|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnost/krvavitve???
15.6.2007 0:09:38   
MaŁŁena
ojla!
rada bi vas nekaj vprašala.. s fantom si želiva user posted image  vendar sem imela enodnevno krvavitev, en teden po tem pa je prisla user posted image ... ali bi bilo možno da sem user posted image ??? trebušček se mi je malo povečal, imam pogoste glavobole in slabosti...
prosim za vaša mnenja.   hvala in lp vsem (še posebaj user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečnost/krvavitve???
15.6.2007 0:27:47   
Anonimen
Bolj težko verjamem, da si noseča.. Kupi si test, če misliš, da si..

Drži se user posted image

(odgovor članu MaŁŁena)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.6.2007 0:32:23   
MaŁŁena
ja zdj ga še nemorem... ampak trebuh imam tak kot Mbee ce jo pogledas u album...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.6.2007 0:44:28   
Anonimen
Ja, kolikor jaz vem, psiha včasih dela svoje.. Baje je tko..... Da se trebuh poveča, ... ploda pa notri ni.. Nevem, sigurno je sigurno, če si greš delat test... Mogoče ima pa katera iste izkušnje, pa je srečka nosečka, nevem... Mogoče si se pa samo zredila..

Good luck user posted image

< Sporočilo je popravil Gorazdova -- 15.6.2007 0:45:13 >

(odgovor članu MaŁŁena)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.6.2007 10:15:41   
Jančika_
Poglej z druge strani - če ne bi hotela biti noseča, bi ob takšni krvavitvi še vedno mislila, da si? 

(odgovor članu MaŁŁena)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.6.2007 9:42:08   
Anonimen
Možno je vse tako da ti priporočam da narediš test pa boš videla pri čem si.. Želim da čimprej zagledaš user posted image .

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
16.6.2007 10:49:26   
sarcy21
Jaz sem imela cisto in izrazito povečan buši bolel me je pa za znort pa tud user posted image  sem dobila 3 dni prej kot predvideno, jaz na tvojem mestu bi šla na ultrazvok, res pa sem bila kot v kakšnem 6 mescu nosečnosti pa veliko sem hodila na wc. ker je cista pritiskala na mehur

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?