Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko časa po oploditvi naj bi testek po... 22.5.2007 20:30:10
|
|
|
|
eya
|
V primeru rednih menstruacij naj bi bil + en dan po izostanku predvidene menstruacije, se pravi nekje 15 dni po ovulaciji.
|
|
RE: Koliko časa po oploditvi naj bi testek po... 22.5.2007 20:30:34
|
|
|
|
Fargesia
|
cca 14 dni po ovulaciji oziroma od 6 - 9 dni po oploditvi
|
|
RE: Koliko časa po oploditvi naj bi testek po... 22.5.2007 20:37:24
|
|
|
|
DaisyE
|
cca 14 dni po ovulaciji oziroma od 6 - 9 dni po oploditvi A ni tako, da mora prit najkasneje v cca. 12tih urah po ovulaciji do oploditve. Pol pa ja propade jajčece. Tako vsaj Pušenjak pravi... Če pol računaš bi moglo bit cca 6-9 dni po vgnezditvi? Al ne?
|
|
RE: Koliko časa po oploditvi naj bi testek po... 22.5.2007 20:45:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Najhitrej 13-14 dni po O.
|
|
|
|
RE: Koliko časa po oploditvi naj bi testek po... 22.5.2007 20:46:34
|
|
|
|
eva1
|
Meni je 14 dan po O pokalalo tako rahlo // da nisi vedel al je al ne...16 dan pa že bolj močno!
|
|
|
|
RE: Koliko časa po oploditvi naj bi testek po... 22.5.2007 21:04:09
|
|
|
|
koala
|
Oprosti, pamak nekaj mi ni jasno, kako lahko pri nerednih menstruacijah točno veš kdaj si imela ovulacijo. Ovulacija naj bi bila 14 dni pred naslednjo menstruacijo, tako da 15 dni po o bi moral test pokazat.
|
|
RE: Koliko časa po oploditvi naj bi testek po... 22.5.2007 21:29:26
|
|
|
|
pajkica
|
Vem kdaj sem imela O, ker sem imela dva dni močan izcedek, ki je značilen za O in dan kasneje me je še močno zvijalo v jajčnikih. Tako, da mislim, da je bilo to to.
|
|
|
|
RE: Koliko časa po oploditvi naj bi testek po... 23.5.2007 9:40:09
|
|
|
|
majci23
|
ojla pajkica! jaz sem na istem kot ti. mam ful neredne M, ovulacijo pa sm tud čutila in opazla po izcedku. sem jo imela prejšnji vikend, se pravi tam nekje 11.5. firbec mi ni dal miru in sem prej delala test, ki mi ni pokazal nosečnosti. tako da ne vem...možno da sem ga prekmalu naredila, pa še jutranji urin ni bil. možno pa da bom dobila M. a se imela kakšne znake za M? jaz imam samo ful občutljive bradAvičke, nič drugega. upamo na najboljše
|
|
|
|
RE: Koliko časa po oploditvi naj bi testek po... 23.5.2007 9:49:19
|
|
|
|
eva1
|
Jaz sem od prvega poroda naprej čutila O(prej pa nikoli)...špikanje spodaj,bolečine...ko sem zanosila z Aljo me je špikalo 18 dan ciklusa, 19 dan zjutraj smo sexali, pa smo očitno zadeli O...test je bil pozitiven 34 dan ciklusa!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?