|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dolge trepalnice - ne najdem primernih očal.
18.6.2007 8:15:27   
puncica
Po 5 letih sem si končno kupila sončna očala user posted image Razlog, nisem našla tistih pravih. In kje je problem: v tem da so mi očala:
- prevelika imam bol zašileno glavo
- se mi trepalnice zadevajo v šipce. user posted image user posted image user posted image user posted image

Tud ta ki sem jih zdaj nabavla niso čist ok, no na obraz mi pašejo, ampak trepalnice se mi še vedno zadevajo noter, ne tako zelo ampak malo pa. Tako si moram očala dat za pikico bol naprej, kar pa me moti.

Zanima me kako in kje ste našle očala tiste, ki imata bol dolge trepalnice. Ker moj mi je predlagal da naj jih postrižem user posted image user posted image user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dolge trepalnice - ne najdem primernih očal.
18.6.2007 8:17:40   
Mina1
Jaz sem imela isti problem, imam zelo dolge trepalnice, sicer vse oh in sploh...sep pa potem uspela najti ena dobra sončna očala v Clarusu.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.6.2007 8:19:56   
Maxica
Tudi jaz imam isti problem. Mah, jaz si jih kar malo bolj dol, za tistih par milimetrov, ki so problematični, potegnem.user posted image  

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.6.2007 8:47:52   
Anonimen
jaz isto... vedno najdem ful lepe, pašejo mi... ampak itak nost jih ne morm...user posted image user posted image user posted image groza.. Zdej mam ene fajne od Police- te so ok... user posted image Ampak v celi optiki so itak imel sam te, k nisem udarjala s trepalnicami po šibcih, tako da izbirat ravno nisem mogla...user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
18.6.2007 8:58:02   
Dejča
Kaj vam zavidam te doooooooooooolge trepalnice!!! Sreča jih ima naša user posted image  po atiju user posted image  user posted image  ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.6.2007 9:23:16   
BLAŽIKA
Ja tudi jaz imam te probleme in sem letos res našla očala da jih lahko imam čisto na nosu in trepalnice se nič ne udarjajo ob šipo. Imam pa gucijeve in so res zakon.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.6.2007 9:26:59   
puncica
Pa kolk so ble vaše očale, ker jaz mam ene od Ray Ban (se mi zdi da se tako napiše, nisem ekspert za firme), pa so se mi zdele dost drage mal več kot 100 EUR, pa kaj če drugih ne najdem user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.6.2007 10:02:07   
Anonimen
30.000 sit...user posted image   ampak itak nisem mela kaj za izbirat.. če bi ble 50.000 bi dala pa 50.000... sranje je to..user posted image

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
18.6.2007 11:41:57   
Magi*
poleg tega problema jih mam še nekaj: obraz ozek, dioptrijo s cilindri in komaj kakšna očala najdem, v katera sploh lahko dam tako dioptrijo not... sem zadnjič našla ena še kar, pa bi skupaj s šipcami z dioptrijo prišla 600€. no, na koncu mi, na srečo, niso bila niti tako zelo všeč. za 600€ bi morala dol past, tako in drugačeuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.6.2007 11:58:22   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

- se mi trepalnice zadevajo v šipce. user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Js imam isti problem - ful dolge trepalnice in moram očala večkrat popravit tako, da jih imam malo nižje na nosu. Pa saj drugače tud ne prenesem očal čist natlačenih gor na nos in sem se že čist lepo navadila tako. Se mi preprosto ne ljubi obrnit pettaužnt trgovin in optik, da slučajno najdem takšne, pri katerih se mi to ne bi dogajalo...

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.