ronja
|
PO mojem ne, vsaj ne tako zgodaj v nosečnosti. Če bi se kaj poznalo, bi mogoče kvečjemu, če bi bila na koncu nosečnosti, v zadnjem 3mesečju ves čas objokana, ko na otroka že malo bolj vplivajo tvojo hormoni, bi lahko bil potem malo bolj razdražljiv prvi mesec, potem pa bi se ustalil, če bi seveda se takrat posvetila njemu;). Zdaj pa se mu delajo ledvička, jetra, itd... bolj osnova organov skratka... tam pa po moje tvoja sekirancija ne more prav dosti vplivat... Brez skrbi, torej, vsaj glede tega. ne se pa preveč terat v službi, da bi delala po 12 ur na dan, pa vsa živčna drvela iz ene stvari na drugo... Aja, po moje je veliko boljše, da se sekiraš in to veš in si priznaš in si rečeš, hudiča, kaj bo s to službo, kot pa da to nekam potlačuješ! Ne poslušat tistih, ki ti govorijo, da se ne smeš sekirat! Ker v bistvu je samo njim zoprno, ko vidijo nesrečno in hočejo, da se obnašaš drugače, ker če te nekaj mori, te mori in te ne bo nehalo, zato, ker ti nekdo reče, da naj te ne mori! Lahko samo potlačiš in so drugi zadovoljni, ti pa še bolj nesrečna. Torej, če ti paše, se zjoči, razjezi, karkoli, samo DAJ VEN IZ SEBE, pa ne bo mel otroček nobenih posledic! Če se boš pa samo v sebi sekirala in probala delat,da je vse ok, pa ma lahko posledice - namreč to, da se bo naučil ta vzorec kasneje . Če se da, probaj rešit problem. Ne si rečt, da zdaj ni čas zato, boljše se boš počutila, če ga boš vsaj probala rešit... Če ne bo šlo, si pač rečeš, da si dala vse od sebe in nekak odmisliš zadevo...
|