|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   voziček Baby Welt
13.6.2007 19:13:23   
sonchek

Ojla...
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=171673
user posted image
Nikjer nisem še zasledila teme o tem vozičku..
Kaj ve mislite?
Ali ga katera ima...
meni je sicer zelo všeč, vseeno me pa zanimajo slabe in dobre strani...
...sicer smo zaenkrat šele pri gledanju in ko imam že glih čas...me resnično zanima vaše mnenje...
Hvala in lep večer še naprej..
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: voziček Baby Welt
13.6.2007 19:19:27   
mišk
To je ta, ki je v Baby centru sedaj v akcuji, a ne?
Glih dans sem ga šla tko mal v živo gledat, pa bi mi bil všeč, če ne bi malo pred tem videla tud enega trikolesnika od Baby comtort-neki v zvezi s treking model.
No proti temu se mi zdi zelo bogi. Drgač pa sam športen del se mi dopade, tista košara pa je tko cenena.
To je samo moje mnenje, ki je čist subjektivno in prave ocene ti ne morem dat, ker ga nimam doma in tud nikogar ne poznam,ki bi ga imel. Mislim pa, da se ga trenutno kar splača kupit (75.000 sit s košaro vred)

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.6.2007 20:01:13   
Caarmen
Tudi sama sem ta voziček imela v ožjem izboru, vendar ko se zloži je zelo velik - dolg. To pa pri meni ni prišlo v upoštev...

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.6.2007 20:32:04   
manca79
Jaz ga imam in se mi zdi super. V košari lahko kombiniraš (notri je kao ena vreča še, v katero otroka tudi lahko zapneš). Se mi zdaleč ne zdi ceneno. Mi bomo imeli otroka pozimi in je tam super zaprt.
Lahko se razstavi, je vodljiv. Nimam pripomb.

lp
M.

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.6.2007 20:45:27   
bugaboo
Mi ga prodajamo,če katero zanima naj piše na ZS

(odgovor članu manca79)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.6.2007 22:03:00   
tajtaja
Mi ga mamo, samo širši model-za dvojčke.
Je pa super in sem zelo zadovoljna, z prejšnjim starejšim modelom pa nisem bila in sem ga reklamirala tako dolgo, da so mi priznali rekl. in vrnili denar, pa sem si kupila tega

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu bugaboo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.