|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Teža!
19.6.2007 11:33:57   
Anonimen
Kako je bilo pri vaših g. če se je nosečka preveč zredila ali je bila kregana ali pa vam niso nič rekli.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Teža!
19.6.2007 11:36:28   
CUKRČEK
V prvi nosečnosti me je že od začetka zmerjal, da če se bom kaj zredila, da bo otrok umrluser posted image
Zdaj, ko sem 2. noseča mi pa nikoli niti omeni ne kilogramov, čeprav sem se že kar precej zredila...seveda imam drugo G.

Vse je odvisno od posameznega G....eni so ful  nastrojeni proti rejenju , drugi pač vedo, da to spada zraven.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.6.2007 11:37:29   
Anonimen
Uh.... Mene so dajali na dieto in me spravili v bolnišnico. Samo so potem na koncu ugotovili, da se ne redim zato, ker bi se prenažirala.

Sem se pa zredila 33 kg.

Sedaj pa do 15. tedna nič, ker sem v zadnjem tednu shujšala. Tako, da sem kar malo ponosna sama nase.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.6.2007 12:01:49   
Linapina
Jaz sem se v začetku (3 mesece) zredila že za 8 kg, do konca sicer 17. Mislim da ni tak problem glede kil če je vse ok pa da ne zatekaš in podobno, če pa že gre preveč pa svetujejo vmes kake sadne dni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.6.2007 12:45:53   
DANVARI
jaz sem se zredila do konca +15kg, od tega 13kg po 20t tako da mi je na koncu G podčrtovala težo vsakič ko sem se vagala in govorila da je pa to preveč. Res pa da nisem štartala suhica.

(odgovor članu Linapina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.6.2007 12:46:21   
Anonimen
Mene je prvič kar fejst kregala, da to pa res ni dobro za zdravje, sem pa prve 3 ali štiri mesece stagnirala s težo, potem mi je pa skokovito naraščala (kdo bi razumel, prehranjevala sem se skoz bolj ali manj enako) in sem do konca pridelala 25 ali 26 kil plusa. Zdaj me je samo na enem pregledu kregala, ker mi je res malo več v tistem mesecu naraslo, samo sem pa res požrla sladkarij še pa še, potem sem se pa malo disciplinirala in zdaj gre enakomerno gor. Sicer še vedno preveč, ampak me ne krega. Je rekla, da zdajle na koncu je itak največ od zatekanja in povečanja dojenčkove teže. Sem pa do včeraj (38. teden) dobila 18 kil. Preveč, ampak bolje kot prvič. Razen če zraven upoštevaš še to, da sem štartala s 5 kilami več kot prvič, pol sem pa v istem zosu. S končno težo ziher.user posted image

(odgovor članu Linapina)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
19.6.2007 12:59:52   
AKP
Kolegica mi je rekla. da jo je g opozoril, da se preveč redi, pa se ji je ful čudno zdelo, ker se je do konca nosečnosti zredila samo 14 kg. In, da ji je marsikatera kolegica omenla,da je bila pri g. kregana če je tehtnica preveč pokazala. Zdaj pa je druga kolegica noseča in se je v štirih mesecih zredila 8 kg in je bila ful nad tem presenečena, da ti kaj takšnega reče g. ker ji njen g. nikoli ne omeni njene teže.Zdaj pa res ne vem če ti res kaj rečejo okoli teže ali pa ne.

(odgovor članu Linapina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.6.2007 13:31:27   
dana
Raho daj prosim povej kako ti to uspeva?

Jaz sem se v 1. nosečnosti zredila za 22 kg, štartala sem z 57 kg.

V drugo bom pa štartala z malo več kg ker mi jih je nekaj ostalo, in če se bom še tokrat zredila za tolk kilogramov, jao..... Koliko jih bo šele takrat ostalo?

S strani g. pa nisem bila nikoli kregana pa sem se v 1. trimesečju zredila skoraj za 10 kg. Če nisem jedla mi je bilo slabo...

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.6.2007 13:56:58   
Hohenn
Jaz sem se do sedaj zredila 5 kg, sem pa v šestem mesecu. Je pa res da imam strogo dieto, zaradi povišanega sladkorja. Sem v zadnjem mesecu pridelala samo 0,5 kg, in sem bila pohvaljena. Upam da konca ne bom pridelala veliko, če jih naberem 11-12 kg bo v redu. Koliko je normano da se zrediš po 6 mesecu, vsak mesec, mislim??

Lp

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.6.2007 14:52:21   
Sonrisa
V 1. nosečnosti sem se do konca zredila 33 kil. user posted image  G. me ni nič nadiral, le vprašal me je, kje jih imam, da se jih nič ne vidi. Kao. user posted image  Prve štiri mesece sem bruhala, kar sem dala v usta, kile pa so vztrajno gor lezle. Potem sem dobila dieto, pa mi ni pomagalo prav nič. Jedla pa tudi nisem več kot ponavadi. Nekako podoben primer kot Raho. Še s kilažo se ujemava. user posted image

Zdaj sem v 16. tednu in sem šla dve kili dol. Je pa res, da sem štartala z 10 kilami viška. Bomo videli, kako bo. Zaenkrat dobro kaže. user posted image

(odgovor članu Hohenn)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.6.2007 19:45:25   
Anonimen
Sama sem zdaj v 29.tednu pa mam okoli 7-8 kil plusa, odvisno kdaj se vagam, zjutraj seveda manj pa sem boljše voljeuser posted image . Ja meni tudi g.teži, če mam samo pol kile več kot pa bi naj melauser posted image . Pa nisem štartala s preveč kilami, ampak še zdaj spadam med normalno telesno težo, če gledam indeks. Je pa mi rekla kolegica, ki ma istega ginekologa, da je on pač taki, ki kar naprej teži, kot, da bo on noso pol tiste kile zraven. Meni je rekla, da je idelano, da se zrediš 12 kil, čeprav v vseh revijah piše, da je lahko tudi več, ena babica, ki opravlja poklic že 19 let pa je rekla, da je čist normalno od 14-16 kil. Tak, da sem jaz glede tega že čist zmedena, vsi govorijo drugače. Pa saj v bistvu je pa res vseeno kolko se zrediš, mislim, da je najbolj pomembno, da je otroček zdrav.

LP

(odgovor članu Sonrisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
19.6.2007 19:59:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dana

Raho daj prosim povej kako ti to uspeva?

Kaj? Zrediti se? Enostavno... Samo malo preveč ješ pa telo ti malo vodo zadržuje, pa je.user posted image user posted image user posted image user posted image

Imeti enako težo? Zelo pazim, kaj jem. Ker ne nameravam spet stopiti na tehtnico na dan poroda in videti 90 kguser posted image user posted image user posted image

In enako kot tiniga - 2. user posted image  sem štartala z 10 kg več kot prvo.

< Sporočilo je popravil raho -- 19.6.2007 20:00:20 >

(odgovor članu dana)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
20.6.2007 10:15:33   
sevenka
Pri meni je isto kot pri Hohenn. Sem v šestem mesecu in sem se zredila za 5kg. Pa sem že mislila, da sem edina ko sem se tako malo zredila. Me je že skrbelo, da to ni normalno... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.6.2007 11:49:48   
dana
Rahoo, spreševala sem kako ti uspeva da se NE zrediš.

To kako se zrediti mi je precej poznanouser posted image

(odgovor članu sevenka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.6.2007 12:32:02   
Kim80
Sem v 17. tednu in se še nisem nič zredila. Je pa res, da sem zaradi slabosti v prvih treh mesecih shujšala za 4 kg. Ali menite, da je normalno, da se še nisem nič zredila? Jem normalno.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
20.6.2007 12:36:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kim80)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
20.6.2007 13:27:01   
skuštrana
Moja g zna kar dobro zatežit user posted image No, sicer pravi, da v naše dobro, ampak vseeno.
Jaz sem noseča 24t in imam na višino 180 cm 69 kg pa sem bila kar kregana, da sem se preveč zredila (je pa tudi res, da sem v 4 tednih dobila 6kguser posted image ).

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
20.6.2007 16:06:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu skuštrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
21.6.2007 13:22:28   
skuštrana
Zivepo, izgleda, da imam jaz v nosečnosti takšno obdobje, ko se full zredim. V prvi sem se takle čas (do 24 tedna) zredila isto 9 kg, potem pa do konca samo še kilco, dve..No, prvič sem dobila v enem mesecu 4kg, sedaj pa pač 6user posted image .. 

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.6.2007 9:49:44   
bambi
Jaz sem se v 1. user posted image  zredila za 21 kg, s tem, da sem 1 mesec prej rodila..... Moje kg so začele naraščat že na začetku, ker če nisem jedla, mi je bilo slabo za znoret.... Moj G mi ni nikoli nič rekla, ker sem itak pred user posted image  bila med bolj podhranjenimi (168 cm in 50 kg).

Sedaj v 2. user posted image  sem sicer štartala z 5 kg več (55kg) in sem jih do sedaj, ko sem v 26. tednu lepo nabrala 12 kg. Me je zadnjič pri G, ko sem stopila na tehtnico skoraj kap. 3 kg v 1 mesecu. Malo sem zagnala cirkus, kako je to mogoče, ko pa res ne jem tako veliko, pa me je potolažila, da naj ne kompliciram, ker sem itak med suhimi in si lahko privoščim tudi 20 kg+.... Tako da je res vse odvisno od G. Ene moje kolegice so kregane že, če se zredijo za 2 kg v mesecu, meni pa moja G res nikoli ni nič rekla.... user posted image user posted image user posted image

Jaz samo upam, da bojo kg šli dol tako hitro kot 1. in da se bo zmanjšal tudi celulit na nogah, ki se je res zelo lepo "razcvetel" v tej user posted image .

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.6.2007 10:01:23   
kofetek2010
mene moj G ni nič kregal - pa bi me moral user posted image  

sem se v 1.user posted image zredila za 20 kg in v 2. user posted image za 30 kg user posted image  

je pa res, da sem bolj pri ta suhih, saj sem obakrat štartala iz 53 kg (pri višini 178cm) user posted image

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 21
22.6.2007 10:07:11   
principessablu
pozdravljene...jaz sem se zredila vse skupaj13 kg in ko sem sla v 1 mesecu 2 kg preveč gor mi je ginekologinja napisala v knjižico reduktivna dieta in da se moram izogibat og.hidratom..nisem mogla verjet svojim lastnim očem,ta je zmožna bila rečt kej tazga,pa vedno je bla full nesramna...tko da mam trenutno še 4 kg dat za dol,ampak u izi,se ne obremenjujem,pa čeprav so to 4 kg celulitauser posted image user posted image

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?