|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečine v ledvenem delu in napenjanje
10.5.2007 7:44:36   
gojska
Lepo pozdravljene vse,
prvič se vam javljam in takoj s problemi.
Noseča sem nič več kot tri tedne. Zanosila sem z ICSI postopkom po letih poizkušanja.Vstavili so mi dva zarodka. Stara sem 38 let in to je moja prva nosečnost.

Imam še kar močno bolečino v ledvenem delu. Prav res me boli in me zanima ali je to normalno.
Poleg tega me pa že ves čas tako napenja, da bi ves čas prdela,user posted image  če bi seveda lahko.
Skrbi me ker se na trenutke počutim tako kot pred menstruacijo.
Prosim če me lahko malo potolažite in razložite če ste tudi ve imele take občutke tako zgodaj v nosečnosti.
Prvi UZ imam šele v torek 15.

hvala
Gojska

< Sporočilo je popravil teni* -- 11.5.2007 16:52:25 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Danes prvič pri vas
10.5.2007 8:01:50   
BAMBINA_
Jp, tudi mene je na začetku nosečnosti precej špikalo v ledvenem predelu, pa napihnjena sem tudi bila. Tako, da vse kar opisuješ, so samo znaki nosečnosti. user posted image user posted image user posted image
Želim ti lepo in mirno nosečnost!

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.5.2007 8:05:59   
gojska
O hvala ti, ne veš kako si me potolažila.user posted image
Prav moram se malo pomirit, ker me je tko strah da bo šlo vse po vodi.
Res ne vem kako bi to prenesla. no zdaj sem pa dobre volje, pa naj boli ko hudič.
gojska

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.5.2007 8:23:33   
srki
Ojla,

sicer ne spadam ravno na ta forumuser posted image , pa ti tudi jaz povem, da to ni nič resnega, pač, znaki nosečnosti.

p.s.

Pa privošči si to prdenjeuser posted image , te bomo potem klicali Prdulja (to sem povzela od Angelline, upam da ne bo huda).

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.5.2007 9:05:05   
Olivija
Moji znaki so bili zelo podobni. Pravzaprav sem obakrat mislila, da se mi bo vsak čas ulila menstruacija. Še čekirat sem hodila vsako uro. Tudi napenjanje in napihnjenost spadata zraven.

Uživaj v nosečnosti!

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.5.2007 9:17:21   
gojska
srki,
glej da se me boš zdej čim bolj tišala, a pašeš al pa ne.
Sam diši glih ne najboljšuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.5.2007 11:21:59   
kapica
Pri meni je bilo enako kot pri tebi. Sem zanosila z ivf-jem in sem imela cel cas obcutek da bom dobilauser posted image . Obupno. Pa napenjalo me je grozno, tako da kakor opisujes, so samo dobri znakiuser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.5.2007 12:31:37   
srki
Veš da te ne bom zapustilauser posted image .

Pa kaj, če smrdi, tudi od manekenke smrdi, pa kaj poluser posted image .

Pa si privošči takrat, ko boš sama, pa beži iz enega prostora v drugega, da bo potem povsod lepo dišalouser posted image .

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.5.2007 12:34:04   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

Jp, tudi mene je na začetku nosečnosti precej špikalo v ledvenem predelu, pa napihnjena sem tudi bila. Tako, da vse kar opisuješ, so samo znaki nosečnosti. user posted image user posted image user posted image
Želim ti lepo in mirno nosečnost!

..ti bi pa mogla it že rodit...po tvojem trakcu sodeč....kaj pa čakate?user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.5.2007 18:41:07   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

..ti bi pa mogla it že rodit...po tvojem trakcu sodeč....kaj pa čakate?user posted image user posted image user posted image

Baje, da bo Slovenija letos zmagala na Evroviziji, pa bi še rada to videla. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.5.2007 19:45:38   
Anonimen

Baje, da bo Slovenija letos zmagala na Evroviziji, pa bi še rada to videla. user posted image user posted image user posted image

Da ne boš slučajno še v ponedeljek Urgence gledalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
10.5.2007 19:46:35   
ElaM
Gojska, to so sami dobri znaki.user posted image user posted image user posted image

:)

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.5.2007 21:00:05   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: raho

Da ne boš slučajno še v ponedeljek Urgence gledalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Nop, če bo po mojih napovedih, grem pa ravno v ponedeljek roditi. Tako, da bom urgenco kar čez okno porodnišnice gledala. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.5.2007 21:07:12   
žanai
Najprej čestitke, da si postala user posted image !!!
Upam, da bo šlo vse naprej kot po maslu.

Drugače pa se kar navadi na prdce. user posted image  Mene so spremljali celo prvo nosečnost. Še zlasti, če sem jedla žitarice (muslije) za zajtrk. Zato sem jih raje jedla za večerjo in je bilo do jutra že ok. user posted image  
Muslijem se pa nisem hotela odreči, ker imajo veliko pomembnih mineralov in vitaminov. Verjetno sem zaradi njih imela celo nosečnost dobro kri in nisem rabila jemati železa. 

Pa srečno!

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.5.2007 8:29:33   
gojska
Hvala vsem za vzpodbudo in tolažbo.
Sej vem za to napenjanje. To mi ni tako grozno, kot ta bolečina. Res je močna in ne popusti niti za hip. Ponoči me zbudi.
Če mi lahko poveste do kdaj to traja. V službi sem zelo težko. Hvala bogu, da je petek. 
gojska

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?