|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hematom
23.5.2007 19:57:44   
tina_klementina
Zanima me ali ima katera izkušnjo user posted image s hematomom na mestu, kjer so ji rezali presredek? Meni se bolečina po skoraj enem tednu še bolj stopnjuje, tako, da cele dneve preležim, ker me tako obupno boli (kljub obkladkom in neskončnemu številu  Lekadolov).

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hematom
23.5.2007 20:13:01   
Pikabu
Jaz sem ga imela po prvem porodu. Meni je pomagalo, da me je mož mazal z bepantenom. Lahko se ti pa tudi šivi razgrajujejo, to je mene tudi zelo bolelo, obakrat, pa je tudi bepanten pomagal.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu tina_klementina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.5.2007 0:20:22   
lelaval
Jaz sem imela vnete šive in mi je pomagalo le šenjanževo olje - čim večkat na dan sem si namazala.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 3
24.5.2007 6:58:32   
tina_klementina
Hvala za odgovora! Šivi zgledajo OK in še niso začeli razpadat, ampak tisti razrezan del me sploh ne boli več. Na mestu za zadnjim šivom pa imam za jajce velik, strašno boleč hematom.

Neposredna povezava do sporočila: 4
24.5.2007 21:37:07   
tina_klementina
Epilog:
Ker ni bilo bolje, je moja ginekologinja odstranila zadnji šiv, iztisnila vsebino hematoma in me odrešila bolečin.user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

V katerem poskusu drugič?
Matejčika

V katerem poskusu vam je uspelo ´naredit´drugega otroka?

Prvič (58%)

Drugič (10%)

Tretjič (9%)

Četrtič (3%)

Petič (1%)

Več kot Petič (19%)

Število vseh glasov: 354

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!