|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mobitel in nosečnost
4.6.2007 17:50:23   
Anonimen
Čau souser posted image ,
mene pa nekaj zanima glede uporabe mobitela med nosečnostjo. Prej sem bila na kavi s kolegico, pa sem pošiljala sms v bližini trebuha (pač v naročju); pa govorila po telefonu... Pa je naredila celo paniko in cel halo, da sem zmešana, da kaj sploh delam, da to je nevarno, sevanje itd. In zdaj ne vem... Je kaj na tem?? Jaz imam mobitel ves čas s sabo, budilko imam na njem, vse... Vi ga ne nosite s sabo?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mobitel in nosečnost
4.6.2007 18:14:13   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.6.2007 18:28:33   
Anonimen
Za to resnično prvič slišim.Sevanje je,sam mislim,da ne more škodovat otroku.Malce zmanjšaj uporabo,pa ne sekiraj se preveč,ker bo vse dobro.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.6.2007 18:30:25   
Anonimen
Anonimen, ja kaj user posted image user posted image user posted image ?!!!

Tudi jaz sem jo čudno pogledala, ko je začela delati takšno sceno; pa me pač znima mnenje drugih souser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
4.6.2007 18:33:20   
CUKRČEK
je toliko drugih bolj škodlivih faktorjev v okolici, da se res ni treba zaradi mobitela sekirat.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.6.2007 19:09:58   
Anonimen
JAz moram imeti telefon skoz "pri sebi" ker imam službenega. JE pa res, da ga ne nosim v žepu oz. v bližini trebuha, ampak je lepo nekje odložen ali v torbici.

Sicer pa ne vem, kaj bolj seva ali mobi ali računalnik user posted image . Ker potem bi moral biti moj otrok prežarčen

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
4.6.2007 22:01:15   
birdy
Za mobitel se še ne ve točno kako je z vplivom na plod. Pazi samo, da ne telefoniraš ali pošiljaš SMS-ov v bližini trebuha. To je pisalo nekje, pa ne vem kje. Una kolegica k je pa halo naredila pa pomoje še ni bila nosečauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.6.2007 22:20:52   
lelaval
je toliko drugih bolj škodlivih faktorjev v okolici, da se res ni treba zaradi mobitela sekirat.

Točno tako.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.6.2007 22:39:57   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

Točno tako.

Se podpišem spodaj...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.6.2007 7:54:37   
Freycha
Jaz sem zdravnico vprašala, če škodujem kaj otroku s tem, ko imam lap top v naročju in tipkam po njem, pa je rekla, da kako sevanje sigruno je, ampak da ni bilo nič odkritega na tem področju in naj samo pazim, da ne presedim cel dan z njim v naročju. Mobitel ima pa še n-krat manj sevanja (če sploh ima tako močnega, da bi lahko kaj škodovalo).

V glavnem ne delat prevelike panike iz tega. Kaj vse škoduje, pa niti ne pomislimo na to....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.6.2007 11:47:37   
nena82
Če bi mobitel povzročal preveč sevanja, bi moja user posted image ponoči svetila, pa moram vseeno lučko odpret...

Dobili smo drugi zobek...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.6.2007 18:46:21   
ulla78
Jaz sem v zvezi s tem prebrala ze v clanku dr. Pusenjaka, kjer je napisal, da je to tako majhno sevanje, da nikakor ne more priti od usesa do ploda ( cca. 1m ) in karkoli skodovati. Vsaj zapisal je tako. Menim, da malo omejitev vseeno prej koristi kot skoduje, vendar v mejah normalnega, ni panike. Imam tudi jaz taksno sluzbo, da sme kar naprej na telefonu ali racunalniku, tako da smo skoraj vse na istemuser posted image .
pozdravcek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.6.2007 19:30:43   
Magi*
v bistvu direktne povezave še niso dokazali, tudi premalo časa imamo vse te igračke. te študije se delajo v dalljšem obdobju, recimo čez 50 let bomo lahko šele z gotovostjo trdili, da so vse te igračke (ne le GSM) vplivali na naše zdravje ali pa ne. je pa tolko tega okrog nas, da je zdaj paniko zaradi enga GSMja zganjat najbrž res odveč.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu ulla78)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.6.2007 20:32:30   
pin
Tvoja kolegica pa tudi dela paniko tam kjer ni potrebno. Kako si pa prišla na kavico. Z avtom? kaj pa če bi imela prometno nesrečo itd...

Pomiri tvojo kolegicouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?