Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dežurna napiše recept za antibiotik 16.6.2007 16:33:24
|
|
|
|
madela
|
Po izkušnjah vem,da se dežurni ne posvečajo ravno dovolj pacientom. To jim je pač samo dežurstvo in te kar hitro odslovijo. Na žalost je pač tako. Ker pa vam je že dala antibiotik bi pa ga jaz kar dajala. Bolje kot pa da bi bilo kaj narobe in krivec bi bila potem sama. Upam,da se pozdravite,pa antibiotik tudi ni tak bav-bav,čeprav pediater poskusi najprej samo z kakim ventolinom pri hropenju.
|
|
|
|
RE: dežurna napiše recept za antibiotik 16.6.2007 19:11:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem pravkrar od dezurnega - kaj mi je, pejt v laboratorij, pridi nazaj. 3-4 min. Grem v laboratorij, se se nacejam z vodo, cakam pol ure na rezultate in grem nazaj k dr. Pogleda izvid - virus, to se vidi po levkocitih na meji, ostalo je ok. Velik pit in 3x/dan lekadol. 2 min. In to je to .. Aja, vprasala me je se, ce mi napise recept za lekadol, al ga imamo doma in da ce bi blo slabs, pa naj grem k svoji dr.
|
|
|
|
RE: dežurna napiše recept za antibiotik 16.6.2007 19:39:18
|
|
|
|
eya
|
Tudi nam je dal enkrat nadomesti pediater antibiotik kar brez pregleda krvi in je v bistvu rekel, naj se sami odločimo, ali ga damo. Ga nismo, naslednji dan pa smo dali kri in dobili potrdilo, da gre samo za virozo.
|
|
RE: dežurna napiše recept za antibiotik 16.6.2007 19:39:31
|
|
|
|
IWONA
|
Sploh ne vem v čem je point?če ti ne bi pa nič dala ,bi bilo pa potem narobe s tvoje strani a ne in bi rekla da je nesposobna verjetno.če ima bronhitis potem potrebuje antibiotik.ker to zelo hitro napreduje,in otrok lahko rada neješč in pa tudi temparatura lahko narašča in jo stežka znižaš.Zakaj bi otrok trpel
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?