Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
dojenček in 14mesečnik v enaki sobi? 1.11.2004 11:46:36
|
|
|
|
princeska Zala
|
Po mojem je pametno,da ga poskusiš v teh 4 tednih navadit spati v svoji sobici.Drugače se lahko zgodi, da boš ponoči tolažila kar oba.Poskusi mogoče te pa sinček preseneti.Upam da ti uspe!
|
|
|
|
dojenček in 14mesečnik v enaki sobi? 1.11.2004 13:16:04
|
|
|
|
Taša
|
Mi imamo taveliko 5 letnico v svoji sobi, že od 1 leta naprej. Ko sem bila noseča z tamiceno nisem niti razmišljala da bi bili skupaj v sobi. Tavelika spi kot top in se mi zdi hudo da bi jo tamicena ponoči zbujala, zato tamala spi zraven naju v sobi. Najbolj sem jo pa dala v najino sobo zaradi sebe, da mi ne bi bilo treba ponoči veliko vstajat in hodit v drugo sobo. Tako jo imam sedaj zraven svoje postelje in je super čeprav se ponoči ne zbuja. Jaz bi jo oz.bi ga dala kar zraven sebe v tvojo sobo, predvsem da boš sebi olajšala zadevo....LP
|
|
|
|
dojenček in 14mesečnik v enaki sobi? 1.11.2004 13:44:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Po mojem je tudi 4 tedne še dovolj, da poskusiš z uvanjanjem spanja v drugi sobici. Ja, če ne bo šlo, pa bo res najbolje, če bi na pomoč lahko priskočil očka.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?