|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Družinski dogodki-valete,...birme
14.6.2007 8:46:13   
Anonimen
Mene pa zanima če vam valete sester, bratov ali maturantski plesi, birme(skratka vsi dogodki- obhajilo, birma,...),.... veliko pomenijo???

Moj brat je šel k birmi - nisem bila povabljena,
sedaj pa zaključuje devetletko in s sestro nisva vabljeni na jutrišnjo valeto.

Mene osebno vse skupaj kar malo prizadane, vsaj meni osebno je veliko pomenilo če so bili bližnji ob meni ob valeti, maturanskem plesu.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Družinski dogodki-valete,...birme
14.6.2007 8:50:17   
maruškaŠ
Čist njegove odločitve. Sicer ne vem zakaj na birmo ne (k ponavadi se tja vabi kr veliko ljudi), ampak za valeto mi pa ni nič čudnega (sej ne vabiš drugega kot starše?!).

POmeni mi veliko več, da je sestra naredila šolo kot to,  ali me je povabila na zaključek ali ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.6.2007 8:58:09   
madela
Mene bi tole kar pišeš zelo prizadelo. Ni mi mar,e se tgodi,da nisem povabljena na razne zabave k drugim sorodnikom,ampak,da pa me moja sestra ne bi povabila user posted image
Jaz bi sestro vprašala zakaj me izključuje iz svojega življenja in ne želi moje prisotnosti? Za valeto me mogoče ne bi tako prizadelo,ampak birma user posted image
Pogovori se z bratom in upam,da fajn uredita,tako da bo obema všeč!

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.6.2007 8:58:24   
Anonimen
mene bi tut prizadelo. ne vem mi smo taka familija k smo vse take zadeve skupi skos dajal. praznujejo in obdarujemo za roj dneve in vse take priložnosti. medtem k pa pr možu tega sploh niso navajeni in men je blo to vedno in mi je še vedno čist adijo. nobene povezanosti, živijo skupaj ker pač morjo, ko so se razselil pa nobenih stikov več, največ za roj dan si pošlejo sms, tut pokličejo se ne o darilh pa sploh ni govora.
isto za vse duge družinske zadeve. zame čudno. eni pa zgleda tako funkcionirajo? user posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.6.2007 9:07:02   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Mene osebno vse skupaj kar malo prizadane, vsaj meni osebno je veliko pomenilo če so bili bližnji ob meni ob valeti, maturanskem plesu.

meni osebno pa ne.. vidiš kako smo si različni user posted image

povabi ga na svojo.. pa je..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.6.2007 9:43:50   
Pajaca
Mi vse praznujemo tud petkrat če je treba, sam da se dobimo in imamo fešte.

Se mi pa zdi, da gre običajno k birmi ali obhajilu otrok in potem on ne vabi, ampak starši in to mi je čudno, da te ne bi povabili. Glede valete se mi ne zdi tako blazno pomembna zadeva, jaz vem, da so se takrat vabili le starši, na maturo pa se je bolj obširno vabilo, so bili bratje in sestre, pa babice in dedki....

Zamera pa... ma ne vem če bi, škoda časa za kuhanje zamer.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.6.2007 9:48:02   
kailani
enako,tudi pri nas damo veliko na odnose v familiji.
Maturantski plesi: itak ne povabiš vseh, ampak kr smo tko mejhna familjia,lahko pridejo vsi.
Rojstni dnevi: pikniki, ipd. Nikoli ven na kosila,vedno doma. Vsak nekaj speče, pripravi, skupaj pospravimo,ipd.
Pa so to sami visoko izobraženi ljudje z univer. izobrazbo in magisteriji. Važno je to,da še vedno daš veliko na familijo in na odnose. js si drugače sploh ne predstavljam življenja. Pogrešam pa več takih ljudi.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.6.2007 9:49:46   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: kailani

Pa so to sami visoko izobraženi ljudje z univer. izobrazbo in magisteriji.

še dobro.. le kako bi pekli s srednjo šolo user posted image

(odgovor članu kailani)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.6.2007 9:51:16   
kailani
nisem tko mislila....
nanašal ose je na to,da poznam veliko ljudi, ki se potem,ko nekaj dosežejo, dvignejo in ne poznajo več svojih korenin in od kje so prišli.

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.6.2007 9:57:20   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: kailani

nisem tko mislila....
nanašal ose je na to,da poznam veliko ljudi, ki se potem,ko nekaj dosežejo, dvignejo in ne poznajo več svojih korenin in od kje so prišli.

aha.. doktorji ne poznajo več svojih sorodnikov? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kailani)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.6.2007 10:00:04   
Marogica

,
sedaj pa zaključuje devetletko in s sestro nisva vabljeni na jutrišnjo valeto.

Kaj pa če bi starše vprašala, zakaj nista vabljeni? Saj nekje v zadnji fazi se vedno odloči otrok s starši skupaj, saj je to povezano tudi s financami. Ne vem...moja prva misel.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.6.2007 10:00:08   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Pajaca

Isto.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.6.2007 11:06:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: Pajaca

Isto.

Super.Priznam, da zavidam družinam, kjer je razumevanje, druženje, dobra volja. Ker tega pri meni ni.

Torej zamudila bratovo valeto, ker mi je zadnji moment rekel, da naj pridem - včeraj in včeraj je to bilo.

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
15.6.2007 11:10:16   
Zahi

Torej zamudila bratovo valeto, ker mi je zadnji moment rekel, da naj pridem - včeraj in včeraj je to bilo.

tok si se sekirala.. pa si potem nisi vzela čas? ne razumem..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.6.2007 11:22:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

tok si se sekirala.. pa si potem nisi vzela čas? ne razumem..

Povedal mi je zadnji moment, jaz pa sem otroka peljala na eno predstavo - zdaj razumeš? Če otroku ne bi obljubila, bi mogoče še šla na valeto, kapiš?

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
15.6.2007 11:23:35   
tanikaa
družinam, kjer je razumevanje, druženje, dobra volja.

user posted image user posted image  Ne delaj si utvar. Saj se tudi mi spičimo. Brez skrbi. Še posebej midve z mamo. user posted image  Ampak sem jaz tak tip človeka, ki pove kaj misli, pa se potem ne mulim. Normalno naprej komuniciram, ker muljenje mi povzroča razpad jeter pa zelene pike dobim po telesu user posted image Če si se sposoben spičit, potem bodi še sposoben naprej normalno komunicirat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.6.2007 11:56:47   
Anonimen

user posted image user posted image  Ne delaj si utvar. Saj se tudi mi spičimo. Brez skrbi. Še posebej midve z mamo. user posted image  Ampak sem jaz tak tip človeka, ki pove kaj misli, pa se potem ne mulim. Normalno naprej komuniciram, ker muljenje mi povzroča razpad jeter pa zelene pike dobim po telesu user posted image Če si se sposoben spičit, potem bodi še sposoben naprej normalno komunicirat.

Res user posted image za tvoje izjave, prav rada bi te spoznala, itak pa si me enkrat že lovila user posted image

Se mi je zgodilo, da me je mami po pol leta sama poiskala, veš in sem se normalno pogovarjala z njo, samo o nadaljnih stikih bom pa pošteno razmislila.

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
15.6.2007 12:26:43   
Zahi

Povedal mi je zadnji moment, jaz pa sem otroka peljala na eno predstavo - zdaj razumeš? Če otroku ne bi obljubila, bi mogoče še šla na valeto, kapiš?

no.. moraš si postaviti prioritete.. valeta je le samo enkrat..

sicer pa.. povabil te je.. torej ne bit prizadeta zdej..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
15.6.2007 17:16:25   
Anonimen
Na birmo ponavadi starši vabijo in ne otroci, saj so starši tisti ki financirajo zadevo. Ker če bi otroke vprašali koga bi povabili, bi to najverjetneje bili vsi njegovi prijatelji, na postarano tečno tetko pa se še spomnili nebiuser posted image . Tako, da bi se na starše obrnila in ne na enga 15 letnika, čemu botruje to, da nisi bila povabljena. Pa odvisno je od tega kako velika zadeva je to bila, čeprav spadaš ti k ožjenu delu družine in bi morali biti samoumevno da boš tudi ti vabljena.
Drugače pa jaz nisem bila na valeti od brata in sestre, na maturantskem od brata tudi ne, pa sta me povabila, ampak mislim da nisem nič zamudila, ker je zame zadevščina strašansko dolgočasna, to je zabava tistih ki jih to zadeva. Saj sem ju videla uro pred dogodkom in uro po temuser posted image .
Drugače se pa pri nas vse praznuje v krogu družine in na veliko, in me prav nihče posebaj ne rabi vabit, vem kdaj je kaj in se tam nacrtam in so vsi veseli da sem prišla. Sploh če to pomeni da se moram 300 km daleč do njih peljatuser posted image .

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
15.6.2007 20:08:54   
Anonimen
Sester in/ali bratov nimam.
Na maturantske plese (obletnice?) ne hodim, ker nisem nikoli maturirala.
Nisem verna in ne hodim v cerkev (pa moji bližnji tudi ne).

Torej... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
15.6.2007 21:18:56   
Anonimen
Zakaj se pa potem sploh javljaš Kerensa,če nimaš bratov in sester???user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene bi tudi prizadelo,če me nebi povabili.Pa me vedno in tudi jaz povabim,ko imamo kaj.To je samo enkrat v življenju.No za valeto ni tak potrebno ostalo kot so krst,prvo obhajilo,birma,poroka pa gremo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
15.6.2007 22:14:27   
tanikaa

Res user posted image za tvoje izjave, prav rada bi te spoznala,

Na razpolagouser posted image

itak pa si me enkrat že lovila user posted image

A to takrat, ko sem Al bini poslala zs namesto tebi?user posted image

Se mi je zgodilo, da me je mami po pol leta sama poiskala, veš in sem se normalno pogovarjala z njo, samo o nadaljnih stikih bom pa pošteno razmislila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
15.6.2007 22:15:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja
Zakaj se pa potem sploh javljaš Kerensa,če nimaš bratov in sester???user posted image user posted image user posted image user posted image

K nimam kej drucga počet. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
15.6.2007 22:17:08   
tanikaa
Preveč tistega energijskega napitka, a? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
15.6.2007 22:17:34   
Anonimen
Sploh ne... "šele" pol litra sem ga popila. user posted image

Noč je (bo) še dolga... user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?