Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
sem ali nisem ... presodite 14.6.2007 20:58:32
|
|
|
|
Naša črtica koraka
|
tolikokrat sem bila že razočarana, ko sem delala test in ni in ni pokazal , da sem si prejšnjič rekla, da to bo pa zadnjič in da naslednjič počakam najmanj 5 dni PO datumu zadnje M ... moja M je namreč muhasta in lahko le približno ugibam kdaj naj bi se prikazala ... V soboto nameravam kupiti test. Vaše "stave" mi bodo samo v pomoč, da ne kupim testa že jutri ... Da se boste lažje odločile: - prsi boleče (kot vedno), - velik apetit, - nisem tečna, - predvčerajšnim bolečine v križu, - slabo mi je občasno (ampak tako mi je že od februarja), - meni se zdijo bradavice bolj okrogle kot sicer, - danes teče 34 dan (sicer je razpon 28-36 dni). V soboto zveste, kako ste presodile ...
|
|
|
|
RE: sem ali nisem ... presodite 14.6.2007 21:00:58
|
|
|
|
eya
|
Hm, jaz nisem imela nobenega takega znaka, pa mi je test pokazal . Ne se preveč obremenjevat, pa saj to veš. Pa sporoči v soboto rezultat! Držim pesti
|
|
RE: sem ali nisem ... presodite 14.6.2007 21:27:06
|
|
|
|
Naša črtica koraka
|
No, no nikar tako pokroviteljsko ... moj post je mišljen bolj za hec, za krajšanje čakanja ... torej, al ali ?
|
|
|
|
RE: sem ali nisem ... presodite 14.6.2007 21:30:19
|
|
|
|
Shani
|
evo stavim na ...in držim ti pesti za
|
|
|
|
RE: sem ali nisem ... presodite 14.6.2007 21:32:11
|
|
|
|
Pingvinčica
|
upam da zagledaš
|
|
|
|
RE: sem ali nisem ... presodite 14.6.2007 21:32:43
|
|
|
|
Fargesia
|
pobiraš stave?! jaz stavim na ...čeprav imam jaz take znake PMSja...SPOROČI V SOBOTO! če valda ne boš že jutri testa delala...
|
|
RE: sem ali nisem ... presodite 14.6.2007 21:35:20
|
|
|
|
tamala_82
|
črtica - hmm, iz lastnih izkušenj ti (žal) še ne morem svetovat kolikor pa berem tle po forumu, pa bejbike opisujejo različne "simptome" (ene omenjajo enake kot ti ) ... malček pobrskaj, verjamem pa, da ti bo tut kakšna kej konkretnega napisala. Je pa res, da je vsaka ženska in vsako telo unique in se drugače odziva na določene spremembe. Poizkusi zdržat še par dni pol pa le pogumno po test in upam, da zagledaš !! Sporoči ...
|
|
|
|
RE: sem ali nisem ... presodite 14.6.2007 21:44:53
|
|
|
|
Naša črtica koraka
|
seveda, da mi želite vse najboljše in hvala za lepe želje ... ampak zdaj si želim od vas le znakec ali ... pač preberite "siptome" in oddajte svoj glas. trenutno je 2:1 za
|
|
|
|
RE: sem ali nisem ... presodite 14.6.2007 21:53:39
|
|
|
|
Erin
|
Držim pestke za !!!
|
|
|
|
RE: sem ali nisem ... presodite 14.6.2007 22:08:12
|
|
|
|
Katja271
|
Samo še stavnica se nam je manjkala na RR Full dobr Seveda da stavim na Naj bodo močne, najmočnejše!!!
|
|
|
|
RE: sem ali nisem ... presodite 15.6.2007 5:11:08
|
|
|
|
Temari
|
Evo... 4:1 za . Držim pesti.
|
|
RE: sem ali nisem ... presodite 15.6.2007 5:52:22
|
|
|
|
sasy20
|
stavim na
|
|
|
|
RE: sem ali nisem ... presodite 15.6.2007 7:55:18
|
|
|
|
Pat74
|
Tudi jaz mislim, da te je obiskala štorklja .... bo!
|
|
|
|
RE: sem ali nisem ... presodite 15.6.2007 11:16:55
|
|
|
|
Naša črtica koraka
|
hvala za vse "stave" Še vedno nisem kupila testa, tako da še vedno ne vem ... počutim se ok, no, vsake toliko me uščipne v trebuh , pa križ me boli ... če M pride enkrat do jutri zjutraj ste mi pomagale prihranit dvakratno razočaranje (saj veste kaj govorim: kupiš test, je negativen, potem se pa še isti dan ulije ...) Vsem želim, da bi bile čimprej in je pa 6:1 za (P.S.: če glasuješ za nisi heretik) Smeha polen dan, vam želim!
|
|
|
|
RE: sem ali nisem ... presodite 15.6.2007 15:00:41
|
|
|
|
Serendipity
|
Hm..uh..stave!!! Kaj pa dobim???? No, a veš kaj... jaz se pa tak nemren it... Jaz bom rekla da bo in MORA!!!!!!!!! biti . Nekako sploh ne morem stopit na stran . Ker je ne maram. Nočem poznat. In je ne privočim nobeni čakajoči in nestrpni bodoči mamici. Eto! Stavim na . Stava vplačana, čakam rezultate. (pa saaaaaj vem, lahko bi rekla le ali pa .Sam kaj čmo jezik dolg, prsti pa pač tipkajo )
< Sporočilo je popravil Jasnaa -- 15.6.2007 15:03:03 >
|
|
|
|
RE: sem ali nisem ... presodite 16.6.2007 7:15:15
|
|
|
|
amaya
|
eVO...JAZ PRAVIM . Tudi mene je križ bolel, pa me še nikoli ni...pa tudi tečna nisem bila (pa če poslušaš mojega sem vedno, ne samo ko mam PMS)
|
|
RE: sem ali nisem ... presodite 16.6.2007 9:59:57
|
|
|
|
Naša črtica koraka
|
Naredila test CB in ni , torej bo . Slednja ikonca je pravi znakec za mojo M, kajne! In na kaj sem stavila jaz? Na , seveda ... zaradi pomanjkanje tečnobnega hormona ... no, vsaj PMS tečka nisem bila . Sicetr pa se moj drži za glavo rekoč: kot da še ne bi bila ! Ma, po pravici rečeno sploh ne vem po čem bi se PMS znaki razlikovali od nosečniških ... in potem ko napoči 30 dan, pa čakaš in čakaš ... vmes pozabiš da čakaš, ker že toliko dolgo čakaš ... Vem, enim se bom zdela preveč furjasta ... nič narobe, verjamem da me razumejo le tiste punce, katerih M tudi zasluži tako ikonco ! Sicer pa hvala za "stave" (ki so bile zame kot ) in en velik za vse! Vsem bodočim mamicam želim srečno in veliko zdravja vam in vašim . P. S. Naslednjič se javim, ko bom zanesljivo odčitala ! Vaša Naša č.k.
|
|
|
|
RE: sem ali nisem ... presodite 16.6.2007 12:23:19
|
|
|
|
nemka
|
Dolgo nisem bila tukaj, ampak vseeno hocem ti reci, da po moje bos dobila ceprav danes ni bilo tako! Mogoce je bilo samo prezgodaj za test??? Upam zate naprej!!!!
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?