Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
nakup sesalca-prosim za pomoč 10.5.2007 11:21:39
|
|
|
|
sami_y
|
Želim si kupiti dober sesalec, ker imamo v hiši psa in mačko in malega otroka, ki se bo kmalu začel plaziti. Dlak je polno vsepovsod. Imam sesalec Hyundai-tisti vodni, ki se mu v oddaji za vodni sesalec Rovus delajo norca :) Res mi je sesalec nepraktičen, ker moram menjavat vodo na tri minute, zaradi vseh dlak se takoj zaštofa, poleg tega nima niti približno toliko moči kot sesalec iz praveka od babice. Res, držim krtačo nad enim res malim kamenčkom, pa ga ta idiotski sesalec ne potegne! Res sem razočarana! Poleg tega nočem več vodnega, ker je preveč dela, notranjosti ne moreš do suhega zbrisat, če ostane vlažen začnejo nastajati neke bakterije... No, v glavnem, da ne bom dolgotvezila sem malo gledala na ebay-u in so mi všeč naslednji: http://cgi.ebay.de/STAUBSAUGER-OHNE-BEUTEL-HOOVER-SENSORY-TC-5232-2300W_W0QQitemZ170108737453QQihZ007QQcategoryZ77315QQrdZ1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.de/Mega-Cyclonic-action-hoover-vacuum-cleaner-2200W-HEPA_W0QQitemZ330117437610QQihZ014QQcategoryZ20615QQrdZ1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.de/Dirt-Devil-M-2724-1-Centrino-XL-Silbermet-2400-Watt_W0QQitemZ190108729104QQihZ009QQcategoryZ77313QQrdZ1QQcmdZViewItem V trgovini v Jagru imajo sesalec firme Murphy Richards, model Beech. Ima 1800 W, turbo krtačo in 4,5 L veliko posodo za prah. Ima kdo od te firme sesalec. Rada bi imela sesalec s čim več W, globinsko krtačo, da ni na vrečke ampak na posodo za prah. Prva dva sicer nimata globinske krtače, mi pa drugače delujeta zelo dobro. Ima kdo kakšne izkušnje, res bi lepo prosla, če bi se komu dalo malo pogledat in mi svetovat keri bi bil najboljši zame. Jaz se še najbolj nagibam k tistemu iz Jagra, pa tudi cena je ugodna, 80€, samo za to firmo še nisem slišala, pa ne vem kolk je kvaliteten. Hvala vsem za pomoč.
|
|
RE: nakup sesalca-prosim za pomoč 10.5.2007 11:34:26
|
|
|
|
Naja31
|
Mi imamo Vorwerk. Je enkraten, samo je cena kar visoka. Ampak se splača.
|
|
|
|
RE: nakup sesalca-prosim za pomoč 10.5.2007 12:07:35
|
|
|
|
cmokec
|
Vorwerka imamo tudi mi, a je že precej star in mu je pošla moč. Kupili smo Batagel Igeo in je super. Tudi jaz sem se naveličala skoz vodo gor in dol, kupili smo še enega brez vrečke. Tega naj bi uporabljali za med tednom za na hitro kaj posesat, Batagel pa za sobotni finiš. In sem opazila, da imam spet več prahu po omarah, televiziji, povsod. Ja seveda, ko sesamo pa s suhim sesalcem, ki drugače sploh ni slabo ocenjen. Zato jaz kljub temu, da je malo več dela, vse sesam z Batagelom. No stopnice edino ne. Ker je res manj prahu v zraku in se mi splača, ker je drugje manj čiščenja. Aja, kupili smo pa: ELECTROLUX, Z 3370
|
|
RE: nakup sesalca-prosim za pomoč 10.5.2007 12:53:51
|
|
|
|
Anonimen
|
moja mami je prejšnji mesec kupla ZEPTER-jevega.. Zaenkrat je zadovoljna.. Ma pa ful funkcij- para, peglanje... Ful je vse skupaj.. Sej je tud cena kar UULLLAAALLLLAAA. Js sm pa kupla electroluxovega (nej me vzame če sem tole prav napisala) za cca. 100 € pa sem ful zadovolna.. Ful lahek, skos ga vlečem za sabo, ful ma moči....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.5.2007 12:42:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?