honey
|
Samo da povem, kljuke sva v soboto kupila v Merkurju na Rudniku. Je bila pa cela štorija s temi kljukami. V petek po šihtu sem šla na Rudnik v Obija, kjer so imeli vse kljuke nad 35 €, pa še nobena mi ni bila preveč všeč. Potem sem šla še v Merkur in tam imajo ogromno izbiro kljuk, od cenejših do ful dragih (55 € in več). No, in meni so bile, začuda, všeč najcenejše kljuke 11,90 € , so pa od Titan Kamnik. O.k., v soboto greva z možem v nabavo in smo šli v BTC v Merkur. Tam sva se nekako zedinila, da so nama te oz. še ene najbolj všeč, ko pa sem gledala ceno, je bila ista za ene in druge. Pa sem rekla, veš kaj, na Rudniku imajo pa te za 4 € cenejše, jih greva pa tja kupit, ker pri 14 kljukah se 4 € pa že kar pozna. In sva res šla. Tam mu jaz kažem ceno 11,90 €, ker mi prej ni verjel. No in potem se s prodajalcem že vse dogovorimo, koliko kljuk in tako, pa mož pravi, da sva bila že v BTC in da so bile tam te iste kljuke 16 €. Pa pravi prodajalec, ja, saj so pri nas tudi. Potem sem pa jaz kar malo v luft skočila, češ, kako, če imate tam ceno 11,90 €. No, in ko je šel gledat, je videl, da je res in nama jih je dal po tej ceni. Tako da sva zaradi moževega dolgega jezika profitirala 50 €. Včasih se pa res splača stegnit jezik
|