|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ste tudi ve takšne???
15.6.2007 13:29:43   
Anonimen
ali se tudi ve obremenjujete z raznimi vprašanji: ali je vse vredu, če ga ne čutim par urc, ali sem si umila roke, ali mi lahko škodi to ali to, ali preveč jem,....čeprav sem prebolela tokso, se sekiram da se ne prebližam mačkom...
ne vem če se samo jst obremenjujem s malenkostmi ali ne??? ali je mogoče problem v tem, da sem 1x noseča in želim, da bi bilo vse vredu...
včasih že grem na živce ljudem okoli sebi in priznam tudi sama sebi...velikokrat mi rečejo, da se obremnujem z maenkostmi!
kaj naj???
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ste tudi ve takšne???
15.6.2007 13:32:40   
lemavrica
Jest se ustrašim če ga ne čutim po par ur. Me kar strah rata da ni kaj narobe. al pa če se kaj preveč sekiram imam pol ful slabo vest zarda tega, ker mislim da sem mu kej škodovala s tem.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.6.2007 13:39:08   
orhideja75
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Jest se ustrašim če ga ne čutim po par ur. Me kar strah rata da ni kaj narobe. al pa če se kaj preveč sekiram imam pol ful slabo vest zarda tega, ker mislim da sem mu kej škodovala s tem.

če se pa nebi prav nič sekirala, potem pa že nebi imela materinskega čuta.
s tem se tolaži.
jaz tudi, ko že mal zakašlja že po omari brskam za sirup.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.6.2007 14:11:16   
Ayo
Jaz enostavno ne mislim vec na sebe kot eno osebo, ampak sva vedno skupaj, jaz in user posted image ! Karkoli pocnem/va!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.6.2007 14:11:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

Jaz enostavno ne mislim vec na sebe kot eno osebo, ampak sva vedno skupaj, jaz in user posted image ! Karkoli pocnem/va!user posted image

Enako user posted image

(odgovor članu Ayo)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
15.6.2007 14:12:12   
Ajvy
Je več kot očitna sprememba, seveda.. saj sva zdej dva..

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.6.2007 14:24:11   
Anonimen
ne nikoli se nisem v taki meri. samo časi se spreminjajo..bohve kva bi mi dons po glavi hodilo

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
15.6.2007 14:49:03   
Marogica
Ne, jaz se nisem obremenjevala, živela sem relativno normalno dalje. Upam, da potem pri otroku ne boš tako komplicirala in ga zavijala v vato.

Aja, pa ljudje okoli tebe imajo kar prav...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.6.2007 16:09:56   
papica
Tudi jaz se prvič nisem preveč obremenjevala s svojo nosečnostjo. Me je pa potem, ko sem gledala tistega nebogljenega novorojenčka, vsake toliko stisnilo češ: boga punčka kaj vse je pretrpela z mano, ko sem jedla pekočo hrano, popila tri do štiri kave na dan, kakšno pivo vsake toliko... (seveda nisem pretiravala, saj če malo poslušaš svoje telo, že veš kje je meja). Če pa pogledam sedaj tistega malega "hudička", pa vidim, da ji prou dosti hudega ni bilo.
Zdaj ko sem v drugo noseča, sem bila v začetku tudi malo zaskrbljena glede prehrane, obnašanja, .. , zdaj pa kar spet živim dokaj normalno naprej. Po moje preveč se obremenjevat z vsako malenkostjo ni pametno, ker po moje s tem, ko se (podzavestno) živciraš bolj škodiš otroku kot pa s kakšno kavico sem pa tja, s kakšnim pivom, ki ti je v vročem poletju grozno zadišalo,... 
Glede gibov pa to: Jaz sem jo zelo slabo čutila, še posebej ko sem bila v službi in tudi verjetno nisem bila na gibe toliko pozorna in sem bila kakšen dan panična, ker se nisem spomnila ali se tisti kaj pobrcala ali ne. Dobro, da em imela pogoste preglede, da sem se prepričala, da je vse uredu. Zdaj ko ima dve leti pa je situacija poplnoma drugačna: Stalno je v gibanju, še ponoči brca. Očitno se moramo tudi me malo sprostiti in čim manj misliti na to, kaj vse gre lahko narobe, že tako gre preveč. 

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.6.2007 16:33:53   
Anonimen
Ne, nič se ne obremenjujem. Enkrat samkrat me je resno zaskrbelo, ker user posted image cel dan nisem čutila, pa niti ne vem, ali se res ni premikal ali sem bila samo tako zaposlena, da tega sploh porajtala nisem. Sem ga potem zbudila zvečer, da sem se pomirila, ko me je pobrcal.
Za moje pojme si preveč greniš življenje.

(odgovor članu papica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
15.6.2007 16:44:00   
valči
Sem enaka v vsaki nosečnosti,sadej tretjič pa najbolj.Ko sem prišla do 12. tedna,sem bila vsela,da bo vse ok.,potem pa hude težave,krvavitve do 18. tedna,bolnica krči,upanje.
Tako da ni variante,da se ne bi sekirala,saj sva veliko skozi dala.Najsrečnejša sem,ko zabrca,milina in vsak nov teden nosečnosti mi daje upaje,da bova pregurala do konca.Vem,da bova!

Tako,da je sekiranje čisto odvisno od vrste človekovrga karakterja in poteka same nosečnosti.

Ker če je tvegana,te skrbi,kot bo mene do koncauser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.6.2007 21:20:29   
eya
Jaz se pa nisem toliko obremenjevala. Sem pa tudi ful delala v nosečnosti in ga včasih čez dan sploh nisem kaj velikokrat začutila, ker sem bila skoz v gibanju.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.6.2007 6:50:26   
ronja
Niti ne. V tej user posted image sem mela toliko resnih problemov (pljučnica, zdaj že 4. antibiotiki...), da nisem mela časa na take skrbi mislituser posted image .

Če pa ne začutim takoj zjutraj brc, sem pa takoj čisto paf - jo rukam, da se zbudi in mi pobrca nazaj. Ker moja user posted image je glede tega pa res pridna, vsako jutro se javi, takoj ko se zbudim, pa tudi čez dan je zelo aktivna, če je bolj zaspana, že gledam, če ni kaj narobe... Samo po navadi ravno ko začnem razmišljat, če je vse ok, začne brcat ko zmešanauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.6.2007 8:52:47   
skuštrana
Že po naravi sem bolj flegmatik in optimist, tako da mi takšne misli niti ne hodijo poglavi. Živim čisto normalno, kot pred nosečnostjo. Seveda se ulovim kdaj pa kdaj razmisjat tudi o stvareh, ki bi lahko bile..Pa kaj pa če, ...ampak to je hvalabogu bolj redko. No, če se najin otroček ne bi javil cel dan bi pa tudi jaz verjetno letela k ginekologu user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
16.6.2007 9:59:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu skuštrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
16.6.2007 10:50:59   
Anonimen
Zelo malo se sekiram, včasih mi celo rata da pozabim da sem user posted image  in se grem menit da bi šla na gokarduser posted image . Pol pa me gdo malo čudno pogleda in se spomnim da ne smemuser posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
16.6.2007 12:23:59   
Mateja82
Ne se ne obremenjujem s tem čutim ga vsak dan enkrat bolj drugič manj, če prej ne se javi zvečer ko počivamuser posted image . Edino na začetku, ko G na UZ ni videla srčka oz, utripa me je res panika.

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.6.2007 16:58:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

čeprav sem prebolela tokso, se sekiram da se ne prebližam mačkom...
quote]

Zakaj pa to?? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?