|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   je ali ni
24.10.2004 14:22:55   
pravljica
danes je 2 dni pred M...zjutraj sem naredila že šesti test Romed v tem ciklusu, pa je bla prvič zraven še ful slabo vidna :roza:...sploh je nisem resno vzela...po kosilu pa si nisem mogla kaj, pa sem naredila še enega (tudi romed) in je spet druga črtica, kot da imam privide...a jo naj resno vzamem? ima katera izkušnje s tem testom? je ta zelo slabo vidna črtica vredu znak al je blo pri kateri vseeno kasneje negativno?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   je ali ni
24.10.2004 14:54:48   
kimi
ne vem kam se vam mudi in zakaj zapravljate toliko denarja. Test se dela po izostali menstruaciji in nič prej. Vem da ste neučanke pa kljub temu. No da te malo presenetim si verjetno:nosecka: ampak kljub temu čez 3 -5 dni naredi še en test. Jaz pa držim pesti zate

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   je ali ni
24.10.2004 15:07:09   
pravljica
kimi seveda smo neučakane...vem da sem nenormalno neučakana, ampak cel mesec se trudiva, pol moram pa taaaak dolgo čakat...vedno upam da se bo prej kaj pokazalo, pa vidiš da se danes mogoče je :) upam no

Neposredna povezava do sporočila: 3
   je ali ni
24.10.2004 15:10:26   
kimi
no držim pesti. Sporoči ko izveš točen rezultat. Veš je bolje počakati pa biti siguren kot pa nerediti vse na pol. Drugače te pa popolnoma razumem

Neposredna povezava do sporočila: 4
   je ali ni
24.10.2004 19:05:40   
ninca
držim :miska::miska::miska: za :modri::roza:, da boš kmalu srečka :nosecka: z :duda: v bušiju;) in poleg tega seveda še v 9nebesa

:kava:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   je ali ni
24.10.2004 20:01:26   
Pia73
Pravljica,
kolikor jaz spremljam tele zadeve,... MISLIM, DA JE TO TO,... :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

O neučakanosti, pa bi jaz rekla STO LJUDI, STO ČUDI!!! Nič se ne sekiraj, saj zapravljaš svoj denar,.... :metulj:

Lp Pia73

Neposredna povezava do sporočila: 6
   je ali ni
24.10.2004 20:06:58   
pi
Mislim, da ti že lahko čestitam.:bravo::bravo::bravo:.
Glede neučakanosti te pa čisto razumem saj sem jaz 5 dni pred M in me že mika da bi naredila test.
Daj povej imaš kakšne znake ?

Še enkrat čestitam !:sloncek::sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 7
   je ali ni
25.10.2004 7:58:39   
pi
Pravljica si že delala test prej v tem ciklusu pa ti je pokazal negativno, zdaj pa pozitivno ?

LP

Neposredna povezava do sporočila: 8
   je ali ni
25.10.2004 8:36:41   
pravljica
ja, ta test mi je prej kazal negativno, včeraj zjutraj pa čist svetlo drugo črtico...seveda sem danes zjutraj spet probala - tokrat s CB...in JAAAAAAA! :bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 9
   je ali ni
25.10.2004 8:43:03   
Neža81
Pravljica, veselim se s tabo!

9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?