Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Na bazen z 4 mesečnikom! 9.5.2007 20:34:53
|
|
|
|
eya
|
Vem, da so tečaji že za tako majhne, ampak jaz sem vprašala pediatrinjo in mi je zaradi okužb odsvetovala kopanje v bazenu s tako malim. Ne vem, ali imaš fantka ali punčko... Je rekla, da so punčke še bolj podvržene okužbam.
|
|
RE: Na bazen z 4 mesečnikom! 9.5.2007 20:46:09
|
|
|
|
tt79
|
Jaz sem bila na plavalnem, ko je ravno dopolnila 4 mesece. Vse je blo OK, mala je ful uživala. Za prvič ti svetujem, da ne greš z njo sama, v vodi ne biti več kot 15. minut, pa plavalno pleničko naj ima.... Kar se obroča tiče ti svetujem FREDOVEGA, ker se najbolje počutijo v njem.
|
|
|
|
RE: Na bazen z 4 mesečnikom! 9.5.2007 20:49:02
|
|
|
|
Žabbaa
|
na tvojem mestu bi še malo počakala, da zraste.Od kolegice punčka je dobila okužbo in je morala v bolnico.Bilo je zelo hudo. To je samo moj nasvet.
|
|
|
|
RE: Na bazen z 4 mesečnikom! 9.5.2007 21:00:37
|
|
|
|
rija
|
mi smo bili z našim prvič v bazenu pri 4 mesecih....prva dva dni ni hotel biti v vodi, potem pa, ko je ugotovil, da je brez Freda lahko zelo, zelo zabavno, pa ga več ven nismo dobili....je zabaval vse obiskovalce bazena s svojim čofotanjem in cviljenjem....potem smo pa hodili skoraj vsak teden na bazen. očitno smo imeli srečo in nismo staknili nobene infekcije
|
|
RE: Na bazen z 4 mesečnikom! 9.5.2007 21:05:18
|
|
|
|
Peli
|
Po mojem ga loh daš takrat ko sam glavo drži. Mi smo bili s štirimesečnikom v toplicah imela sm ga v koplani plenički ali pa kar v kopalkicah. Nismo dobil nikakršne infekcije (če se ne motim je organizirano plavanje za dojenčke tudi od 4. meseca dalje al nekej takga). Morm rečt da je naš mali takrat ful užival, nism ga pa tišala v noben obroč, ampak sm ga lepo imela v naročju pa ga "vozila" po vodi ...
|
|
|
|
RE: Na bazen z 4 mesečnikom! 9.5.2007 21:10:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: eya ampak jaz sem vprašala pediatrinjo in mi je zaradi okužb odsvetovala kopanje v bazenu s tako malim. Tudi naša; vsaj nekje do šestega meseca (če se prav spomnim ), ko se dojenčkova koža malo "utrdi". Nama ni bilo težko počakati na toplo morje, sva vse nadoknadili....še za kakšno sezono naprej
|
|
|
|
RE: Na bazen z 4 mesečnikom! 9.5.2007 21:55:47
|
|
|
|
flower power
|
mi smo bili z našim tamalim v moravskih ko je bil star 4 mesece. ful je užival, vodo imajo tam ful toplo, v fredovem obroču mu sploh ni bil problem biti, tako da pri nas se v redu obneslo.
|
|
|
|
RE: Na bazen z 4 mesečnikom! 9.5.2007 23:11:59
|
|
|
|
Slončica
|
Tud mi smo bli en teden v Čatežkih ko je bla mala stara 3.5 m pa je ful uživala v fredovem obroču..zdej pa redno hodimo plavat.Tud ko jo čebričkam in gre voda čez oči se nč ne buni..
|
|
|
|
RE: Na bazen z 4 mesečnikom! 9.5.2007 23:48:33
|
|
|
|
pravljica
|
mi smo komaj dočakali 4 mesece, kot je priporočeno...takoj, ko so bili dopolnjeni, smo šli plavat na fontano (mb)...v fredovem obroču je zelo užival, še vedno je tako aja, nikoli nobene okužbe
|
|
RE: Na bazen z 4 mesečnikom! 10.5.2007 1:53:33
|
|
|
|
Princess Mononoke
|
Iz lastnih izkušenj lahko povem da bazen je lahko problem za punčke (pa ne samo pri 4 mesecih). Odvisno je kako bazen čistijo, če klorirajo vodo je potem lahko problem, če pa uporabljajo ozon potem pa je uredu. Namreč klor povzroča vnetje sečevoda pri nekaterih punčkah kar potencira potem ukužbo sečil.
|
|
|
|
RE: Na bazen z 4 mesečnikom! 10.5.2007 8:31:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Tri mesece je imel,ko smo šli prvič v bazen.Izbrali(to možnost pri nas imamo)bazen,ki je otrokom primeren,majn klorirana voda,redno čiščena,prave temperature,splošno znan bazen primeren za majhne otroke.
|
|
|
|
RE: Na bazen z 4 mesečnikom! 10.5.2007 9:36:25
|
|
|
|
majas
|
Tudi nam so pediatri odsvetovali bazene naj gremo raje na morje z njo, ker ni zdravo da otrok vdihava klor, ker neke žilice na plučih krči pri tako malih tako da res več ne vem kaj je dobro in kaj ne in kako in kaj...
|
|
|
|
RE: Na bazen z 4 mesečnikom! 10.5.2007 10:08:55
|
|
|
|
fidko
|
Mi smo na bazenu že od 4 meseca pa je vse OK. Mali zelo uživa, v obroču pa tudi izven njega. Prvih nekaj obiskov smo bili v vodi od 15-30 minut, sedaj pa zdrži že 1 uro. Je zelo zabavno ker je bazen manjši in so v njem največ 4 dojenčki. Pa tudi tobogan kdaj pa kdaj uporabimo. Previdno seveda. Naš bo sedaj star 1 leto. Vsi komaj čakamo, da gremo enkrat na teden za eno uro v bazen in to še skupaj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?