Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Meni so pa ful smešna... 19.10.2004 15:28:54
|
|
|
|
VITA74
|
Polona :bravo: :)-:)-:)-:)-:)- želim ti 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa in :kava::kava::kava::kava::kava: pa še malo :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: za lep dan.... LP :angel: ali :hudicek:
|
|
|
|
Meni so pa ful smešna... 19.10.2004 15:41:53
|
|
|
|
kimi
|
No če so ti smešna, da te še jaz malo nasmejim...:sloncek::sloncek: :metulj::miska::miska::pujs::pujs::muca::muca::kava::kava::racka::angel::angel::rozica::rozica::darilo::darilo::torta::torta:
|
|
|
|
Meni so pa ful smešna... 19.10.2004 15:55:17
|
|
|
|
drejci
|
:kuza::sloncek::zajcek::metulj::miska: DA BO ŠE BOLJ SMEŠNO :):)-:pujs::bravo:9nebesa:angel::miska::kuza::kuza::kuza::sloncek::zajcek::zaspan::zmeden2::zmeden2::muca::racka::duda::ups::pujs::pujs: :muca::zajcek::sloncek::kuza::miska::metulj::racka::angel: Lep dan še naprej,...pa veeeeeliiiikkoooo smeeeehhhaaaa:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Meni so pa ful smešna... 19.10.2004 15:56:35
|
|
|
|
Lepa Ana
|
Ja, eni si pač lahko privoščijo, ne?! Že zato, da se potem kdo drug, z neregistriranim nickom, lahko v vsem tem času vtika vanje... Se pa več kot pridružujem Poloninemu mnenju, z eno majhno razliko. Meni so ti posti, polni slikic in prazni besed, žalostni...
|
|
|
|
Meni so pa ful smešna... 19.10.2004 16:07:01
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Ali ste danes vse z levo nogo vstale? Kot da se nebi pogovarjali na RR. Malo dobre volje nam pa res ne škodi,ko je vzunaj tako žalostno vreme. :muca:
|
|
|
|
Meni so pa ful smešna... 19.10.2004 16:13:51
|
|
|
|
Anonimen
|
9nebesa9nebesa9nebesa:ups::ups::ups::)-:)-:)-:love::love::love::hudicek::hudicek::angel::angel::sloncek::sloncek::sloncek::kuza::kuza::kuza::muca::muca::muca::nosecka::nosecka::zaspan::zaspan::zaspan::zmeden2::zmeden2::kava::racka::racka::morje::morje::angel::morje::morje::morje::torta::torta: me ke dobriiiii ki so tej smeški,kaj bi brez njih!!!!:kuza::kuza::kuza::kuza::muca::muca::muca::pujs::pujs::pujs::pujs::racka::racka:
|
|
|
|
Meni so pa ful smešna... 19.10.2004 17:12:42
|
|
|
|
Pupica
|
iiii:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:Polona :hudicek::hudicek::hudicek:si nisem mogla kej 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa da te še jaz malo :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- LP od :angel::angel::angel::angel:+:angel: in :kuza: +:muca: ;)
|
|
|
|
Meni so pa ful smešna... 19.10.2004 17:18:35
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
:kava::muca::kuza::sloncek::zajcek::racka::metulj::miska::miska::angel::angel::morje::torta::darilo::rozica::duda::ups::love::bravo:;)8):):)-:)-:)-:)-:)-saj nekaj veselga ko je pa zunaj tko grdo ampak mi se ne damo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bravo::bravo:
|
|
|
|
Meni so pa ful smešna... 19.10.2004 18:10:08
|
|
|
|
ninca
|
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:men so pa tko doooobri teli smeški:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:pa te bom še jst mal nasmejala...:):zmeden2:8):zaspan:;):nosecka::)-:kava::bravo::pujs:9nebesa:muca::(:kuza::((:zmeden::zajcek::ups::miska::love::hudicek::racka::duda::angel::modri::morje::roza::grrr::torta::darilo::rozica::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Meni so pa ful smešna... 19.10.2004 18:12:25
|
|
|
|
SILVA
|
Smeškoti so izraz tvojega počutja,ne za nasmejat:). pa en lep dan:rozica:
|
|
|
|
Meni so pa ful smešna... 19.10.2004 18:35:07
|
|
|
|
SANDY
|
Ja no, men se pa-,priznam, učas ne da pisat, pol pa kr bližnico uporabim-smeškote ;) :sloncek:
|
|
|
|
Meni so pa ful smešna... 19.10.2004 20:13:22
|
|
|
|
puncica
|
Jaz pa tak hitr tipkam, da sploh ni cajta kej not dat, a pol ste žalostne ob mojih postih:)-:)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Še enkrat IME ZA FANTKA ... Lubici... k priimku SKOL, finalni izbor :) Hvala za vsak glas!ADAM (
37%)
ARON (
18%)
LUKAS (
35%)
RUBEN (
11%)
Število vseh glasov: 417Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!