|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Super služba in nosečnost
9.5.2007 22:46:48   
Anonimen
Saj ne vem ali se naj zjokam ali naj vpijem od sreče.
Do pred nedavnim sem bila brezposelna, in smo se odločili, da bomo imeli dojenčka. Zadnje mesece sva z mojim pridno user posted image .
Zdaj pa sem dobila prima super službo (sploh je nisem iskala, pravzaprav so me domov poklicali in mi jo ponudili).
Zdaj pa ne vem...kaj če sem noseča - v parih dneh bom videla ali ja ali ne.... kdaj bom spet dobila tako službo...
Resnično me prevzemajo mešani občutki in ne vem ali naj jočem ali naj skačem od veselja??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Super služba in nosečnost
9.5.2007 22:48:31   
eya
Skači od veseljauser posted image  Saj se ti dogajajo same lepe stvariuser posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.5.2007 23:02:59   
Magi*
ma, ne razumem zakaj se toliko s tem obremenjujete. vzemi službo, bodi tiho. kaj ti veš kako se življenje obrne. če bo vse po sreči, boš imela službo, dete in porodniškouser posted image  pa nisi jim dolžna nič razlagat, saj v končni fazi niti sama ne veš.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.5.2007 23:08:37   
žiža
Jaz sem 11.1.06 ob 7ih zjutraj dobila user posted image  ..... čez 3 ure pa še službo user posted image
Sem bila tiho. Povedala sem čez en dober mesec, se zmenila glede porodniške, ker sem bila zaposlena za določen čas in vse se je SUPER izteklo.
Kar pogumno, ne zavrni službe in uživaj v nosečnosti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.5.2007 10:16:08   
Anonimen
Pa kje je je tu problem, saj se ti same super stvari dogajajouser posted image . Če si user posted image  pa tako še niti ne veš......(držim pest da si)

(odgovor članu žiža)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
10.5.2007 10:26:12   
Anonimen
user posted image hitr sprejmi službo. !

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
10.5.2007 12:28:16   
barby113
Sprejmi službo . Če pa si res noseča se potem kar noro naredi, da res nisi načrtovala in da se je vse skupaj pač zgodilo. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.5.2007 7:46:21   
*Marty*
da ne odpiram nove teme, bom kr tuki pobarala, če kdo kej ve, ker se lih službe med nosečnostjo tiče: A kdo kej ve kako je z zdravniškimi pregledi med nosečnostjo med službenim časom?? nekje sem zasledila, da nej bi bili ti izhodi plačani, a je to res?? ker jaz si kar minus ure pišem ko grem med službo na kontrolo, te ure se mi pa kar nabirajo. user posted image  Če kdo kaj ve o tem naj prosim pove, kje to uradno piše če kje piše, da jz mal direktorju to pokažemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......