Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ne morem zanositi 6.6.2007 20:15:40
|
|
|
|
sayuri
|
Jah, tko kot je rekla zdravnica. Čez poletje boš videla, kako bo. In če do septembra ne zanosiš, greš lepo nazaj, kjer se bojo začeli obema posvečati. Samo ne bit preveč žalostna . Enim rata prej, drugim kasneje.
|
|
|
|
RE: ne morem zanositi 6.6.2007 20:58:55
|
|
|
|
DaisyE
|
Tako je ja, kot je tršica sayuri rekla. Malo si paf, ko ugotoviš, da je že eno leto mimo, ampak pol se pa sprijazniš in si vesel, da se stvari kam premikajo. Jaz mislim, da je še vedno najhuje to, da ne veš, kaj je pravzaprav narobe. Pol ti pa vsi rečejo, da se morš sprostit, pa bolj ko se sproščaš, bolj si nor. Ko pa veš, je pa spet fajn. Pa včasih je samo kakšna malenkost.
|
|
RE: ne morem zanositi 7.6.2007 9:18:15
|
|
|
|
andreja2000
|
Ko jaz nisem zanosila po letu dni sem bila tudi čisto paf in nesrečna.Nekje po letu dni sem dobila napotnico za neplodnost in bližalo se je že skoraj 2 leti in jaz še vedno nisem bila .Potem pa sem zanosila ravno v tistem mesecu,ko bi naj imela prvi pregled.Ja,to je bilo res čudovito. Vem,kako te skrbi in kako se počutiš.Jaz ti iz srca želim,da te obiščeta čim prej.Žal je pač tako,da je enim dano prej,drugim kasnej,a ne obupaj,tudi tebi bo dano,srečno
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?