Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: babce in ginkologi v Trbovljah 14.6.2007 19:50:14
|
|
|
|
lukec
|
Men so bile babice super, predvsem Martina, priimka pa ne vem. Z ginekologi pa imaš tako ali tako zelo malo opravka. Pride te malo pogledat pa zašit. Potem jih vidiš le še na viziti. No, Čuk mi ni bil simpatičen, je pa Mlinarič zelo o.k. On je tudi moj osebni G. Zelo pohvalijo tudi sestri Evo in Marjano.
< Sporočilo je popravil lukec -- 14.6.2007 19:51:01 >
|
|
RE: babce in ginkologi v Trbovljah 14.6.2007 23:02:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa sej smo ti že Zasavčanke vse razložile.
|
|
|
|
RE: babce in ginkologi v Trbovljah 15.6.2007 10:15:14
|
|
|
|
lunca2
|
Za vas vem da ste mi vse povedale.
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
|
RE: babce in ginkologi v Trbovljah 19.6.2007 22:56:39
|
|
|
|
Ilije
|
Jaz sem imela oktobra 2004 pri porodu babico Brigito. Bila je super, prav tako pa dežurni zdravnik dr. Pogačnik, čeprav razen sprejema, predrtja mehurja in šivanja z njim nisem imela opravka. Tudi vseh pet dni na oddelku nimam nobenih pripomb. Vse je bilo super in vsi zelo prijazni. Grem novemra spet v Trbovlje rodit, pa čeprav mi je Celje bližje.
|
|
|
|
RE: babce in ginkologi v Trbovljah 23.6.2007 17:18:05
|
|
|
|
lunca2
|
Aha jaz sem imela pri porodu babco Martino in Marjano in sta obe zelo vredu. Se jima iskreno zahvaljujem za ves trud. Bila pa je vlikokrat v službi babca Brigita in je tud uredu, zelo prijazna, vedno svetuje, če kaj rabiš ji ni problem narediti in je vedno dobre volje. Tako da tudi njej zahvala in seveda sestri VEsni ki je zjutraj skrbela za naše malčke.
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
|
RE: babce in ginkologi v Trbovljah 19.7.2007 18:08:49
|
|
|
|
BARBY_2007
|
MEN PA NI BOLŠE OD JASMINE!!! TUT SAMA SM RODILA V TRBOVLJAH IN JE BLA ZRAVEN PORODA BABICA JASMINA IN SEM BLA PROU SREČNA KER JO VSI FUL HVALJO!!!!!!!
|
|
RE: babce in ginkologi v Trbovljah 12.8.2007 16:39:38
|
|
|
|
lalitao
|
moje mnenje pa je tako ,da bi mogli Ginekološki odelek v Trbovljah zapreti,zdravniki se sploh ne zanimajo za svoje paciente in če ne bi šla v zadnjem trenutku v Ljubljano ,bi se mi zgodilo enako kot moji kolegici ,ki ima zaradi malomarnosti zdravnika prizadeto punčko ... ne bi se preveč razpisala ,ker sem vesela ,da je vse ok in se ne želim obračati nazaj .... Tam se izidejo le porodi brez komplikacij zato punce temeljito premislite ,predem boste prestopile prag bolnišnice v Trbovljah...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?