Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prvi pregled pri dr.Rešu 11.5.2007 18:54:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Z možem prideta tja ob dogovorjeni uri,prineseta vse izvide in nato vama bo povedal kako bo potekalo nadaljne zdravljenje.Če imaš že narejene preiskave ti bo naredil UZ,če pa nimaš vseh preiskav ti bo predlagal slikanje maternice ali laparoskopijo.Seveda bo najprej pogledal moževe izvide,saj če pri možu ne bo v redu bo najprej na vrsti on.Pregledal bo tudi hormone(odvzem krvi).Najbolj pomemben je na začetku pogovor,saj dr.Reš nič ne olepšava,ampak odkrito pove,kakšne so šanse.Ne ustraši se,če se ti bo zdel preveč resen,on je pač tak,vendar velik strokovnjak,ki mu lahko zaupaš.Držita se in dobro opravita.
|
|
|
|
RE: prvi pregled pri dr.Rešu 11.5.2007 19:10:49
|
|
|
|
rija
|
moj prvi in zadnji pregled pri njem je bil grozen. hvala lepa.
|
|
RE: prvi pregled pri dr.Rešu 11.5.2007 21:01:36
|
|
|
|
listek
|
Dalija hvala za info. Rija, če ti ni težko, kaj pa je bilo pri njem tako groznega, da tja ne greš več?
|
|
|
|
RE: prvi pregled pri dr.Rešu 12.5.2007 12:32:39
|
|
|
|
bonci
|
Se popolnoma strinjam z Dalijo. Na prvi pogled je mogoče resen in strog, pa kljub temu STROKOVNJAK NA SVOJEM PODROČJU. Nama se je enkrat zdelo, da nama ni nič povedal, da ne mara najinih vprašanj...pa vse ob svojem času. Vse sva zvedela in stvari je postavil na svoje mesto...tudi povedal je dejansko stanje. Kapo dol... Kar pogumno in z optimizmom...
|
|
|
|
RE: prvi pregled pri dr.Rešu 12.5.2007 21:59:20
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek Rija, če ti ni težko, kaj pa je bilo pri njem tako groznega, da tja ne greš več? Kot prvo ne grem več, ker sem medtem dobila drugod Sicer pa sem že enkrat nekje pisala... Moj osebni zdravnik je celo pradlagal, da naj celo štorijo prijavim zdravniški zbornici. Toliko. Če pa te zanima, mi piši na zs, ker ga nekatere častijo za boga in posledično potem temu primerni posti, če kaj proti napišeš .
|
|
RE: prvi pregled pri dr.Rešu 13.5.2007 1:53:10
|
|
|
|
lara light
|
Draga rija, lahko zaupaš na koga si se potem obrnila? Hvala in lp Lara
|
|
|
|
RE: prvi pregled pri dr.Rešu 13.5.2007 21:26:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva z možem sva bila zelo zadovoljna z dr. Rešem. Pri nama je bilo celo tako, da je vse skupaj skušal obrniti na bolj duhovit način - nikakor ne grozen. Imela sem ga tudi pri porodu - kjer se je izkazal za zelo dobrega in prijaznega zdravnika-porodničarja. Sem pa tudi že slišala od prijateljice, da je bila zelo razočarana nad njim - ne po strokovni plati ampak z njegovim odnosom do nje. Pravi da je bil aroganten, na nek način nesramen.... Torej vsaka ima svojo zgodbo. Vendar punce zavedite se, da je tako pač povsod. Nekdo je z nekom zelo zadovoljen, spet drugi ne. Jaz še vedno verjamem, da če greste tja z namenom da vam pomaga, vam bo pomagal. Dejstvo je pač tako: da imamo vsi nekje dobre nekje pa slabe izkušnje - tudi pri drugih zdravnikih itn....
|
|
|
|
RE: prvi pregled pri dr.Rešu 13.5.2007 21:29:18
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Draga rija, lahko zaupaš na koga si se potem obrnila? Hvala in lp Lara Šla sem k prof. Tomaževiču in sem kljub njegovemu "čudnemu" odnosu bila prezadovoljna. Celo punkcijo mi je naredil pod narkozo, kar je v LJ skorajda nemogoče
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?