Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: razlika med activ fit 4 in 4+ 3.6.2007 16:56:51
|
|
|
|
Barči78
|
Razlika je v kilah, 4 so malenkost manjše, na oko se mogoče res ne opazi, samo, ko naši zapnem 4+, pa vidim, da so malenkost večje, mogoče tisti del okoli stegenčkov. Imamo pa dobrih 11 kg.
|
|
RE: razlika med activ fit 4 in 4+ 4.6.2007 10:10:53
|
|
|
|
maja1488
|
Meni se zdijo nekoliko daljše. 4 ji pride malo čez popek, 4+ pa kr malo več.
|
|
|
|
RE: razlika med activ fit 4 in 4+ 4.6.2007 15:16:45
|
|
|
|
kapesanta
|
hvala punce - očitno sem narobe merla - sem se že ustrašla da je z mano kaj narobe...
|
|
RE: razlika med activ fit 4 in 4+ 4.6.2007 15:31:05
|
|
|
|
Maxica
|
Isto vprašanje se mi je porajalo prejšnji teden, ko sem nabavljala plenice. Smo že imeli 4+, sedaj jih pa v trgovini niso imeli, sem pa kar 4 vzela. Nakar primerjam doma in se mi je zdelo tako na oko, da je 4 celo malenkost večja kot 4+. Tako da mi še sedaj ni jasno, v čem je fora.
|
|
RE: razlika med activ fit 4 in 4+ 4.6.2007 15:37:25
|
|
|
|
Anonimen
|
v nategu?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Generacija Beta je prispelaLeto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?