Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mariborčanke-osebni zdravnik 20.6.2007 22:32:50
|
|
|
|
Maleal
|
Tako pa sem ostala brez osebne zdravnice,ki sem jo imela 15 let,je zbolela in je že pol leta odsotna,pa baje potem nebo več delala,ker bi tak že mogla bit par let v penziji.Zdaj pa bi rabla novega zdravnika,saj ti ki so namesto nje so grozota,vsakič ko pridem je nekdo drug in nihče ne ve zakaj se gre .Zdaj pa me zanima katerega zdravnika imate vi,kje dela,kako ste zadovoljni z njim,še sprejema paciente?Thx.
|
|
RE: Mariborčanke-osebni zdravnik 20.6.2007 22:45:37
|
|
|
|
aisha_
|
Zdravo! Jaz imam dr. Brigito Šorli, dela pa v Pupinovi ulici, to je zraven Magdalenskega parka. Jaz sem z njo zadovoljna, vzame si cas za pacienta, edina slabost, ce lahko tak temu recem pa je, da se na cakas (ampak, kje se pa nena). Nevem, ce se jemlje paciente, najboljse, da poklices in vprasas, tukaj je njena telefonska: 022502476. Ima pa zraven nje se en zdravnik svojo ambulanto, to pa je dr. Lovrec Andrej tud ful fajn, tak, da ce nje ni te on vzame. Lahko pa, da ima on kaj fraj. Upam, da bos nasla vredu zdravnika. LP
|
|
RE: Mariborčanke-osebni zdravnik 20.6.2007 22:47:07
|
|
|
|
ribica.
|
Jaz sem pred kratkim menjala svojo in imam sedaj Ksenijo Tusek Bunc na Jezdarski. Sicer sem jo komaj nasla ker dela izmensko in ce nisi ob pravem casu dneva tam, naletis na drugega zdravnika. Pri njej sem bila sele zaradi ene zadeve, ampak se za razliko od mojih prejsnjih zdravnic kar zanima za pacienta. Sem zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke-osebni zdravnik 20.6.2007 22:47:42
|
|
|
|
aisha_
|
Pozabla sem ti napisati delovni cas. Ponedeljek in torek je popoldan od 13. naprej, sreda, cetrtek in petek pa dopoldan od 7. naprej.
|
|
RE: Mariborčanke-osebni zdravnik 21.6.2007 8:09:10
|
|
|
|
Blacky30
|
Jaz pa imam po novem dr. Petro Lobnik Paul in je super. Dvakrat sem bila tam in sem ful zadovoljna. Dela pa na Vošnjakovi v 5. nadstropju. Sicer je to onkološki oddelek, vendar dela popolnoma normalno za vse ostale, ne samo te bolnike. Naročiš se po telefonu in potem prideš, kar počakaš v čakalnici, brez da se sestri javiš in ko je tvoja ura, te zdravnica pokliče. Res super! Meni ni žal, da sem šla tja. Tel.št. 228-63-86, dela pa od pon. do petka od 7-13.45.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke-osebni zdravnik 21.6.2007 15:34:57
|
|
|
|
Maleal
|
Jaz pa imam po novem dr. Petro Lobnik Paul Blacky a je to mlada zdravnica?Priimek mi je znan,je možno,da je delala v bolnici na transfuziji?
|
|
RE: Mariborčanke-osebni zdravnik 24.6.2007 9:00:00
|
|
|
|
Blacky30
|
Ja, mlada zdravnica je, okoli 35-40 let, bi rekla. Mislim, da je doma iz Hoč. Zelo prijazna...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke-osebni zdravnik 24.6.2007 22:45:21
|
|
|
|
PIAF
|
Jaz imam Židanik - Kert Suzano, še iz šole, dela pri Parku in je zelo super zdravnica, ima svoj red, ko se naročiš, čakaš max 5-10 min., s sestro se da vse zmenit, ker je tudi super, pa dela tudi dvakrat na teden popoldan, da lahko greš tudi izven službenega časa. Za pacienta se res zavzame, si vzame čas, je tudi hodila na specializacijo in ima pojma!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?