Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kuža je bolan - na pomoč 11.6.2007 6:45:21
|
|
|
|
anabanana
|
Mogoče ti bo Shania znala kaj pomagat, če ne pa poglej na mojpes.net - tam sem enkrat zasledila dve številki oseb, ki se ukvarjata z kao bioenergijo s psi, sam zdaj se ne spomnem več ali je šlo bolj za odpravljanje vedenjskih motenj ali tudi zdravstvenih. Če mi slučajno uspe najti ti pošljem na ZS. Predstavljam si, kako ti je hudo, ker sem tudi sama nenormalno navezana na mojega kužota. zate in za
|
|
RE: Kuža je bolan - na pomoč 11.6.2007 6:46:44
|
|
|
|
anabanana
|
Zdaj ti pošljem na ZS.
|
|
RE: Kuža je bolan - na pomoč 11.6.2007 10:45:41
|
|
|
|
gajka
|
Mi je zelo žal za tvojega kužka. Če bi se to zgodilo z mojo psico, bi se najbrž na koncu, če bi se psica preveč matrala in ne bi mogla več normalno funkcionirat, odločila za injekcijo... Dokler pa bi kazala polno življenja in energije, pa bi uživala z njo.
|
|
|
|
RE: Kuža je bolan - na pomoč 13.6.2007 23:06:14
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
Naši kuži je na koncu odpovedala tačka in ker je bila tudi tako zelo polna življenja, smo se odločili, da ji nabavimo torbo in ji pač pomagamo pri gibanju. Podarili smo ji 6 mesecev lepega življenja- nič ji ni manjkalo- ljudje so nas sicer obtoževali, nekateri celo naglas, da mučimo žival, naša kuža pa je na sprehodih dobesedno norela, da smo morali teči zraven... ni mi žal niti sekunde... ko je želela oditi, je to jasno pokazala; ni hotela več jesti, ne piti, ne vstati... tako da, dokler kaže voljo do življenja, ji daj, kar potrebuje, naj ti ljudje ne solijo pameti, čes, eh, sej samo trpi... ali nad upokojenci tudi takoj obupamo, so zato psi kaj manj vredni...? Sploh pa vsak sam najbolj pozna svojo pasjo polovico... in hudo je, ko odide, vendar imaš občutek, da si zanj res naredil vse kar si lahko... Držim pesti za tvojo psičko.
< Sporočilo je popravil ČebelicaMaja -- 13.6.2007 23:07:19 >
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?