Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: PROSIM! Nike- koliko cm je št. 22? 15.6.2007 7:35:04
|
|
|
|
Anonimen
|
A res nima nihče teh sandalov???????????
|
|
|
|
RE: PROSIM! Nike- koliko cm je št. 22? 15.6.2007 13:12:17
|
|
|
|
Lenny
|
Bojana26, če ti kaj pomaga, ti jih lahko popoldne v Tomas Sportu zmerim. Če jih seveda imajo. Javi do 14.15, potem pobegnem iz neta
|
|
|
|
RE: PROSIM! Nike- koliko cm je št. 22? 15.6.2007 13:14:55
|
|
|
|
Anonimen
|
O super!!!!!!!!!! Maš kavo v dobrem Hvala ti!
|
|
|
|
RE: PROSIM! Nike- koliko cm je št. 22? 15.6.2007 13:25:56
|
|
|
|
Lenny
|
O.K. Grem popoldne mimo in stopin v Tomasa. Če se ti mudi, mi sporoči tvoj mobi na ZS, drugače pa ti javim tukaj v ponedeljek. Upam, da imajo tvoj model.
|
|
|
|
RE: PROSIM! Nike- koliko cm je št. 22? 15.6.2007 15:37:46
|
|
|
|
mily
|
MI imamo take opankice, ampak žal ni prava številka. Imamo 26. Rada bi samo nekaj druga povedala. Z njimi imamo zelo slabe izkušnje. Sem jih kupla že lani, pa so jo ful ožulile tam pri gumici zadaj. NA obeh straneh pri šivih, ko je gumica notri všita. Pa sem najprej mislala, da zardi tega, ker so ji bile malo velike (je mela nogico glih med 25 in 26). No letos so ji še glih za glih prav in sem ji jih spet obula, pa so jo ponovno na istih mestih ožulile skoraj do krvi. Ne vem no, a imamo samo mi tako izkušnjo in nam pač ta model ne ugaja. Ampak tista gumica je res tko čudn narjena.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?