Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako hitro ste rodile tretjič? 9.5.2007 13:01:12
|
|
|
|
madela
|
Zjutraj ob sedmih me zbudijo rahli neredni popadki,odlušči se mi čep. Ob osmih prišla v porodnišnico,popadki še vedno neredni. Ob pol 10 predrejo mehur,čez 15 min. rodila. Meni se je zdelo vse skup hitro,ker v času ko nisem imela rednih popadkov,smo urejali druge formalnosti...se mi zdi,da sem rojevala tistih zadnjih 15 min.,ko so bili poadki redni. Srečno!
|
|
|
|
RE: Kako hitro ste rodile tretjič? 9.5.2007 13:29:15
|
|
|
|
*maja
|
Ob 19.30 so se začeli rahli popadki (pa sem mislila da ni nič), ob 21.30 pridemo v porodnišnico, 21.50 smo se že cartali. Je pa razlika med drugim in tretjim 20 mesecev.
|
|
|
|
RE: Kako hitro ste rodile tretjič? 9.5.2007 13:31:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Malo noro vprašanje,kaj če je mala razlika a potem prej rodiš?
|
|
|
|
RE: Kako hitro ste rodile tretjič? 9.5.2007 13:40:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Tretjič je trajalo manj, kot eno uro, samo so bili umetni popadki. Drugič kakšnih 15 min, svoje popadke. Prvič dooooooooolgo. Imam pa zelo veliko razliko, sam to niti ni pomembno, je pa res, ko greš drugič ali tretjič mal razmišljaš o tem, ker že veš kaj te čaka. ko sem šla tretjič rodit, so se babice pogovarjale, kar v tole sobo jo bomo dali, ker bo hiter tale porod
|
|
|
|
RE: Kako hitro ste rodile tretjič? 9.5.2007 16:47:50
|
|
|
|
SanjaS
|
hitreje kot drugič, a bolj boleče, ker so pričakovali da bom kar ustrelila... No in ker nisem .. je pač bolelo. Ne bom več. Se mi ne da.
|
|
|
|
RE: Kako hitro ste rodile tretjič? 9.5.2007 17:09:11
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: SanjaS hitreje kot drugič, a bolj boleče, ker so pričakovali da bom kar ustrelila... No in ker nisem .. je pač bolelo. Ne bom več. Se mi ne da. SanjaS je sigurno rodila z brzino, če se primerja, kako dolgo je ime za fanta izbirala. Njen porod je bil lahko samo hiter v primerjavi z jaro kačo tu gor....
|
|
RE: Kako hitro ste rodile tretjič? 9.5.2007 18:44:50
|
|
|
|
altati
|
Zvečer me je začelo zbadat,šla spat. Ob 5h zjutraj spokala v Lj porodnišnico. ker ginekolog ni imel časa, sem do 13h s svojim dragim kartala v Lumpijevi porodni sobi, popadki pa na 5 minut, ampak zelo lahki. Ob 13h so mi predrli mehur, takrat se je pa začelo bolj na veselo. Ob 14.48 sem pa rodila. Brez umetnih popadkov, samo s svojimi!
|
|
|
|
RE: Kako hitro ste rodile tretjič? 10.5.2007 9:49:50
|
|
|
|
Ines.
|
Vsem najlepša hvala za odgovore. Sedaj se bom lažje organizirala glede varstva prvih dveh otrok. Anonimen, v šoli za starše so nam babice rekle, da če je razlika med dvema otrokoma prbližno dve leti, da hitreje in lažje rodiš, ker je še vse "pripravljeno" od prejšnjega. Pri meni je to do sedaj držalo.
|
|
RE: Kako hitro ste rodile tretjič? 12.5.2007 16:42:02
|
|
|
|
mojamoja
|
prvič in drugič - dve uri, tretjič - urica in petnajst minut
|
|
RE: Kako hitro ste rodile tretjič? 19.5.2007 16:09:03
|
|
|
|
visnjaaa
|
Oj! Prvi porod dolg 12 ur, drugi porod 8 minut - komaj priracala v porodnišnico, tretji porod najlažji od vseh, bolelo samo zadnjih 15 minut. Pri vseh treh sem imela vedno samo svoje popadke. Pa še kako drži, če imaš en porod za drugim.....lažje in hitreje gre. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Ime za fantkamegiTTKatero ime bi izbrali?Matija (
30%)
Uroš (
13%)
Blaž (
30%)
Jure (
27%)
Število vseh glasov: 532Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!