|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jaz bi šla za model
6.5.2007 22:52:45   
Moyca_
da bi mi nekdo podaljšal laseuser posted image user posted image
če kdo ve da kdo koga potrebuje se javimuser posted image
Ne čist resno mislim
Zdaj sem se naveličala mojega paža. Enkrat sem že imela podaljane, bolj za gostoto, ker sem takrat še imela svoje dolge. Samo sem imela full slabe lase gor, tako da sem si jih po 3 mesecih dala dol. Pa stane to ko user posted image user posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jaz bi šla za model
7.5.2007 0:28:48   
* Mateja *
Se ti pridružujem!
Sam s to razliko, da imam kolegico frizerko in me ima v številu za provat nove uštuke!!user posted image user posted image user posted image
Bom poskusni zajče, ma jbat ga, bo pol cenej!!!
Si mi že kej fouš??!!user posted image user posted image

Kok si dala keša pr frizerju?

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.5.2007 0:38:19   
lelaval
Mateja - jaz sem ti pa res favš. Sem včasih hodila za model, a podaljšanja niso imeli (le sušenje, spenjanje in navijanje - dolgocajtno, a sem delala uslugo 2 kolegicam)
Se javim za podaljšanje - če bo slučajno potrebovala.
Ali pa za nohte.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.5.2007 11:59:43   
Marogica
Mislim, da boste tukaj na odgovore tako dolgo čakale, da vam bodo lasje prej kar po naravni poti zrasli...user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.5.2007 12:08:39   
facka
ha ha, Marogica, dober odgovoruser posted image . Jst pa ne bi šla sedet 8-9 ur, pa tut če bi blo zastonj

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.5.2007 12:15:18   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: facka

ha ha, Marogica, dober odgovoruser posted image . Jst pa ne bi šla sedet 8-9 ur, pa tut če bi blo zastonj

Okusi so pač različni-kot vedno. Jaz tudi neuser posted image

R. Tagore

(odgovor članu facka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.5.2007 22:47:22   
Marogica
Kaj zdaj punce, vam lasje že kaj rastejo?user posted image

R. Tagore

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.5.2007 22:48:28   
* Mateja *
Ma sej ni tako hudo, vmes je par odmorčkov za kafečk in čik, po potrebi frizerke!
In če se da kaj zastonj sem zraven in sem prpravlena tud mal potrpt!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.