Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ZA NAS (128. nadaljevanje) 26.10.2004 8:27:56
|
|
|
|
meeryana
|
Halo RR frikice :) Upam, da sem dala pravo nadaljevanje......Huh... Kako ste kaj? Mi smo sedaj v O dnevih :sloncek::sloncek::sloncek:......:love::love::love:.....Sedaj smo bili boljj mirni, ker je možeka zobek bubal....ampak včeraj je že blo o.k. Kako ste kaj ve? Sonček je zunaj, tako, da ni nekega razloga za slabo voljo, ne? Anitka kako je kaj nečak? Jooooj, srečka, ko lahko cartaš dišečega dojenčka :duda: V moji okolici noben nima dojenčka....mislim vsaj tak, da bi ga lahko cartala....si predstavljate? Noben še niti ne razmišlja o tem (družina, prijatelji)....samo me je strah, da na koncu pa me bojo vseeno vsi prehiteli.....tsjeeeee....ampak ne smemo tak negativno gledat, ne? Pa se zamorit. Jaz sem danes namreč fuuuuul dobre volje. Zdaj se bom zatopila v delo, in minlo mi bo ko šus do takrat, ko grem domov, možeku v objem :)Čeprav danes popoldne dela....tako, da se moram tudi do enih 20h zamotit :) Bo pa kaka :kava: s prijateljico padla, ne??? Hehehehe, fajn se imejte vse....želim vam :modri::roza: vsem tistim, ki ne čakate M:hudicek:, tistim v O pa veliiiikooooo :sloncek::sloncek::sloncek: LEP DAN! :):kava::rozica:
|
|
|
|
ZA NAS (128. nadaljevanje) 26.10.2004 8:47:31
|
|
|
|
simonas
|
Dobro jutro! Meeryana, ti pa si res dobre volje danes;). Lepo, da nam vsaj nekdo prinese malo veselja v življenje. Jaz ne morem razložit svojih občutkov, ker sem take spremenljive volje (malo vesela, malo žalostna), pa ne me vprašat zakaj... Nič nimam znakov, ki bi na kaj nakazovali. Razen špikanja v trebuhu prejšnji teden ni nič kazalo na to, da bi se kaj dogajalo. Edino kar je je to, da sem bolj zaspana in spremenljive volje. :(:) A je morda še prehitro za znake ali je tokrat spet vse šlo mimo mene? Moja nepričakovana :hudicek:M je še daleč in sicer tam nekje okrog 05.11. Kako bi bilo lepo, ko je sploh ne bi bilo in bi lahko vsem razglasila da sem :nosecka:. Pa bomo pocakali in videli... Anitka dosti sreče jutri:pujs:. Bomo vse mislile na tebe in držale :miska::miska::miska:... Vsem srečkam :nosecka: iskrene čestitke, vsem novinkam :rozica: dobrodošle in vsem ki čakate z mano :miska::miska::miska: za upanje... Čim lepši dan vam želim! Simona:muca:
|
|
|
|
ZA NAS (128. nadaljevanje) 26.10.2004 8:57:03
|
|
|
|
Neža81
|
Simonas, tudi jaz (NE)čakam na M:hudicek: okrog 3, 4.10. Bomo vidli kaj bo, sicer je to drugi mesec,ampak mogoče pa bo kaj. Kako dolgo pa že ti to rihtaš? :miska::miska::miska:
|
|
|
|
ZA NAS (128. nadaljevanje) 26.10.2004 8:57:44
|
|
|
|
Neža81
|
Ups.... zmotla sem se pr datumu. M:hudicek: (NE)pričakujem 3 oz 4.11.2004. 9nebesa
|
|
|
|
ZA NAS (128. nadaljevanje) 26.10.2004 9:08:17
|
|
|
|
simonas
|
Neža81 mi to rihtamo že kake 4 mesece:duda:. Saj še ni tak dolgo, samo vseeno se mi zdi cela večnost. Pa vse pravijo, da imajo neke znake in občutke, ko so :nosecka:, jaz pa nič... Bom počakala do novembra in bom videla kaj bo, da ne bom prehitro :(. Simona
|
|
|
|
ZA NAS (128. nadaljevanje) 26.10.2004 9:11:43
|
|
|
|
Neža81
|
Tina 30, kak lepo te je brat, ko si tako vesela. Ma ko bom jaz :nosecka:, bom tui vsem vun zlapala. Ka bom te tiho, če še začela nisn vredi delat :duda:, pa že vsem trobim, da delam :duda: :)-:)-:)-. Se je prav tak. Če se imaš zaradi česa veselit povej naglas in se naj še drugi veselijo s tabo. :sloncek::sloncek::sloncek: Kako pa je tvoj sprejel veselo novico? Tina kako dolgo si rabla, da ti je uspelo? JAz pa čakam na drugi teden, nekje v sredo al pa v četrtek če bo kaj al ne. Cela živčna sem zaradi tega....sploh se ne morem odklopit. :rozica::rozica::rozica: zate
|
|
|
|
ZA NAS (128. nadaljevanje) 26.10.2004 9:16:34
|
|
|
|
TASI71
|
Drage moje, v bistvu sem še bolj nova med vami, a vseeno včasih kaj napišem, sicer pa vas zelo rada berem. Se strinjam s Tino. Težko je čakati, a z mojim sva se odločila, da jutri, en dan po izostali M :hudicek: naredim test in se dokončno prepričam na čem sem. Danes bi mogla priti, pa je ni. Hvala bogu in upam, da bo prišla raje k kateri drugi, ki so jo želi. Sem tako neučakana, pa sva se šele začela truditi na :duda: , v bistvu vas vse razumem, da ste tako zelo neučakane. Vsem želim, da čim prej ugledate :modri::roza: . Lep dan vsem RR-kam. Taši :muca:
|
|
|
|
ZA NAS (128. nadaljevanje) 26.10.2004 9:18:31
|
|
|
|
Neža81
|
Tasi, ka je zaj to vajin prvi poskus?
|
|
|
|
ZA NAS (128. nadaljevanje) 26.10.2004 9:22:22
|
|
|
|
TASI71
|
Neža, čisto prav si me razumela, to je najin prvi poskus. LP Taši
|
|
|
|
ZA NAS (128. nadaljevanje) 26.10.2004 9:27:25
|
|
|
|
Neža81
|
Jaz pa imam zdaj drugi poskus in me skrbi, ker prvič ni ratalo. Saj vem, da to ne rata takoj, čeprav pred mojim prihodom na RR nisem vedela, kakšna muka je to za ene. Eh, saj bo enkrat! Se tolažimo tukaj in se podpiramo, a ne? :love:
|
|
|
|
ZA NAS (128. nadaljevanje) 26.10.2004 9:34:18
|
|
|
|
Neža81
|
Binci dobrodošla. Sva približno istih let... jaz bom februarja 24 in tam mesec je najin drugi poskus. M (NE) pričakujem na sredi naslednega tedna. Kaj pa ti? :rozica:
|
|
|
|
ZA NAS (128. nadaljevanje) 26.10.2004 9:57:00
|
|
|
|
TASI71
|
Neža, veš mene že zdaj skrbi, čeprav zdaj vem, da so možnosti, da zanosiš v prvem poskusu majhne. Prej se tega niti zavedala nisem. Se s tem nisem ukvarjala. Ampak kot praviš, enkrat bo. Če ne ta mesec, pa drugi. Sem se pa pogovarjala z eno prijateljico včeraj. In je rekla, da v silni želji včasih tudi kar vidiš drugo črtico in se bojim, da sem jo tudi jaz. Sicer pa sporočim rezultat jutri, če seveda prej ne pride :hudicek: na obisk. LP Taši:muca:
|
|
|
|
ZA NAS (128. nadaljevanje) 26.10.2004 10:59:21
|
|
|
|
Neža81
|
OOOOoo Tina30...... no potem pa se še ne rabim zdaj tak sekirat. Praviš, da vama je sedaj v tretje uspelo.... no jaz pa že vsa zaskrbljena, ker nama prvič ni in sem mislila, da že more bit kaj narobe, če ne uspe v prvo. Lepo, da si me pomirla. Zdaj že imam več upanja za naslednji teden. :rozica: zate
|
|
|
|
ZA NAS (128. nadaljevanje) 26.10.2004 11:00:41
|
|
|
|
Tina31
|
U, hvala za:rozica:,jest pa teb kar:rozica::rozica: dve. Kok diši...
|
|
|
|
ZA NAS (128. nadaljevanje) 26.10.2004 11:08:33
|
|
|
|
Neža81
|
Binci, jaz nisemjedla KT eno leto in me je ta mesec tudi zelooo šipalo v jajčnikih. Začelo me je že 2 dni pred O in držalo čez celo O.
|
|
|
|
ZA NAS (128. nadaljevanje) 26.10.2004 11:28:56
|
|
|
|
Neža81
|
Binci kdaj (ne)pričakuješ M:hudicek:. Jaz jo ne naslednjo sredo oz. četrtek - včasih en dan zamuja.
|
|
|
|
ZA NAS (128. nadaljevanje) 26.10.2004 12:20:21
|
|
|
|
Neža81
|
Tinkamiska.... jaz te mam tui skoz prd očmi... pa še pravi vzdevek maš..... si res taka drobna ko miška..... Rojstni dan pa mam 9.2.. Kdaj bo najino naslednje srečanje? Binci.... midva to redno ja vsak dan... sicer je zdaj komaj to drugi poskus..... O dneve sem imela od 17-22.10, sva vse dni razen 17 ne (po enkrat, in v zeloooo nočnih urah) - včasih tui ob dveh vjutro. Če še po parih mesecih vedno ne bo nič, pa bola "slov movšn" izbrala :)-:)-:)-. Drugače pa midva digi dagi redno ja, ampak ne zaradi otroka - razen tiste pomembne dni, ampak zato ko se mama ta rada :ups::ups: :love::love::love:. V celem mesecu skupaj ponavadi nena 5 dni, drugač pa vsak dan. Oh, kako smo si razliiiićniiiiii...... (to sem zapela)
|
|
|
|
ZA NAS (128. nadaljevanje) 26.10.2004 15:28:50
|
|
|
|
Bety
|
Hmmmmmmmmmm.....:zmeden: Punce...ne smem pomisliti na dobro novico...pa vendarle...včeraj sem mislila, da je prišla M...fuuuuuuul bolečine v trebuhu in križu pa na gatah samo ena rjava kapljica...sem dala vložek in vam zajokala, da je M prišla...tako me je tudi celo noč vse bolelo, kot da imam že M....pa danes že cel dan na vložku samo ena rjavo-sluzasta kapljica... Neeeeeeeeeeeeeee....ne smem se veselit, da morda pa to pomeni nekaj drugega... Moram prisebno počakati vsaj do petka in če ne bo nič, pa bom delala test...:ups: Drugih znakov ni, da bi bila noseča in če bi me nekdo vprašal, kaj osebno mislim, pa bi rekla, da zagotovo nisem noseča...:zmeden2: ...pa vendarle...en kanček upanja vseeno imam...kanček...:( :zajcek: :sloncek: jooooooooooooj...pa moj ima rojstni dan v četrtek... pa to bi bilo darilooooooo....uffffff...moram se skulirat....ne Bety tako upat...pol bo pa jok...:duda: Vsem :rozica: za srečo...
|
|
|
|
ZA NAS (128. nadaljevanje) 26.10.2004 17:34:01
|
|
|
|
tia
|
Hoj, punce morem to prvo napisti,namreč danes sem videla Anitkinega nečaka Timo-ja,je pravi :angel: ,da bi kar domov odnesal in ga imala zavedno.Anitka res ti pravim se priporočam za varuško,joj je cart,sploh ne morem opisati kako sem navdušena nad njim. Anitka zate pa stiskam močne pestke :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:,saj res moreš priskrbeti tvojemu nečaku bratranca ali sestrično. Gea1 kako si?A si se pomirila,vedi nama bo skupaj uspelo,pa to že letos,pozitvivno misli pa bo.:) Sedaj grem malce na sprehod,da pokurim vse kar sem danes pridelala pa se potem slišimo. pa pa Tia :racka:
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.