|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   M po jemanju KT
11.6.2007 10:17:33   
gajka
Dober mesec dni nazaj sem nehala s KT. In plan je, da po 3 ciklusih, ko se naj bi telo očistilo vseh hormonskih vplivov, s fantom začnema delat na otroku... Pa tega rdečega vraga že prvo rundo ni in ni od nikoder. Ne, nisem noseča! Saj sem imela že pred jemanjem KT precej razštelane cikluse - od 23 pa celo tja do 50 dni (med jemanjem KT sem vsaj enkrat za spremembo vedela, kdaj naj pričakujem M), ampak tole me pa res jezi! Sploh, ko se človek pri 28ih enkrat odloči, da bi pa mogoče res začel delat na familji, prej sem se pa te misli ves čas vztrajno otepala! Da sploh ne omenjam tistih nadležnih vmesnih 1-2 dnevnih rjavkastih izcedkov sredi ciklov (tako med jemanjem KT kot tudi sedaj)... A ste imele ve po prenehanju s KT tudi kake probleme, predno se je zadeva spravila v ustaljene tire? Koliko časa ste po prenehanju s KT čakale na prvo M in po koliko ciklih se je zadeva uredila?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: M po jemanju KT
11.6.2007 10:40:37   
tamala_82
gajka - le mirno! daj telesu čas, da se očisti ... tudi user posted image bo prišla! pri meni je bilo tako, da je prva prišla čez točno 30 dni, na naslednjo sem morala čakat skorej 3 mesce. Pa sem bila tudi vsa živna in sem non stop klicarla G in jo spraševala, kaj je narobe in vedno znova isti odgovor - telo se čisti, raven hormonov se počasi uravnava ... rečeno mi je bilo, da če user posted image ni 3 mesece, moraš h G in ti da tabletke za sprožitev (js sm dobila Orgametril) ...

in ne pozabi - vsako telo je drugačno in nekatere punce rabijo več nekatere pa manj časa, da se spet vzpostavi naravno ravnovesje hormonov v telesu!

saj bo ... think pink! user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.6.2007 11:10:06   
talika81
pozdrav!

mene tud mal skrbi, kako bo s ciklusi po jemanju KT. jaz jih bom jemala še en ciklus - do začetka julija, pol pa več ne.
pred začetkom jemanja KT sem imela reden cikluse (na 28-30 dni), sedaj pa se bojim reakcije mojega organizma na prenehanje jemanja.

ampak moramo misliti na najboljše, a ne? jaz že.

lp,

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.6.2007 11:21:33   
Ayo
Jaz sem mela tako pred kot po jemanju KT neredne M (40,50,60).

Decembra pa dobimo  user posted image .

Veliko srece!!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.6.2007 11:22:59   
talika81
v kolkem času, ayo, pa ti je uspelo zanosit?

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.6.2007 11:32:24   
Ayo
talika81, po 1 letu.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.6.2007 13:02:19   
K_a_t_j_a
Tudi jaz neham jemat KT čez 12 dni in upam, da ne bom imela pol težav z menstruacijo. Pred KT sem imela dokaj normane cikluse. V jeseni pa začnemo delat na user posted image .

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.6.2007 13:34:42   
talika81
no, še ena, ki začne delat na user posted image  jeseni.

midva bova tud začela jeseni delat na user posted image . že komaj čakam.

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.6.2007 14:07:13   
sončica23
Pozdravlejna !

Jaz sem nehala s Kt prvega novebra in prvmo M sem dobila za silvestrovo. Pol sem se pa malo pozanima in je normalno, da se M po prenehanju KT lahko uravnava po več mesecev. To so pač hormoni, ki jih tako brezskrbno jemo in bolj malo vemo o vseh mogočih stranskih učinkih user posted image . Tudi jaz še vedno inam rednih M. A upam na najboljše.

Želim ti vso srečo pa brez panike

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.6.2007 14:17:10   
talika81
hvala za vzpodbudo.

ja, upam, da mi ciklusi ne bodo delali tako velikih težav, kot nekaterim na teh forumih.

(odgovor članu sončica23)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.6.2007 15:44:24   
gajka
Hvala vsem za vzpodbudo. Saj nekaj sem o teh razštelanih ciklusih že slišala, ampak sem se mogla nekje malo izkašljat in pojamrat. user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.6.2007 17:24:10   
majci23
še od mene odgovor. td jaz sem nehala jest KT novembra in mam tud zelo neredno M. cikli se gibljejjo med 35 do 50 dni. nikol ne vem kdaj jo naj pričakujm. zdej tud delava na otroku in je kr nerodno, ker ne vem kdaj mam ovulacije. pomagam si zdaj z merjenjem BT.
če bi prej vedla kake komplikacije bom imela po prenehanju jemanja KT vprašanje, če bi jij sploh kdaj jemala!user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.6.2007 20:16:44   
Katy\o/
Skoraj vse imate po prenehanju jemanja KT daljše cikle, pri meni pa je ravno obratno. Zdaj teče tretji mesec po prenehanju, in prvi mesec sem dobila tečko na 27. dan, drugi mesec pa 21. dan. Danes je 21. dan v tretji rundi in je še ni, bomo vidli. Res je vsako telo drugačno. Aja pa pred jemanjem sem imela dokaj redne M (27-29 dni).

LP, in upam da nam vsem čimprej uspe. user posted image

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu majci23)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.6.2007 22:15:44   
fragola
Tud jaz semnehala jemat KT pred dvema mesecema in pol vendar sem dobila prvič user posted image 32 dan, drugič pa 30 dan za trejič pa bomo videli.
Nimam pa nobenh stranskih učinkov.

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.6.2007 22:19:00   
fragola
Tudi pred jemanjem KT sem imela cikluse na 29-31dni!

Midva se tudi kmalu lotivauser posted image .
Ful si želim, da nama bi ratalo v kratkem času!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.6.2007 6:36:02   
talika81
midva si tud želima, da nama čimprej rata. moj si še bolj želi otroka kot  jaz, po mojem bi ga najrajš že kar zdaj držal v rokah. ampak mislim, da je to zaradi tega, ko je videl dva kolega, kako uživata v očetovstvu.

ampak hvalabogu, da je tako. na teh forumih sem brala, da si nekateri moški partnerji ne želijo otrok. kar je žalostno, če si jih me želimo, a ne?

lep dan vsem, ki visite tu gor.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.7.2007 13:28:50   
gajka
No, sedaj bo pa že kmalu 2 meseca od mojega prenehanja s KT. O user posted image  pa ne duha, ne sluha. In še vedno velja, ne, nisem noseča. Zaenkrat še čakam na tiste 3 naravne cikle, da se sluznica odebeli, in potem veselo na delo... Ampak kdaj za hudiča bo to?!? Mi že vso voljo pobere, da se je že prvi cikel razvlekel kot čigumi, kdaj bodo pa 3 mimo, pa raje sploh ne pomislim!

No, pa sem se malo olajšala... 

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.7.2007 12:47:50   
Soncnica Sandra
Zdravo Gajka!

No naj ti povem, da imam zelo podobne težave kot ti. Tudi jaz sems e pri dobrih 27 letih odločila, da prenaham z jemanjem KT in začnem delati na user posted image . Ker pa je bila tudi pri meni prej user posted image zelo neredna tudi sama ne vem kdaj je pravi čas za spočetje user posted image , vendar močno upam, da mi bo či prej uspela, ker bi bila zelo rada user posted image .
Pa veliko uspeha vsem ki delate na user posted image .

Sandra

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 18
3.7.2007 6:56:58   
Anonimen
Punce, pa še meni povejte: KT sem prenehala jemat konec junija. Par dni po "menstruaciji" pa sem imela spolne odnose, seveda nezaščitene. Ali je sploh možnost, da bi bila že kar tretji ali četrti dan po M lahko noseča?

Saj ne, da si ne želim, samo rada bi, da se telo sčisti, da ne bi bilo kaj narobe.

In še to, ali je imela kakšna "probleme" po jemanju KT? Meni se zdi, da me cel spodnji del "špika", kot da bi morala dobit M, vendar je to še nemogoče.

(odgovor članu Soncnica Sandra)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?