Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: čiščenje fug in ploščic 13.6.2007 8:38:49
|
|
|
|
rija
|
na vse štiri, pa gobico v roke sovražim fuge
|
|
RE: čiščenje fug in ploščic 13.6.2007 8:41:09
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala za tolažbo rija :P
|
|
|
|
RE: čiščenje fug in ploščic 13.6.2007 8:42:28
|
|
|
|
bajsek
|
Hoj! Ja na vse štiri in jaz vzamem tako krtačk0o k je za nohte pucat in drgnem (kaj vse gre vn). tudi jaz ne maram fug! moj dragi bi pa povsod v novi bajti dal ploščice! lp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.6.2007 8:43:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: čiščenje fug in ploščic 13.6.2007 8:43:46
|
|
|
|
Marogica
|
Stara zobna ščetka, dosti potrpljenja in časa. Pa pecilni prašek, zmešan z malo vode, ali pa navadni cet.
|
|
RE: čiščenje fug in ploščic 13.6.2007 8:44:38
|
|
|
|
Marogica
|
BAGI, si me za 20 sek. prehitela. Delaj rajši, kot pa da na RR-ju visiš...
|
|
RE: čiščenje fug in ploščic 13.6.2007 8:51:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa un Cilit bang? Jaz sem v kopalnici fuge našpricala, pa se šlo lepo ven. Ampak so bele.
|
|
|
|
RE: čiščenje fug in ploščic 13.6.2007 9:01:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Sama sem imela pred letom isti problem. Očistila sem jih z emsal čistilom za močno umazanijo(temno modra flaša) in z krtačko za nohte(zabaven posel ). Pol sem jih pa premazala z pronto loščilom za keramiko.
|
|
|
|
RE: čiščenje fug in ploščic 13.6.2007 9:12:11
|
|
|
|
klavdijas
|
Če imaš od gradnje zapacane ( cement ali apno ) ti svetujem, da kupiš solno kislino, jo zmešaš z vodo in pomiješ. Jaz sem vse ploščice spucala na ta način in se je obneslo. Sem se kar nekaj časa dajala z navadnimi čistili, potem mi je malar svetoval solno kisilino in se je obneslo. Povprašaj v trgovinah z malarskim materijalom. Lp, Klavdija
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.