|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krvna skupina
2.11.2004 10:31:02   
cekrček
Ojla,

Zanima me kaj pomeni če ste rh 0-, jaz imam namreč to krvno skupino in naj bi nekje v 28t dobila neko injekcijo.Ali ima katera kakšne izkušnje s tem?

Lep pozdravček Cekrček :muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Krvna skupina
2.11.2004 10:41:58   
Anonimen
Ja, tudi jat imam 0-. To pomeni, da boš dobila injekcijo, ki bo preprečevala tvorjenje protiteles, ker bi otrok lahko bil Rh pozitiven.

(odgovor članu cekrček)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Krvna skupina
2.11.2004 11:33:18   
jagoda
Jaz sem tudi 0-. V 27 tednu in po porodu dobiš injekcijo RHOgama. Potrebna je zato, da v primeru RH pozitivnega:duda:, tvoje telo v naslednji nosečnosti ne bo zavrnilo novega zarodka. Kot je že napisano: Če te inekcije ne bi dobila, in bi bil tvojduda: RH poz., bi se tvorila protitelesca.

(odgovor članu cekrček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Krvna skupina
2.11.2004 11:50:49   
Erdbeere
jest sem jo tud dobila in sicer v 28. tednu pol pa še eno takoj po rojstvu...sej ni nobene panike za delat glede tega

(odgovor članu cekrček)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Krvna skupina
2.11.2004 12:52:49   
beba76
Tudi jaz se vam pridružujem z RH-.

Punce so ti lepo opisale, kaj to pomeni, lahko pa si še kaj več prebereš na tem naslovu:
http://www.mama.si/?menu=A008

(odgovor članu cekrček)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Krvna skupina
2.11.2004 14:37:15   
cekrček
Hvala vsem za vaše odgovore.

Lep dan vsem :kuza:

(odgovor članu cekrček)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razlika v letih med otroci
chips

Kolikšno razliko v letih imate oz. bi želeli imeti med otrokim?

1,5-2 (35%)

2-4 (43%)

4-6 (16%)

več (6%)

Število vseh glasov: 286

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!