|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jutranja tabletka - Logest
4.6.2007 8:41:08   
Anonimen
Pozdravljene,

ker se nama je to zgodilo, kar se nama ne bi smel ... imam eno vprašanje. Ali lahko vzamem tudi tabletke Logest kot "izhod v sili". Vem, da ginekologi ponavadi predpisujejo Stediril-M, samo jaz imam doma samo Logest in zdaj me zanima, če lahko vzamem te tabletke in kakšno dozo?

Hvala in lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jutranja tabletka - Logest
4.6.2007 8:42:28   
Felicity
Žal ne vem. Logest so nizkodozneuser posted image
Ne bi raje poklicala G, da dobiš 100% informacijouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.6.2007 8:48:26   
anitaz
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene,

ker se nama je to zgodilo, kar se nama ne bi smel ... imam eno vprašanje. Ali lahko vzamem tudi tabletke Logest kot "izhod v sili". Vem, da ginekologi ponavadi predpisujejo Stediril-M, samo jaz imam doma samo Logest in zdaj me zanima, če lahko vzamem te tabletke in kakšno dozo?

Hvala in lp

Logest so zelo "blage" in mislim, da ti niti slučajno ne bo "pomagala". Pojdi k ginekologu!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.6.2007 10:02:11   
Anonimen
Najbolje, da pokličeš k ginekologu pa vprašaš. Odvisno koliko tabletk moraš vzet je tudi od tega koliko časa je preteklo od nezaščitenega spolnega odnosa. Vem , da lahko vzameš tudi femoden, ampak večje število (mislim, da 5). Ampak kot sem že napisala so pomembne ure.

(odgovor članu anitaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
4.6.2007 10:07:24   
Anonimen
... sem že klicala in moj ginekolog je mnenja, da Logest res niso primerne, je pa rekel, da lahko kadarkoli pridem. Zdaj me samo skrbi, da mi bo celo noč slabo in verjetno še jutri cel dan v službi ... samo boljš to kakor pa splav ...

Hvala!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
28.12.2009 18:20:49   
8dijana
zdravo!js mam eno vprašanje na katerega rabim zelo hiter odgovor in sicer s partnerjem sva imela spolni odnos s kondomom, nato pa 20 min kasneje brez kondoma a mu ni prišlo..ali je možno, da je iz prvega spolnega odnosa na penisu ostalo kaj semenčic kljub temu da si ga je obrisal?mi svetujete jutranjo tabletko?čez 3 ure bo ptereklo 72 ur, zato bi Vas lepo prosila za hiter odgovor..hvala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.12.2009 9:22:03   
Anonimen
Seveda je možno, da so semenčice prišle v vagino...celo zelo, zelo verjetno se je to res zgodilo.

(odgovor članu 8dijana)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
29.12.2009 14:39:07   
diana 28
Jaz vama svetujem, da pokličete tudi v lekarno. Mislim, da obstaja jutranja tabletka, ki se jo dobi v lekarni in kar sem slišala je celo brez recepta. Ne me vzet za besedo. Morata preverit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.12.2009 14:41:07   
diana 28
Pa ne gre za isto tabletko, ki jo omenjaš ampak se gre prav za te primere, da se prekine ''nosečnost'' v 72 urah.

(odgovor članu diana 28)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.12.2009 16:42:49   
Anonimen
Lep pozdrav!
Imam eno vprašanje in bi mi zelo koristilo,če bi
mi pomagali. Stara sem 18let. S fantom sva
pred nekaj tedni imela s.odnos, pri katerem je
zdrsnil kondom, kar pa nisva ugotovila takoj.
Po 13urah sem vzela jutranjo tableto.
Ampak se mi je po 14dneh pojavila menstruacija,
ki je trajala le 3dni. Včasih čutim kot nekakšne
'črvičke' v trebuhu, na čase pa se mi tudi zvrti.
Kaj naj storim? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
30.12.2009 22:31:18   
zarjica
Napravi test?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?