|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   črpanje mleka
5.6.2007 15:42:54   
lenčica
Naš fantek je star 5 tednov in se dojiva. Ampak ker precej joka in po hranjenju ne zaspi sem poskusila z Novolacom in imam občutek, da se je bolj najdel. Parkrat sem svoje mleko izčrpala(da sem videla koliko ga sploh imam- od 60 do120 ml) in mu ga dala po steklenički. Se tudi ve kdaj tega poslužujete? Moje mleko je napram prilagojenemu precej bolj vodene barve in brez okusa! Je to normalno ali je pač moje mleko slabo hranljivo in se z njim bolj odžeja in napolni želodček kot pa nahrani? Kaka parkrat na dan dokaj lahko in tekoče.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: črpanje mleka
5.6.2007 16:37:21   
nena82
S tvojim mlekom ni nič  narobe. Materino je bolj tekoče in brez okusa. Če ga daš v hladilnik za nekaj ur, pa boš videla, kako maščoba odstopi od vode...  Tudi količinsko ga zna biti zadosti. Če se ti pa zdi, da se ne naje samo pri tebi, mu poiskusi po hranjenju dati še 30 adaptiranega, pa boš videla kako in kaj. 

_____________________________

Dobili smo drugi zobek...

(odgovor članu lenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: črpanje mleka
5.6.2007 16:41:31   
ZALA ADL
To je normalno, da je tvoje mleko bolj vodeno. Pa tudi količina izčrpanega mleka se mi zdi uredu. Jaz sem si tudi parkrat sčrpala, pa po flaški dala, sam to te samo zmede, ker pol skoz misliš a imam dovolj ali ne. Rajši si črpaj po končanem hranjenju, da spodbudiš mlečne žleze ali pa bolj pogosto pristavljaj.

(odgovor članu lenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: črpanje mleka
5.6.2007 16:45:14   
dudi2006
Ker sem jaz imela popolnoma enake probleme s tem, da sem si izčrpala še manj mleka kot ti ti priporočam, da bodi te dneve zelo pazljiva kar se tiče obnašanja tvojega pikeca. Če bo po hranjanju še vznemirjen pomeni, da se ni dobro napapal. sSe strinjam s tabo, da si mu ponudila novalac....ker če je še jedel, je bil lačen...Jaz recimo sploh nisem vedela, da izgubljam mleko ker mi je vseeno teklo iz dojk. Mislim, da je najbolje, da pokličeš pediatra in poveš kako imate pri vas. sigurno ti bo pomagal. ker s tem se ni za hecat. Moj lubek je pristal v bolnici zaradi tega ker je dobival pri meni premalo in zlatenica ni in ni hotela izginit. lpuser posted image

(odgovor članu lenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: črpanje mleka
5.6.2007 17:39:29   
MALINČICA
Če normalno ješ, piješ zadost, potem mora tvoje mleko zadostovat tvojemu otroku, pa še to, načrpaš si vedno manj mleka, kot pa ga je otrok žmožen pojest sam, ker ti nobena črpalka ne vleče tako kot otrok in proizvodnja mleka je taka, da nikoli ne zmanjka mleka, ker se sproti dela. Tudi, če bo otrok čisto izpraznil dojko, če jo boš stisnila, ti bo še zmeraj malo mleka ven priteklo-poskusi!
Ne obupaj tako hitro. Poskrbi, da boš dovolj počivala in jedla polno hrano, pa bo mleka dovolj in samo mleko bo dovolj kalorično za otroka.

_____________________________

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu dudi2006)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: črpanje mleka
6.6.2007 7:10:20   
frufru
Če imaš mleka dovolj in misliš, da ni doivolj kalorično, ga sčrpaj in dodaj malo rižolinota. Jaz mu tako nardim zvečer in smo prišli na eno nočno hranjenje (prej smo jedli na 2h tudi ponoči)

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?