Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: spisek potrebnih stvari za na morje 24.5.2007 11:19:57
|
|
|
|
eya
|
Mi vzamemo sabo prenosno posteljico, je fajn, sploh pri tako majhnem, ki gre še čez dan večkrat spat in veš, da nima kam pasti. Igrač ni treba veliko vzet, kako, s katero se zna zamotit. Vzemite s sabo svečke ali Calpol, termometer, fiziološko, vato, kakšen obliž, mogoče alkohol. Pa klobučke za senco naredit. Mogoče tudi UZ lučko proti komarjem, če misliš, da jo boste rabili.
|
|
RE: spisek potrebnih stvari za na morje 24.5.2007 13:48:05
|
|
|
|
honey
|
Če je vajena spati v svoji postelji, potem le vzemi prenosno s sabo. Mi je sicer nismo potrebovali, ker je spal pri nama, tako da je bilo krame malo manj. Čez dan je pa itak spal v vozičku ali pa v otroškem ležalniku na plaži pod borovci. Ker smo bolj zaspanci, smo hodili na plažo zelo pozno (okrog 11, 12), ko so drugi odhajali s plaže in smo šli s plaže zvečer 18, 19 (ko so drugi spet prihajali) . Imeli smo tisti polšotor za senco in nismo potrebovali nobenih marel oz. senčnikov in podobnih stvari, blizu je bil tudi borov gozdiček,imeli smo edino kakšen klobuček, ko smo šli v vodo ali pa kapico s šiltom. Igrač nismo imeli skoraj nobene, ker se je mož igral z njim , imela sem pa skoraj komplet njegovo garderobo, ker smo šli v 2. polovici avgusta in nisem vedela, kakšno bo vreme. Kar pa se tiče "lekarne", sem imela Calpol sirup, termometer, obliže, ki jih imam itak ves čas s sabo in to mislim, da je bilo to. Ker glede na to, da je bil takrat star 5 mesecev, res nisem jemala nič drugega s sabo, ker itak, če bi bilo karkoli narobe, bi morala iti z njim k zdravniku. Zavarovanje sem pa naročila pri ZZZS na njihovi spletni strani za vse 3 in sem dobila tiste evropske kartice. Hvala bogu jih zaenkrat še nisem nikoli uveljavljala. Tako da mislim, da ni potrebno preveč komplicirat. Uredi si zdravstveno zavarovanje in to je najbolj važno.
|
|
|
|
RE: spisek potrebnih stvari za na morje 24.5.2007 14:02:55
|
|
|
|
kobacaj
|
Ojla! Mene pa samo zanima če katera mogoče ve kje lahko kupim omenjeno UZ lučko proti komarjem? Že kar nekaj časa nazaj so jo imeli v DM-u, pa je nisem takoj kupila zdaj jo pa nikjer več ne najdem. Hvala
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?