|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pozdravljeni nova sem
14.6.2007 9:06:41   
no pa smo tu
lEP POZDRAV VSEM SKUPAJ
Tukaj sem čisto frišna in delamo na user posted image  opravičujem se če nism zbrala pravi forum ker sem tu nova. In upam da s ebomo vredi ujeli.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pozdravljeni nova sem
14.6.2007 9:11:23   
Anonimen
Wuser posted image Euser posted image Luser posted image Cuser posted image Ouser posted image Muser posted image E

(odgovor članu no pa smo tu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.6.2007 9:12:23   
prymorka
DOBRODOŠLA...user posted image user posted image user posted image
PA VELIKO SREČEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.6.2007 9:32:10   
fragola
Dobrodošla, tud jaz sem frišna in ti povem, da sem prav zadovoljna s temi forumi!
Zveš marsikaj zanimivega in poučnega!

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.6.2007 9:33:07   
lunca2
Dobrodošla na forumu!user posted image user posted image user posted image
Želim ti veliko sreče in da čimprej zagledata user posted image .user posted image user posted image user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.6.2007 9:35:15   
majrim
kot prvo-vsekakor dobrodošla med namiuser posted image ...si izbrala taboljšo stvaruser posted image ...iz lastnih izkušenj ti povem,da so tukaj punce fenomenalne in najlepše je to,da najdeš prijatelje,ki so redkiuser posted image ...kadarkoli ti bo težko,boš dobre volje,vedi,da se bo vedno našel kdo z lepo in toplo besedo!!!...tu šele vidiš in čutiš,da nikoli nisi sam!!

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.6.2007 9:35:38   
*alja*
DOBRODOŠLA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.6.2007 10:11:22   
orhideja75
ja prav lepo pozdravljena.
jaz sem tudi še nova in moram rečt, da sem že toliko novih poznanstev spostavila, pa punce tukaj so res ful vredu.
pa veliko odgovorov dobiš na vprašanja, ki te zanimajo. vsaka ima svojo izkušnjo in ti svetuje po svojih močeh.
res bo lepo tukaj.
večkrat se oglasi. iz kje pa drugače si?

user posted image user posted image user posted image

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

Neposredna povezava do sporočila: 8
14.6.2007 10:33:20   
BLAŽIKA
Dobrodošla med čvekačicami in želim ti da čimprej postanešuser posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.6.2007 12:00:07   
talika81
živjo!

jaz sem tud bolj nova na tem forumu in sem tud sama ugotovila, da na njih zveš marsikaj zanimivega in seveda poučnega. dekleta znajo marsikaj povedat, nekatere so že prave strokovnjakinje za določene stvari.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.6.2007 12:01:02   
Naty*
Živjo! Da ne bom odpirala nove teme, se bom kr tule pridružila. Sicer nisem nova, pred dvema mesecema sem veselo pisala po forumu "nosečnost", vendar se je zaradi diagnoze bligted ovum vse žal končalouser posted image .

Bila sva fuuuul žalostna, ampak zdaj je to za nama in greva veselo naprej. Predvčerajšnim mi je moj G povedal, da sem popolnoma zdrava zato do avgusta user posted image še s kondomom, pol pa delat na user posted image .

Toliko tolažilnih besed, kot sem jih dobila na tem forumu, nisem dobila še nikoli, zato mi je tale forum prva liga in sem se spet odločila, da še kako rečem z vami in se skupaj veselimo prihajajoče user posted image .

Pozdravček vsemuser posted image

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.6.2007 12:03:52   
Pat74
Lepo pozdravljena! Upam, da čim prej zagledaš magični user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.6.2007 12:20:07   
Juno
Pozdravljena, dobrodošla na forumu,
med puncami tukaj veje pozitivna energija in optimizem, vedno se najdejo spodbudne besede in sorodne duše. Tudi jaz sem med frišnimi, upam, da se bomo ujeli...Želja po user posted image  je v meni rasla že nekaj let, sedaj pa sva začela tudi delati na tem. Full se veselim.
Želim ti prijetno user posted image  in da bi čimprej zagledala user posted image .

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.6.2007 12:25:22   
macka27
vse tafrišne punce DOBRODOŠLE in želim vam DA ČIM PREJ ZAGLEDATE user posted image user posted image

Nushy

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.6.2007 12:48:52   
murkica
No tudi jaz sem nova.

Moram vam povedati, da sem bila zelo presenečena, ko sem odkrila ta forum in ugotovila, kako lepo med seboj sodelujete.
Naučila sem se že marsikaj novega in koristnega in upam, da bo tudi v prihodnje tako in se bomo dobro razumele.

Aja pa tudi jaz želim vsem, da čim prej postanete user posted image .

LP

Murkica

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.6.2007 12:57:18   
Naty*
Hvala vsem za dobrodošlico pa tudi jaz želim vsem, ki se že dolgo trudite ali pa ste šele začele, da bi kmalu pokazalo user posted image .

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.6.2007 13:03:33   
vita80
Pozdravljena!

Tudi jaz sem tukaj med frišnimi! Želim ti da čimprej na user posted image  pošlješuser posted image  in čiprej zagledašuser posted image !

lp

Neposredna povezava do sporočila: 17
14.6.2007 14:16:21   
Fargesia
Vse "tafrišne" DOBRODOŠLE med čvekami!!!!user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.6.2007 14:25:17   
talika81
res se čveka, ampak prijetno čveka in ob tem čveku zveš marsikaj zanimivega, dosti vzpodbudnih besed slišiš, kar ti toliko eč pomeni, ker veš, da so na forumih nekatere, ki se že kar nekaj časa trudijo, da bi bile user posted image  in da bi lahko držale svojega user posted image  v naročju.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 19
14.6.2007 16:33:24   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: macka27

vse tafrišne punce DOBRODOŠLE in želim vam DA ČIM PREJ ZAGLEDATE user posted image user posted image

Macka27 - si povedala prav to, kar sem jaz hotela user posted image
torej se kar podpišem pod tvojo izjavo user posted image

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 20
14.6.2007 16:38:56   
andreja2000
user posted image user posted image user posted image
Dobrodošle vse tanove in želim vam,da vas čim prej osrečita user posted image ,pa srečno
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 21
14.6.2007 16:40:02   
sonček33
več nas je več je spodbude, čeprav bi si želela, da bi se pogovrajale na vsaj enem forumu anprej.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 22
14.6.2007 16:52:30   
sasy20
Tudi sama se bolj nova....vesela sem, ker na tem forumu vedno znova najdeš dobre besede in pozitivne in vspodbudne misli.
Vsem novim in malo manj novim user posted image  pa želim da čimprej  zagledate user posted image user posted image  in postanete srečke user posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 23
14.6.2007 18:29:11   
Anonimen
Dobrodošle, vse ta nove.. Želim vam, da čimprej ugledate magične črtice user posted image user posted image

Dobrodošlee user posted image

(odgovor članu sasy20)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
14.6.2007 22:18:32   
BEJBI T.
Evo mene... še ena novinka, tudi jaz upam da nam čim prej uspe in da bomo srečne in nasmejane gledale svoje trebuščke

Uživajte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?