Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nepravilne oblike spermijev 17.5.2007 15:58:07
|
|
|
|
Sulfinija
|
Tudi moj je imel veliko nepravilnih oblik in sčasoma so se le te izboljšale in vsak njegov spermiogram je bil boljši.Poglej na zs! Najdeš v kotu kjer vidiš desno moja ringaraja in idi na zs. LP Mojca
|
|
RE: nepravilne oblike spermijev 17.5.2007 16:01:29
|
|
|
|
citrončica
|
Orhideja82, baje vitaminčki pomagajo,moj jemlje ene kapljice,a niti ne vem,od kod sva jih dobila,pa Q10 pomaga...to pa ti bo Mojca9000 obrazloživa,ona je "naš"vitaminmojster !!! Pa srečno!!
|
|
|
|
RE: nepravilne oblike spermijev 17.5.2007 16:50:54
|
|
|
|
orhideja82
|
hvala obema... pravzaprav ne vem, v cem je sploh problem. a to pomen, da te semencice ne morejo sploh oploditi al lohk oplodijo pa je potem kej narobe
|
|
|
|
RE: nepravilne oblike spermijev 17.5.2007 18:35:40
|
|
|
|
caillou
|
Nepravilna oblika pomeni, da spermij enostavno ne more prodreti v jajčece in do oploditve posledično ne more priti. Je pa še kar nekaj % pravilnih oblik in če bosta vztrajna in odmislila teorijo, bo spermij-borec prišel do cilja. Vso srečo želim .
|
|
RE: nepravilne oblike spermijev 17.5.2007 19:25:40
|
|
|
|
hokejistka
|
Močno upam, da sta dobila izvid in RAZLAGO spermiograma. Jaz si ne znam razlagat, kaj pomeni, da je veliko semenčic nepravilnih oblik? Za oploditev je potrebna ena sama dobra semenčica. Če nista dobila ustrezne razlage in tudi napotkov, se odpravita nazak k zdravniku. To je moje mnenje! Veliko sreče!
|
|
|
|
RE: nepravilne oblike spermijev 6.6.2007 21:03:23
|
|
|
|
daisy23
|
V bistvu je tudi moj imel diagnozo "blaga oblika teratozoogeneze", kar naj bi to pomenilo isto kot praviš ti. Dr. Reš stalno ponavlja, da je za oploditev dovolj eden pravi spermij, pa žal še nisva dočakala tega trenutka. Ko bi le vedeli kje je tista ovira. Ma bo že.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?