen čas se nimaš kaj bati.Četudi te flikne,te bo moral zaposlit nazaj.Info iz izkušenj iz letošnjega januarja.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......