Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 1 mesečna ločevalna 23 dan OH 19.6.2007 11:48:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Barkavica a ti solo hujšaš? Čisto sama? Vseeno čestitke, ker si tako vztrajna.
|
|
|
|
RE: 1 mesečna ločevalna 23 dan OH 19.6.2007 11:52:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz še ne vem, a je sama, a ni. Prej ja kot ne, bi rekla.
|
|
|
|
RE: 1 mesečna ločevalna 23 dan OH 19.6.2007 12:23:45
|
|
|
|
nizy
|
Pa gre,a si že kaj kg izgubila.
|
|
|
|
RE: 1 mesečna ločevalna 23 dan OH 19.6.2007 12:26:56
|
|
|
|
total
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Jaz še ne vem, a je sama, a ni. Prej ja kot ne, bi rekla. Ti si nehala?
|
|
RE: 1 mesečna ločevalna 23 dan OH 19.6.2007 12:35:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: total IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Jaz še ne vem, a je sama, a ni. Prej ja kot ne, bi rekla. Ti si nehala? Še ne vem točno. Shujšala definitivno do sedaj nisem nič, kvečjemu imam še kaj več. Tako da ravno vzpodbudno to ni.
|
|
|
|
RE: 1 mesečna ločevalna 23 dan OH 19.6.2007 16:40:58
|
|
|
|
barcaffe
|
Ja hujšam solo, mi je kar malo hudooooo babnce, dejte še ve no!!!!!!
|
|
|
|
RE: 1 mesečna ločevalna 23 dan OH 19.6.2007 19:13:20
|
|
|
|
Allia
|
Ma barkafu, sej jst te spremljam, ampak ker sem tko golfala mi je blo kar malo bad karkoli pisat.Moje hujšanje zgleda tko: 1 teden hujšam, 1 teden ne,...Sem šla 2 kg dol, ampak sem 1 že dobila, ker se potem 4 dni res tko bašem da mi je slabo...No, pa kaj bom govorila...zdaj se že spet spravljam da bom hujšala Jutri spet sadni dan.Saj bom vztrajala, ampak ne na mrtvo kot sem prvič, pač zraven malo pogolfam, samo upam da do konca julija spravim okrog 10 kg dol...pa sej ne vem, če je to sploh možno Drugače pa ČESTITKE, ker tko pridno vztrajaš
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?