|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otroci in vragolije
9.5.2007 21:21:05   
tanaja123
Ob katerih vragolijah ste se jim najbolj nasmejali ?user posted image
in ob katerih ste padli v šokuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otroci in vragolije
10.5.2007 8:56:15   
srki
Vsak dan je nekaj, kaj tako presenetljivega se ni še zgodilo, da bi me kar šok. V smeh pa me spravlja vsak dan.

(odgovor članu tanaja123)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.5.2007 9:00:08   
Anonimen
Skoraj pri vseh sem padla v šokuser posted image
Naprimer,ko je izginil en sandal,od para komaj kupljenih.Najbrž ga je vrgel v smetnjak,ne,da mi to opazili je romal na smetišče.Hišni telefon je hotel naučit plavat,komaj smo ga rešili pred utopitvijo,moral je-telefon namreč na intenzivno nego,da so ga osušiliuser posted image Zlati ribici gumi bomboni niso odgovarjali,boga revca je zapustila ta svet.Plišasta sedežna ne prenese razžiralne moči acetona,ampak tamalega to ne briga,pa je skušal jo opiti,sedaj se ji je pa strgalo(eno od blazin je razžrlouser posted image )
Sveže popleskane stene niso bile dolgo časa sveže,kmalu so se na njih pojavili grafiti-ilegalno.
Občasno izginejo raznorazni predmeti,iskalne akcije so pogoste,včasih jih najdemo,v najbolj skritih kotičkih ali na travi v vrtu,nonotovi copati so se dva dni iskali,dokler nismo privili tamalega in ga policijsko zaslišali,da je pokazal kam jih je skril.Naša WC školjka se je v zadnjem hipu rešila pred zamašitvenim šokom,samo vodo bi kdo potegnil pa bi definitivno kolasirala,pa mi z njo,ko bi morali vložke nekako izbrskat.Večkrat sem študirala zakaj je perilo na pol oprano,še polno praška,tajmer stroja pa kaže,da je že mkonec pranjauser posted image
Dokler nisem zalotila našega lopova,kako se igra z gumbi na stroju.
Pa še jih je pa še jih bo.

< Sporočilo je popravil neva6 -- 10.5.2007 9:02:12 >

(odgovor članu tanaja123)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.5.2007 9:09:03   
Seven*
Ma vse je po svoje sokantno user posted image user posted image user posted image

- s kulijem porisan notebook
- porisane stene
- porisan pralni stroj
- ostrigel plisastega kuzka
- na male koscke razrezal prevleko od povstra
- Ema zabrisala svoje nogavice v sekret
- Jakob z plasticno zago zarezal v licno mizo v dnevni sobi vsaj 1 cm luknjo
- v dnevni sobi sta do cca 1 metra olupila iz stene tapete. Tam kjer je pac slo..
- vsaj ene 5x nastavila hladilnik na max temperaturo, da so mi stvari (mleko, maslo jogurti ipd.) zmrznili
- iz vseh kuhinjskih krp sta si naredila sotor
- iz banje sta med kopanjem zlila (prav potiho) ene 10 litrov vode
- mamino osebno izkaznico pospravila tako dobro, da je nisem nikoli vec nasla
- iz paketa cistilnih robckov izvlekla vseh 80 komadov in z njimi ocistila prah na policah
- Jakob je razrezal ene 50 listov papirja, da sem imela celo dnevno sobo prekrito s konfeti

Vec se trenutno ne spomnim, ampak dosti je tega..

Gospa sem.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.5.2007 7:34:07   
skuštrana
Ojej, tega je celo goro pa šele 2 leti imauser posted image
- mešanica začimb po kuhinjskih tleh
- je bila žejna, pa si je vzela kis iz hladlnika, da bo pila..Seveda ni pila, ampaj je polila
- vsem pliškotom in punčkam je oprala glave v posodi, kjer ima pes vodo in jih potem dala ajat v blato
- vrgla je daljinca od tv v barvo za stene
- v wc školjki je bilo že vse živo (moraš prej pogledat not, preden karkoli naredišuser posted image )
- tekoči jogurt razmazan po celi kuhinji, tudi po stenah
- vse stene pofreskane
- počečkano vse, kar pride pod roke, tudi kakšni pomembni dokumentiuser posted image - eh, saj smo sami krivi
- lulanje na tla in potem brisanje s celo rolo wc papirja - ga je bilo po celem stanovanju
- mazanje z mojo krmo za noge, ki je bila btw full draga glede na velikost
- se je cela popisala z alkoholnim flumarstom, potem pa v jok, da so jo bibe napadleuser posted image
- 400 hrvaških kun je kar izginilo.Zadnji trenutek sem se spomnila pogledat v smeti, kjer so bile fino zmučkane v kroglico in vržene stranuser posted image Je pač čistilauser posted image

No, kakšne res šokantne zadeve, da bi me kap zaenkrat še ni bilo..Kdo ve kaj me čakauser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?