Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: noče se voziti v vozičku 19.6.2007 15:05:55
|
|
|
|
livia
|
Firbec ga matra, kers e je začel zavedati sveta okoli sebe. Pri nas je bilo isto in smo morali dvigniti naklon za eno stopnjo pri 3 mesecih. Meni je takrat pediatrinja rekla, da jo lahko dvignem, a samo za eno stopnjo. Tako smo jo dali pri 3. mesecih ven iz košare in v športni voziček z rahlim naklonom. Veliko sreče.
|
|
|
|
RE: noče se voziti v vozičku 19.6.2007 15:55:41
|
|
|
|
tinaaja
|
pri nas je tko od prvega sprehoda zdaj je malo bolje, ker jo imam v lupinici, kljub temu, da sem zmeraj govoila, da za sprehode je ze ne bom imela.. busa pri marcevkah imam klub - anonimous vozickarji AV vseh tistih mamic, ki imamo otroke, ki se ne marajo vozickat Se nam bos pridruzila
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.6.2007 16:41:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: noče se voziti v vozičku 19.6.2007 21:21:08
|
|
|
|
Naja30
|
Mogoče sling, ja. Ali pa ga daj v lupinico. Moja se je vozila v njej od cca 1,5m dokler ji nisem naklona začela dvigovat in jo obrnila, da je gledala naprej. Eni so zelo radovedni
|
|
|
|
RE: noče se voziti v vozičku 20.6.2007 13:47:01
|
|
|
|
Mehičanka
|
Naklon sem dvignila pri 4,5 mesecih, ampak ni bilo nič boljše. Enostavno se ne mara vozit že od prvega dne. Zdaj jo sicer že zamotim z glodanjem riževih vafljev, ampak ko ga poje, je konec. Hoče ven in potiskat voziček.... Eni otroci se pač ne marajo vozit...Mojo večinoma nosim, voziček pa zraven potiskam.
|
|
|
|
RE: noče se voziti v vozičku 21.6.2007 16:19:07
|
|
|
|
Bubilu
|
Moj je v košari tudi protestiral tako, da mi je bilo grozno sploh pomislit na sprehod, potem sem ga pa pri 3.5 mesecih dal kar v lupinico in lej ga, fant se je pomiril, ker lahko fino vse opazuje.
|
|
RE: noče se voziti v vozičku 22.6.2007 22:29:01
|
|
|
|
saška*
|
Tudi jaz sem imela problem, da se mala ni hotela vozit v vozičku in to od rojstva. Po nasvetu pediatra smo jo nosili, jo probavali dat v voziček ko je spala pa ni nič pomagalo. Pred kratkim sem ji kupila nov voziček v katerem začuda spi če sva zunaj in se če je budna zdrži notri okoli pol ure. Ugotovila sem da je bila razlika prvič v trdoti vozička ( ta je veliko bolj mehek ) in v širini. No voziček je ožji za okoli 15 cm pa ji zgleda paše, če je bolj stisnjena.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?