|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prišla je......
19.10.2004 8:05:55   
Ninika1
.....sem upala, da bo ostalo (in se končalo!!) pri izcedku, da bom vendarle :nosecka:. Tak, da sem kar žalostna :(
Zadnje 3 mesece sem imela M na 32-34 dni. Ta mesec sem imela 21.dan majhno krvavitev, nato pa se mi je pojavilo zopet 28.dan...in še traja. Očitno je, da je M.
Zdaj sem zmedena:zmeden:. Kako lahko sedaj izračunam ovulacijske dneve? A mi lahko svetujete'
Hvala:)
Bolj si želiš :duda:, kasneje ga dobiš...mislim, da to kar drži!

Lep pozdrav vsem!
Lp, Ninika1
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prišla je......
19.10.2004 8:19:12   
Janika
Tezko si je zracunati ovulacijske dneve, ob neredni M. Pravzaprav se jih ne da, zato veselo na delo brez racunanja in hopsasa vsak drug dan.:bravo:

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prišla je......
19.10.2004 8:26:02   
TARA in MAJ
V lekarni lahko kupiš ovulaciski tester ki ti pokaže plodne in neplodne dneve.:rozica:

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prišla je......
19.10.2004 8:39:09   
biba77
Testi so lahko lazno negativni!!! Ponovi cez en teden (ce nimas drugih bolecin ali tezav). Drzim pesti :miska::miska::miska::miska::miska: .

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prišla je......
19.10.2004 8:51:56   
TASI71
Meni so zadnjič v lekarni slučajno povedali, da obstajajo ovulacijski testi tudi Romed.

Svetujem pa ti, da se poskušata s tvojim dragim organizirati tako, da bosta vsak drugi dan :sloncek::sloncek: . Veš zakaj, ker moška semenčeca živijo v tvojem telesu od 2 do 3 dni, jajčece ženske pa le 24 ur. In v tem primeru vedno semenčeca čakajo na prihajajoče jajčece, ali ne?

Želim ti, da čim prej postaneš :nosecka: in po mojem je najbolje, da se čim manj ukvarjaš s temi izračuni, ker boš z njimi le preveč obremenjena.

Jaz pa nestrpno čakam konca tedna, ko bom test ponovila in upam, da bosta takrat črtici :modri::roza: bolj vidni kot pred nekaj dnevi.

LP Tasi

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prišla je......
19.10.2004 9:21:02   
Ninika1
Tasi,
imaš prav nič se več ne bom obremenjevala. Ko bo pa bo.

Držim pesti zate, da bodo črtice še bol vidne in da si srečka:nosecka:!!!
Čeprav mislim, da ti ahko kar čestitam:bravo::bravo::bravo::bravo:

En šopek zate:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Ninika

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Prišla je......
19.10.2004 9:23:12   
TASI71
Hvala Ninika. Tudi jaz upam, da je tako.

LP Tasi:muca:

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Prišla je......
19.10.2004 14:23:12   
Anitka
NINIKA !

Nič računanja več, le še hopacupanje na kvadrat:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: No ja bo dovolj tudi na dva dni :)-:)- Še najbolj pomembno pa je RADA SE IMEJTA!:pujs::pujs:

Anitka:metulj:

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Prišla je......
19.10.2004 17:23:29   
TARA in MAJ
ninika tudfi jaz držim pesti in misli na pozitivno :rozica:

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?