|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PROSIM ZA PONOČ!!!
2.11.2004 13:26:28   
Bety
Pomagajte izkušene z nasvetom...

Sem bila pri G in na UZ ni jasno videl ploda...nekam malega je v predelu jajčnika in nekaj v maternici...naredil mi je krvni test za beta HCG (mislim, da je pravilno napisano) in rekel, da je vrednost 385 zelo dobra...mogoče sem pred M zanosila in je plod še majhen, zato me je naročil še za četrtek...upa, da ni izvenmaternična nosečnost...

Glede izcedka, pa da je vse v Božjih rokah in preprečiti se ne da, če bo šlo naprej...vitamine pa vse lahko pijem in škodilo ne bo...

Meni ne teče kri prav v količinah..ne...samo rjavkast madež na gatah in potem sem vtaknila še prst do materničnega vratu in opazila kri+sluz, ki diši po fešti...me je kar na rit vrglo...tako sem bila panična, da sem začela lulat vsako minuto in dobila sem drisko...

Polizala sem 20x pastile C vitamin po 180 mlg in buscopan za umiritev krčev...
Nič več se ni pokazalo...na UZ me je drezal noter in od vsega skupaj ena razmazana kapljica rjavega izcedka po gatah...

POVEJTE MI, VAŠE IZKUŠNJE, ČE VAM NI TEŽKO, KER SEM CELA NA TRNIH...:((:((:((:((:((
Neposredna povezava do sporočila: 1
   PROSIM ZA PONOČ!!!
2.11.2004 13:32:54   
pupika
Boga Betka, upam da se bo vse dobro izteklo. DRžim pesti in ti pošiljam :pujs:.

Jaz sem se že :((, ker sem M dobila v nedeljo. Pa sem imela prvi dan čisto malo, par kapeljc, pa še to bolj roza, včeraj kar nekaj krvi, danes pa spet skoraj nič. Samo v prsah imam tako čuden občutek in v predelu jajčnikah.
In upam da ni kaj narobe in da bomo čez kakih par dni lahko spet začeli na :duda:.

Eno :rozica: zate

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   PROSIM ZA PONOČ!!!
2.11.2004 13:34:13   
pika74
O Bety:rozica:,

žal ti ne morem povedati izkušenj, lahko pa držim pesti:miska::miska::miska: in ti pošljem :angel::angel::angel:. Pa veliko počivaj in nič preveč ne razmišljaj. Bodi pozitivna. To lahko kvečjemu pomaga.

Lp,
Pika74
:metulj:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   PROSIM ZA PONOČ!!!
2.11.2004 13:48:06   
saba
Bety upam da se bo pri tebi vse lepo rešilo. Žal se je pri meni tako začelo pri 5t in končalo pri 9t z odmrtjem ploda in nato abrazijo.

ti lepo počivaj, leži v postelji, pa pij buscopan proti krčem

srečno:angel::angel::angel:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   PROSIM ZA PONOČ!!!
2.11.2004 13:49:36   
pi
Pupika, kaj pa če si vseeno noseča, saj to kar si opisal ni glih redna M ?

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   PROSIM ZA PONOČ!!!
2.11.2004 13:52:15   
Bety
Hej pi...mogoče sem nerazumljivo napisala...krvni test je potrdil nosečnost in vrednost njegova kaže, da se nosečnost razvija naprej...problem je samo, ker ploda ni nič videti....zdravnik upa, da ni izvenmaternična nosečnost...jaz tudi...

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   PROSIM ZA PONOČ!!!
2.11.2004 13:53:43   
dory
Ko sem jaz zanosila,sem imela vmes eno krvavitev,ki sem jo seveda povezovala z menstruacijo...bila pa je sibkejsa in po dveh-treh dneh je ni bilo vec...

Bety tudi zate drzim pesti :)

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   PROSIM ZA PONOČ!!!
2.11.2004 13:55:31   
pupika
Pi ja vem ja, samo se mi je včeraj malo preveč zdelo.
Drugače sva pa midva tudi v nedeljo zjutraj in me je nekaj zabolelo, potem sem šla pa na WC pa sem zagledala nekaj roza na papirju. Včeraj me je kar matralo. Pred nedeljo pa ne duha ne sluha o špikanju, samo malo bolj napete prsa sem imela, kar jih pa imam še danes.

Zdej ko sem pa zgodbico prebrala od bety me je pa še malo bolj stisnilo.

Pi kako pa je kaj pri tebi, še vedno nisi dobila.

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   PROSIM ZA PONOČ!!!
2.11.2004 13:56:06   
saba
pa še nekaj

izvenmaterična nosečnost zelo boli spodaj trebuh, so hude bolečine, če jih ti nimaš je to že dober znak. Tudi meni G. pri prvem pregledu ni videl posteljice in ploda, saj je bil komaj 5 teden, vsi testi pa so pokazali da sem noseča, tudi vodo sem dala v laboratoriju. Meni je takrat G. dal Dabroston 3x na dan, proti splavu....pa se je rjavi madež umiril.....vseeno pri naslednjem pregledu je bil plod majhen ma je bil....sm pa imela bolniško in sem strogo ležala 3 tedne..no potem da se je kri kar usula in popadke sem dobila na 3 minute in tako izgubila svojo pikico.

ti samo lepo počivaj in umiri se...ni nujno da te čaka ss, lahko se bo vse lepo izteklo in samo malo krvaviš, kar je pri nekaterih tudi normalno. Jaz se spomnem da sem delala paniko, pa mi je G. rekel, dokler je plod noter je vse vredu

srečnoooo:angel::angel::angel::angel:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   PROSIM ZA PONOČ!!!
2.11.2004 14:03:40   
pi
Pupika, pri meni nič novega, imam pa občutek da bo prišla M, saj imam tak občutek kot vedno pred M, pa še test je bil negativen.
Ti si naredila test ali te je M? prehitela ?

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   PROSIM ZA PONOČ!!!
2.11.2004 14:08:23   
pupika
Mene je M prehitela pa sem rekla, brez veze potem sploh delat test. Ga bom pa vseeno danes naredila ko pridem domov, samo mislim da imam zelo malo možnosti, ker sem imela včeraj kar nekaj krvi, le v nedeljo ne in danes ne.

Bomo videli kaj bo.

Pi ti imaš še vse možnosti, počakaj dan ali dva in poskusi zopet testom.

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   PROSIM ZA PONOČ!!!
2.11.2004 18:04:53   
naja78
saba.

tebe pe zelo občudujem,seveda tudi druge,kako ta ss prenašate mirno.jaz vem da bi se ful ustrašla.kako pa to zgleda da ful krvaviš,kaj si pa potem naredila,oz kaj potem morš nardit??daj razloži mi malo,upam da nas ne bo to doletelo,ampak nikoli se ne ve.držim pesti zate.

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   PROSIM ZA PONOČ!!!
2.11.2004 21:15:31   
Pia73
:rozica: Draga Bety!:rozica:

Držim pesti, :miska::miska::miska: da se bo tale nosečnost dobro končala, saj si zaslužiš! Veš pa nikar ne obupuj. Jaz poznam ženske, ki so tak krvavele, da so jih mogli dobesedno nesit v bolnico in to je bila sveža kri,...pa se je nosečnost končala s popolnoma zdravim :duda: jaz pa sem imela na spodnjicah sam eno samcato drobno kapljico krvi, pa je šlo za s.s.
Torej le poskusi se umiriti! Me pa smo s teboj! :miska::miska::miska:

LP Pia73

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   PROSIM ZA PONOČ!!!
2.11.2004 21:31:11   
Anitka
Draga naša BETY!

:miska::pujs::miska::pujs::miska::pujs::miska::pujs::miska::pujs::miska::pujs::miska::pujs::miska::pujs::miska::pujs::miska::pujs::miska::pujs::miska::pujs::miska:

:angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: naj vaju s :duda: čuvajo! Me pa te varujemo v mislih!

:metulj:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   PROSIM ZA PONOČ!!!
2.11.2004 22:22:45   
tia
Bety,

nebi te rada strašila,ali vseeno kri še ne pomeni splava ali pa izvenmaternično nosečnost.Kot je Pia73 napisala nekatere skoraj celo nosečnost spremlja kri pa donosijo lepega zdravega otroka,pri nekaterih pa je ena samcata kapljica in ima ss.Želim ti da se bi pri tebi končalo z lepim :duda:,saj si to zaslužiš.
Vedno moreš misliti pozitivno,pa naj te ne skrbi že prej kot pa pride do tega.Jaz sem imela že dva ss,pa še vedno upam na zdravega :duda:,pa to čimprej.

Držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:,da se bo vse dobro končalo.

Naj te :angel::angel::angel::angel::angel: čuvajo.

LP :rozica::rozica::rozica:
Tia

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   PROSIM ZA PONOČ!!!
2.11.2004 22:32:35   
kimi
pri meni je rahla krvavitev trajala 2 dni potem 2 dni nič potem pa rdeče in sem imela ss

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   PROSIM ZA PONOČ!!!
3.11.2004 2:12:21   
Bety
Ženske, HVALA ZA VAŠE ODGOVORE IN PODPORO!!!

Res ste angelčki...

Jaz sem na med.over.net-u brala cel dan in sem zdaj malo več podkovana z informacijami...upam na najboljše...

nisem mogla a da vam ne kopiram izpoved ene mamice in sami presodite...

Avtor: Maja
Datum: 10-09-03 21:12

Pozdravljena!
Sonja rada bi ti povedala, da se je meni dogajalo isto lani maja-junija. BHCG se je poveceval normalno,na UZ se je videla vrecka ampak v njej ni bilo nicesar.Ta nic me je spremljal2.5 tedna tako, da so mi vmes naredili laparoskopijo, ker so sumili na izvenmaternicno nosecnost ampak le ta ni bila ( hvala bogu ),custveno sem bila zelo sibka saj sva se z fantom zelo veselila otrocka. Po laparaskopiji sem bila se nekaj casa v bolnici in tudi UZ vaginalni so me spremljali trikrat na dan, da sem bila ze res cisto na koncu. Zdravniki sami niso vedeli kaj se dogaja saj je rastni hormon narascal pravilno le ploda ni bilo nikjer videti. Potem mi je ne bom imenovala zdravnika naredil UZ in zopet ni videl nicesar .Rekel je samo to, da grem na ciscenje,mene ze na zacetku ni nic bolelo niti krvavela nisem,le iz veselja in zelje, da cimprej izvem predvideni datum poroda sem sla k ginekologu. ko mi je rekel, da grem na ciscenje sem mislala, da se mi je cel svet podru. Sama sem se naprej vstrajala, da bi pa vseeno pocakala se malo, saj me ni nc bolelo.Zdravnik se ni strinjal in tisti trenutek je v sobo prisel drugi zdravnik, katerega je ta vprasal za mnenje. Ta pogleda najprej mene, potem v monitor in rece: kaj a vas kaj boli, ali krvavite. Seveda moj odgovor je bil jasen in odlocen NE! Ta zdravnik, ki sem mu se in mu bom hvalezna celo moje zivljenje, je rekel naj grem domov in da sploh ne ve kaj delam tu. Vsa vesela sem sla domov in cakala se en teden, da se je plod pokazal. Sedaj imam 7.5 mesecev staro puncko, ki je bila porojena s CR. Z njo je vse ok. Sonja pocakaj in, ce nimas nikakrsnih tezav( krvavitev, bolecina...) se ne pusti. Upam in zelim ti., da bo tudi pri tebi vse ok.
Sama se veckrat vprasam koliko je zensk, ki bi lahko bilo vse ok pa ni zaradi ne vedno ampak tudi kdaj zdravnikove krivde.LP

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?