|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hemeroidi
6.6.2007 8:49:36   
majrim
POZDRAVČEK VSEM!
..tako...včeraj sem šla zvečer na blato,ampak je trajalo malo več časa in  z nekaj težavami...pol na koncu sem opazila oz. začutila oteklino-majhno,ampak dovolj,da me je spravila ob živce...saj vem,da je v času nosečnosti to povsem normalno,pa me zanima,če se še katera ubada s tem problemom in katero kremo uporabljate???

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 6.6.2007 14:58:53 >

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: HEMEROIDI
6.6.2007 8:59:51   
mamica80
pozdravljena

s tem se po moje ukvarja dosti vec bodocih mamic kot jih je pa pripravljeno priznati....

drugace pa lahko vec odgovorov najdes na http://zdravniski-nasveti.net/?nStran=teme&tema=zc&pog=index

ali telefonski stevilki 01 236 43 70 zasebni kirurski center Iatros, ampak imej zelo veliko potrpljenja ko klices, ker so non stop zasedeni

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.6.2007 9:05:47   
majrim
mamica hvala...vem,da ima marsikatera probleme,ampak tu nisem zasledila besede...saj vem,da ni nič hudega,le neprijetno mi je....bom že našla kako kremouser posted image

(odgovor članu mamica80)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.6.2007 9:26:00   
mia-2
Kupi v lekarni od firme Bioclin- Multigyn compresses in reči za hemeroide.Je čisto naravno pa še zelo pomaga.Nekakšne kompresice so, ki se dajo na anus in hemeroidi se po nekaj časa zelo  zmanjšajo oz. čist zginejo.Meni so pomagali.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.6.2007 9:38:14   
majrim
mia-2....hvala,zlata si....popoldan grem v lekarno in si nabavim!!...bom verjetno rabla tudi po porodu kaj od tegauser posted image

(odgovor članu mia-2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.6.2007 9:48:43   
Anonimen
Drugače pa baje pomaga še kopel iz lubja (borovega....se m zdi).
Potrudi se, da boš redno odvajala, bolj mehko če se da. Poskusi s suhimi slicami, donatom, kivijem, češnjami......kosmiči so zakom.....ovseni npr.
Meni se to zgodi vsakič ko se malo dlje peljem z avtom....user posted image

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
6.6.2007 10:04:20   
Anonimen
mene je blo tegale kar malo strahuser posted image in zato ves čas pazim kolker se da....zjutraj spijem eno kavico, počakam da naredi tasvoje, pol pa na wc čičat pa kak časopis zravenuser posted image tako da mi je to postal en tak ritual, da organizem točno ve kaj je treba....seveda popijem tudi ogromno tekočine, da je blato mehko in zaenkrat nimam težav, se sgodi da kak dan ni nič in brezveze tam sedim, samo to sem v zakup vzela da je pač prebava malo bolj čudna zdaj, nočem pa na silo tam...se splača zgleda malo potrudituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
6.6.2007 10:08:02   
majrim
saj jaz jem ogromno sadja in zelenjave...ampak si bom še donat kupla...pa nikoli nisem imela nobenih problemov z odvajanjem...kdo ve,kaj se sedaj vse dogaja v organizmu...je pa vsak nasvet dobrodošeluser posted image user posted image user posted image ...se bo treba še bolj potrudit!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.6.2007 10:10:28   
majrim
ulla80...kolikor vem ni ravno dobro sedeti preveč časa na wc-ju...tudi jaz sem vedno imela tak ritual,da sem brala in brala,pa reševala križanke,ampak to je pritiski in to ni dobro...zdaj se bom tudi tega izogibalauser posted image ...samo,da bo miruser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.6.2007 10:22:25   
Anonimen
Pridružujem se vsem, ki imate probleme s hemeroidi. Pri porodu mi je vse "vrglo ven" user posted image in sem zaradi tega ful uboga. Že tako sem vsa pošita, da lahko sedim samo na obroču, potem pa še tile hemeroidi user posted image . Mi je babica priporočala eno kremo, pa sem pozabila katero, tako da ko pride jo vprašam, pa potem še vam povem. Upam, da se tudi jaz rešim tega problem, ki mi je res zoprn.

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
6.6.2007 10:27:15   
Putka
Dr.Mlakar je strokovnjak za danko - mislim čist resno. Se splača prebrat. Kot piše, h niso nevarni, predvsem pa boleči. Ko pa enkrat pride do krvavitve je pa lahko tudi nevarno.
Pomaga pravilna prehrana in redno odvajanje, kar je zaradi spremljajočih bolečin težko. Govorim iz izkušenj. Težavo sem nedavno odpravila v manj kot 14-ih dneh s tabletami. Te se dobi v lekarni, so iz naravnih sestavin in tistih nekaj dni jemanja niso škodljive. Mazila in obloge lahko kombinirate, ampak ker je vzrok notranji ne pomagajo bohvekaj.

Če katera rabi kaj več info, naj pošlje zs. Da ne bom delala reklameuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.6.2007 10:30:30   
Putka
Aja, tale krema, ki jo vsem priporočajo vsebuje kortikosteroide. Ti še dodatno tanjšajo kožo, zato po več dneh uporabe samo še poslabšajo zadevo. Pa še čez sluznico gre v telo, kolk je to potem varno za nosečnice pa ne vem.

Verjemite, poskuste tablete, mogoče v kombinaciji z oblogami zgoraj omenjenimi in v enem tednu boste ok. Pa seveda veliko tekočine!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.6.2007 10:31:24   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: majrim

ulla80...kolikor vem ni ravno dobro sedeti preveč časa na wc-ju...tudi jaz sem vedno imela tak ritual,da sem brala in brala,pa reševala križanke,ampak to je pritiski in to ni dobro...zdaj se bom tudi tega izogibalauser posted image ...samo,da bo miruser posted image

hmuser posted image tole sem že tud jaz slišala, sam mi nekak ni jasno, zakaj pa recimo je slabo sedet na wc-ju, na stolu recimo pa lahko.....pa zakaj pritisk, ok če se napenjaš, sam to se pa neuser posted image tak da.....pojma nimam, sam po moje je za hemeroide velik slabš če prideš, bumf na wc, parkrat orenk pritisneš da si ves zaripel v faco in grešuser posted image ma ne vem....meni tkole odgovarjauser posted image

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
7.6.2007 18:36:14   
karin412
Lubje - hrastovo (ne borovo). Skuhaš si kopel, prevretek, pa noter namakaš rito. Učinkuje tudi potem pri dojenčku/večjemu dojenčku, če ima dojenček močno vneto rito in če kamilice ne učinkujejo več - sem provala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?