|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali katera pozna?
20.10.2004 13:56:14   
Lenny
Tiste "pingvine", ki proizvajajo paro, s katero se potem - vsaj v reklami - vse zelo lepo sčisti. Meni se lušta, predvsem za kopalnico, ne bi pa rada kupila ene traparije, ki bi mi potem gužvo delala v omari.
Ima katera izkušnje s tem?
Lp in veliko sončka!!
Lenny
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ali katera pozna?
20.10.2004 14:00:23   
Lenny
Aha, tega sem se bala. Se mi je čudno zdelo, da nikoli nisem kje med "babnicami" kakšne pohvale na ta račun slišala.
Jupiiii, pa bo "dnarček" za kaj drugega ostal :)
Hvala :rozica:

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ali katera pozna?
20.10.2004 14:16:37   
Dadi
Ja v tisti reklami gre vsa umazanija proč s tem pingvinčkom. Še dobr da nam kdo ve kej povedat. Očitno bi bolje ščistil zadevo tudi kakšen parni likalnik?!:)-

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ali katera pozna?
20.10.2004 14:58:37   
Lenny
Ja, v reklami ..... Še mene je skoraj potegnilo, ko tako sovražim čiščenje kopalnice, pa sem si želela malo življenje poenostaviti :)- :)- :)-
A ni to lepo - več glav več ve, pa se kaj prišpara :)

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ali katera pozna?
20.10.2004 17:21:50   
Eva*
Lenny, če se spomniš so podobno stvar ze prodajali....stvar enostavno ni uporabna (govorim za tisto prej, ki je malo večje), ni tako enostavna za uporabo! čisto enostavno lahko kopalnico počistiš s cistili, pa še hitreje počistiš!
moje mnenje, raje kupi igraco za tvojega lupmka :)

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ali katera pozna?
20.10.2004 17:49:30   
kimi
a vi to unga SHARK mislte. Vodna para pa to

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ali katera pozna?
20.10.2004 18:36:59   
Anonimen
Ja, moja mami ga je pa kupila. Sicer nekaj časa je bila kar tiho, potem pa je enkrat povedala, da je uničila fuge v kopalnici, pa straniščna školjka da je počila... Od takrat naprej pa spet tišina...

(odgovor članu Lenny)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ali katera pozna?
20.10.2004 18:49:35   
*maja
Pri nas ga ima tudi naša mami in mi ga je enkrat posodila in lahko povem, da ni popolnoma nič posebnega, nasprotno sem bila kar razočarana :zmeden2:.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ali katera pozna?
20.10.2004 21:47:06   
erika
Ja, jaz imam Pingvina že kakšne štiri mesece in sem zelo!!! zadovoljna.
Res proizvaja samo paro. Z njim ne čistim ostankov mila ( grejo sami dol), ampak včasih stranišče, šipe, v kuhinji je pa kar nepogrešljiv. Edini res odstrani mastne madeže iz oamric pri kljukicah, kjer odpiramo. Pa še mnogo stvari. Ga ne prodam.

Tamara

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Ali katera pozna?
21.10.2004 4:51:37   
Anonimen
Ja, tudi jaz sem ga kupila že pred enimi štirimi leti, uporabljala pa samo parkrat, ker je totalno neuporaben. Jaz ga pa prodam ;) in to za kakršno koli ceno, saj mi stoji nekje v kleti.
Imam pa parno vodni sesalec, ki stane veliko več, in je super, brez njega bi se znašla zelo težko!

(odgovor članu Lenny)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Ali katera pozna?
21.10.2004 8:09:13   
Lenny
Hvala vsem za informacije. Se bom kar po starem "mučila" s kopalnico.
Pozdravček! :rozica:

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?