|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čudno!
3.6.2007 19:46:02   
divans1
Mene pa zanima, če je že mela kira podobno izkušnjo. Nekje sredi ovulacije oz. bolj proti koncu so me začela ful prsa bolet, zelo!!! Tako, da me fant sploh ni smel kej velik prijematuser posted image user posted image . Morm povedat, da sva seksala vsak dan al pa če sva mela največ en dan presledka, tko da sva bla res pridna.user posted image  Potem  se je to nadaljevalo vse do menstruacije in pa še grozno mi je blo vroče, skor vsak dan. Potem sem pa dobila menzo že 25.dan, pa jo ponavadi vedno dobim 28. ali 29. dan. (mam ful urejeno). Ni mi blo nč jasno, itak da sva bla oba ful žalostna in presenečena. Šla pa sem h ginekologu in jemljem 1,5 meseca Tifol, probavava pa kake 3, 4 mesece, s tem, da sva bila ta mesec res najbolj pridnauser posted image user posted image !!! Sej vem, da še ni nobene panike, sam čudno mi je, k to še nikol nism mela, pol je pa v sekundi vse zginilo. Prosim, svetujte mi in me potolažite!! Lepo se imejte...user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Frizerka RR -- 6.6.2007 22:38:25 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ČUDNO!!!
3.6.2007 21:16:00   
stunfek
Hmmmm....saj ne vem kako naj te potolažimo? :) A si sigurna, da je bila 25. dan res M? Tudi če smo FUL pridni imamo samo 25% možnosti, da rata...tako, da kar še maprej bodita ful pridna, pa držim pesti da vama čim prej rata! user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.6.2007 22:08:46   
po33
Kot bi moje opisovala...potem sem pa ful močno m. dobila.user posted image Ali katera jemlje Dabroston?Meni se ful ful v glavi vrti.Ima katera podobne težave?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.6.2007 22:22:13   
amaya
to so hormoni, ki nas dobesedno ****

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu po33)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.6.2007 22:22:16   
gumbek
Tudi meni se je po dabrostonu full vrtelo in to se mi dogaja še vedno pa čeprav ga ne jemljem že 5 mesecevuser posted image

(odgovor članu po33)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.6.2007 14:41:55   
divans1
Moram še omeniti, da je bila ta zadnja user posted image zelo čudna. Trajala je namreč samo tri  do štiri dni in še to v zelo majhnih količinah. Sedaj sem pa že osmi dan po začetku user posted image   že dobila ovulacijo.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.6.2007 15:33:48   
**NiNa**
to ni tako čudno, cikel se ti je premaknil na 25 dni, zato imaš ovulacijo že 8 dan prve menstruacije- no vsaj teoretično naj bi bilo to tako, kako pa je v praksi je pa to kakor pri kateri user posted image . Bodita pridna in sedaj veselo user posted image , pa bo drugi mesec zagotovo user posted image user posted image . Držim pesti!

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Čudno!
8.6.2007 21:40:31   
divans1
Ja spet se mal oglašam. Ta mesec me pa prsa nč ne bolijo, mam pa grozne vročinske valove, ovulacija je že mimo. Ej ne vem, groza me je tistih dni, ko se bo bližala menzauser posted image user posted image  Dejte mi povedat nekaj. Ko mi bo zmanjkalo tifola, mam ga namreč za tri mesece, ga še nabavim al ne za naprej???

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.6.2007 21:49:45   
Mijavček
Brez panike, daje te čist običajen PMS, ki se lahko začne že čisto takoj po ovulaciji. Jaz ga mam tud. Ciklus se ti je pa pač premaknil za par dni nazaj, to ni nč kej tacga.

Vidva kr pridno telovadita, pa bo!

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.6.2007 21:50:44   
Mijavček
Aja, Tifol pa kr jej, preveč ga ne more bit. Če ga pa kakšen dan ne, pa tud ni panike.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.6.2007 21:56:57   
divans1
A maš mogoče še kakšen nasvet, kako bi prej ratalo? A tebi je že? A je to kej odvisno, če je on na tebi al kontra? Pa je dobro čist vsak dan al na dva dni?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.6.2007 22:08:30   
Mijavček
Jaz ti svetujem, da telovadiš iz užitka, takrat ko ti paše in se poskušaš čimmanj ubadat z zanositvijo. Sej vem, da je to težko, jaz sem bla ista na začetku. Zdaj je nažalost že 3 leta od tega, ampak pri meni gre za dve bolezni, ki zavirata zanositev. Ne skrbi, probleme mamo samo 10% vseh parov, pa valjda nista vidva tukej not. Da je karkoli narobe se ugotavlja po 12 mesecih aktivne telovadbe, pa še takrat ni nujno, da je kej.

Če si ti gor, al pa on gor, al pa če noge u luft držiš potem al pa karkoli... to nima nobene veze, semenčeca že v nekaj sekundah po izlivu najdejo pot skozi maternični vrat.

relax in uživej! To je najboljši recept!

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.6.2007 22:15:25   
divans1
A ta pms že pomeni, da bom dobila menzo al kaj?? Hvala ti za spodbudne besede, to mi je ful dobr, ko zvem kaj novega, ker sm laik na tem področju...

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.6.2007 22:18:58   
Mijavček
Neeee, pms, je pač odziv telesa na hormoske spremembe v drugem delu ciklusa,  tudi če imaš vse znake za PMS lahko da potem ne pride M. Saj koker slišim so pa znaki za PMS in znaki za user posted image  itak podobni... vsaj vročinski valovi, pa boleče dojke, pa špikanje po trebuhu, pa bolečine v križu... vse v eno vrečo spada.

Pa še ena veteranska: a ob tem času za rač. visiš... ajde otroke delat!user posted image user posted image

(sej jest bi jih tud, če ne bi mela lih menzes)

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?